Translate

Popüler Yayınlar

23 Temmuz 2012 Pazartesi

Açık Anahtarlı: Metro dışında bir Office


DNP Switched On An Office outside the Metro

Windows 8 iki dünya - bir: geleneksel bir masaüstü arabirimi ve diğer: dokunmatik optimize edilmiş UI Metro - onlar Batman düşmanı çok kişilikleri tezat olarak ilk mayıs çok farklı görünüyor Two-Face. Ancak, farklı görünümlere rağmen, saygıdeğer Microsoft işletim sisteminin bir sonraki sürümü mutlak, ancak optimizasyonlar değildir.
Yin-yang sembolü olarak, çemberin her bir yarısı onun karşısında bir kısmını kapsıyor. Şirket klavye ve fare ile gezinebilirsiniz Metro tarzı uygulamalar, ile ilgili bu nefessiz yüklü tabanı güvence verdi, ancak Office'in son yeni sürümü detayları vurgulamaktadır her iki yönde örtüşme olduğunu, masaüstü uygulamaları en azından kısmen de metro tarzı uygulamalar olmasa bile, dokunmatik giriş kucaklaşmak.
Ofis, tarih boyunca, Microsoft Windows uygulamaları en büyük seri oldu. O, Microsoft Word ve Excel gibi bir kez WordPerfect ve Lotus 1-2-3 gibi görünüşte yenilmez bir rakip oldu gibi programlara katkıda bulunmuştur. Bugün, Office, Microsoft Windows için RT etrafında yapılan o sadece tam geleneksel bir masaüstü uygulamasıdır. Ve evet, Windows masaüstü tarafında Office'in bir sonraki sürümü tutmak için Microsoft kararı o Metro-stili masaüstü uygulamalarının durumu nasıl baktığına miktarlar hakkında konuşuyor.
Biz, elbette, bizim istediğimiz dikkatli olmalıdır. O bir Internet Explorer Metro tarzı sürümü hazırlandı olarak Microsoft kuşkusuz Windows 8 için bir Office Metro tarzı sürümleri oluşturulmasını değerli. Şirket elbette bu revizyon için Windows 8 masaüstü tarzı bağlılığı sürdürmek için iyi nedenleri vardı. Orada Microsoft Office Metro bir sürümünü en azından adı, tabii ki vardır ve tüm Windows Phone ile birlikte gelir. Büyük için küçük ekran Ölçekleme anma, on-yangın verimlilik zor bir iştir.
Ayrıca, Microsoft Office ile yaklaşımı bir soru uyandırmaktadır. Bir masaüstü uygulamasının dokunmatik optimizasyonu ofis için yeterince iyi ise, neden Windows 8 için diğer uygulamalar için yeterince iyi değil mi? Neden sadece radikal bir değişim yaratmak değil, aynı zamanda sonuçları da uzun bir geçiş için kullanıcı arayüzü iki farklı mod, destekleyen anlaşmazlık değil mi? En az üç olası cevaplar vardır.
Birincisi, grafiksel kullanıcı arabirimleri online karakter geçiş aksine, dokunsal kullanıcı arabirimleri verimlilik uygulamaları için daha iyi bir ortamda izin vermez. Pek çok bu noktada zaman içinde tartışmak isterken, Microsoft'un rakipleri kendi şekilde tutmak olmadığı açıktır. Sadece Microsoft Word gibi grafik metin MacWrite bir tedavi modeli esas olan, dokunmatik optimize ofis paketleri tarafından geliştirilen veya Apple (iWork), Google (QuickOffice) ve RIM (Belgeler için dahil olmak üzere Microsoft rakipleri tarafından yakalandı GB).


İkincisi, touch UI biz bilgisayarlar ve tablet kullanan uygulamalar türü değişiyor. Bu tablolar ve kelime işlemci daha az ve App Store iPad hakim uygulamaları hakkında daha fazla olduğunu - Casual Games, tarifi koleksiyonları, sosyal ağların müşteri, vb Çoğu insan daha fazlasını yapmak konusunda hemfikir PC ve tablet ve akıllı telefonlarda bu şeyleri. Diğer görevler tablet rakip ofis paketleri açısından, bile, yok olmayacaktır. Metro Microsoft göre bir metro bir yararı ile sulanacak düşündüğü bu ofis-sınıf olmayan işletim sisteminin gerçek değeri ofis paketleri, ya da en azından Microsoft için değilse iOS ve ötesine sürücü desteği için Android?
Dokunmatik bir masaüstü uygulaması Üçüncüsü, optimizasyon sonuçta yeterince iyi değil. Microsoft o bir anayüz için Windows masaüstü modunda inandığı alenen söylediği değil. Diğer ipuçları daha da güçlendirilmesi, hatta bu ekranı kullanıcıların yönlendirilmesi gibi önlemler alarak daha da zorlayan, büyük ölçüde masaüstü ortamı görmezden devam edebilirsiniz, Windows'un bir sonraki sürümü, görünür Eski Başlat menüsünden Metro yerine başlar. Ancak, değişen hamle ile Zune öldürmek ve Windows Live tablet yüzey başlatmak için Windows Home Server ölümü işaretler, Microsoft az mevcut ürünlerin korunması konusunda endişeli olduğunu şimdi açıkça görülmektedir , bunlar zayıf özellikle. (MSN TV servisine Not: gizlemeye devam.)
Onlar kendi ürünlerini sağlam bir inancın delil arzusu olduğunu söylüyorlar "kendi köpek maması yemeye." Ancak zaman içinde, arayüz Metro gücünü şirketin inanç o masaüstü uygulaması bazı istisnalar dışında (bazı kullanıcılar hala bazı programlar için bugün Windows CLI kullanıyorsanız gibi) saklı devam ederken test edilecektir. Metro Windows kullanıcı arayüzü tanımlamak için ise, yeterli olmalı Windows ve Office uygulamaları entegre sağlam hizmetleri atası.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder