Translate

Popüler Yayınlar

18 Temmuz 2012 Çarşamba

Açık oyun konsolu Xbox & co yerine.

Crowdfunding eylem yeni bir açık kaynak oyun konsolu inşası için 4,4 milyon dolar getirdi. Xbox Yarışması – 2013 olmalıdır.

Yakında açık kaynak kalabalık-kaynak sayesinde: bir oyun konsolu denetleyicisi.


Konsol pazarında ise, sanki şimdiye kadar en az, son bölünmüş: Microsoft'un Xbox 360, Sony PlayStation 3 ve Nintendo Wii denetim sektörü, çoğu başlıkları burada görünür.
En ucuz Oyunlar akıllı telefonlar ve tablolar için artan başarısı, ter son yıllarda Yöneticisi getirdi. Onlar daha fazla donanım rekabet, korkulan değil ancak, - dış Rakip bugüne kadar istisnasız başarısız oldu. 


Crowdfunding projedeki tekme çalışmakta platformda başlatılır, ancak şimdi rahat sahne kargaşa içinde etkinleştirmek olasıdır: Ouya, açık donanım ve yazılım, yaklaşık 4.4 milyon $ dayalı yeni bir video oyun konsolu sadece bir kaç gün içinde tekrar 34.000 taraftarları tarafından katkıda-başlangıçta sadece 950.000 dolar için umut.
Dön konsol-3 daha fazla seçenek için bir şey öyle görünüyor. Bu hafta kadar birçok kişi "Biz çılgın düşünce", Los Angeles proje yapımcısı söylüyorlar. "Şimdi biz bize satmaya konsantre olacak.".
Android tabanlı işletim sistemi
Sadece 100 $'a perakende fiyata tam özellikli donanım - tasarım Tegra3 tarafından NVIDIA, dört çekirdekli çip olmaya yanı sıra Wi-Fi, usb 2.0 ve Bluetooth, 1 gb ram, 8 gb Flash teslim edilir. Konsol tam hd TV'ye bağlıysa, kablosuz gamepad ek bir dokunmatik olan klasik yapılandırmasında bulunmaktadır.
Yazılım Proje Google işletim sistemi Android özelleştirilmiş bir sürümünü kullanır, başlıklar diğer donanım olmadan, orada önemli ayarlamalar olmalıdır yazılmış execute sayesinde de olmalıdır.
Ayrıca Gelişmiş başlıklar için özellikle Ouya sonra Internet üzerinden dağıtılan sunmak için planlanmaktadır. Aksine birçok Android telefonlar ön konsolda kesmek için çıkacak - kullanıcıların tam yazılım "Root" olarak erişebilirsiniz.
Donanım için de birkaç döner yaklaşımlar ile ilgilenen herkes vardır. Bunun yerine yapışkanlı ya da özel vida ile dikmek için eklenen veya uzantıları hilkat garibesi sahneden ulaşımı öyle. Böylece konsol kolayca yerine pahalı bir yeni sürüm satın alma gibi birkaç yıl içinde Retrofit.
Hayır drm
Hakları koruma işlemi (dijital hak yönetimi, drm) Ouya açıklık ruhu içinde de değil. Yerine çoğu başlık sözde göre ücretsiz verilecektir-oyun - için-: standart oyun ücretsiz olabilir nerede, yalnızca ek veya ekipman maliyeti. Bu zaten Google'nın oyun deposu ve Apple app store ile bildiğimiz gibi Ouya sonra 30 yüzde için masraf olarak bunun için tartışmak istiyor.
Konsol Oyun seven amatör, değil uzmanları - oyun geliştiricisi gibi Grup: Vivendi veya kendi arkasında yapmış deneyimli donanım tasarımcıları. Gamefly ve Amazon bile eski çalışanları Ouya katılıyor. Platform çalışabilir, ancak çok yazılım üretmek gerekir. Bunu yapmak için Ouya üreticileri farklı boyutlarını artırdı bağımsız geliştirici, kendi kitaplarının platformunda sahne almalısınız. 

 Robot kullanımı bu ne hemen projeye destek vermek nispeten kolay olması muhtemeldir. Ama Ouya önce gerçekten ve co. Xbox 360 karşı rekabet edebilecek, donanım bir kez daha büyük miktarlarda bulunması gerekir. O zamana kadar süre ülkede gelecek: Crowdfunding eylem bir ay sonunda toplu ilk teşvik gerekir. Resmi lansmanı Mart 2013 için planlanmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder