Translate

Popüler Yayınlar

23 Temmuz 2012 Pazartesi

Engadget Giveaway: İki Samsung Galaxy bilet biri, 1SaleADay nezaket kazanın!

Engadget giveaway win one of two Samsung Galaxy Notes, courtesy of 1SaleADay!


Bir telefon, muhteşem bir tablet veya phablet mı? Ne isterseniz onu aramak, ancak iki gün boyunca ücretsiz olarak yeni bir kategori olarak atacağım. Nitekim, biz iki şanslı okuyucu dağıtılmak üzere hazır iki kilidi Samsung Galaxy notları (N9000) var ve biz 1SaleADay fırsat için teşekkür etmek. Sitesinde elektronik ürünler, her türlü günlük teklifler sunuyor ve şans size gerçekten komplo çarptığı şey ulaşacaksınız vardır. Yani size, yorum bırakmak için aşağıdaki her zamanki gibi, ve iyi şanslar kafa!
Kurallar:

     
Aşağıya bir yorum bırakın. Herhangi bir açıklama yapacak. Yinelenen girdileri filtre ve reddedilir, sonra daha fazla yorum eklenmesi kazanma şansınızı artırmak olmayacaktır.
     
Yarışma 50 eyalet, District of Columbia ve Kanada (Quebec hariç), 18 veya daha fazla bütün sakinlerine açık! Üzgünüz, bu kural yapmazlar (biz hariç herkes nefret), size kızmaya varsa bizim avukatlar ve yarışma yasa adresinden öfke yönlendirmek.
     
Kazananlar rastgele seçilecektir. İki kazananlar yeni Galaxy n7000 Not bir (1) alacaksınız. Hizmetler fiyata dahil değildir.
     
Seçtiyseniz, e-posta ile bildirilecektir. Kazananlar temas edildikten sonra üç gün içinde yanıt vermek zorundadır. Eğer bu süre içinde yanıt vermezseniz, başka bir kazanan seçilecektir.
     
Bu birim, promosyon için saf olduğunu. Samsung ve 1SaleADay Engadget / AOL garantiler veya müşteri hizmetleri onurlandırmak için sorumlu değildir.
     
Kurallarının tam listesi, tüm ihtişamıyla hukuk dili, burada bulunabilir.
     
Yazılar 23:59 ET 24 Temmuz 2012 yılına kadar teslim edilebilir. İyi şanslar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder