Translate

Popüler Yayınlar

23 Temmuz 2012 Pazartesi

Toshiba REGZA T-02D akıllı telefon, Japonya'da: 'Yeni AMOLED Plus' ekran, eski çözünürlük

Toshiba REGZA T02D smartphone launches in Japan 'New AMOLED Plus' display, old resolution
Karıştırılabilecek tarafından yapılan açıklamada Fujitsu, Toshiba Regza T-02D halledecek bir duvara benzer parlak renkli, iyi akıllı telefonlar da NTT DoCoMo tarafından bu hafta. (Japonya) telefonun 4.3 inç OLED ekran üzerine tutar bir vasat qHD çözünürlük, ancak Fujitsu, "yeni AMOLED Plus teknolojisi" belli ki verme daha net olan herhangi bir önceki akıllı telefonu -- biz bekleyin görmek için önce eylem için gelen herhangi bir sonuç. Hiçbir kelime kim'in arkasında çift çekirdekli 1,5 GHz işlemci, ancak Xi bağlantı (Japon taşıyıcı NTT DoCoMo markalar, LTE madde) bir Qualcomm chipset büyük olasılıkla. Fujitsu, de telefon'ın 'insan odaklı' Android, ne gibi gördüğümüz kendi dört çekirdekli levha). Bu bir koleksiyon UI ayarlarla baz Android 4.0 işletim sistemi, Intellicolor de dahil olmak üzere, telefon, algılama, renk ortam ışığı ve düzenleyebilirsiniz, ekran buna göre. Telefon'un 13.1 -megapiksel kamera ulaştığında müthiş yüksek ISO seviyesi 25600 gibi, Sony'nin arka aydınlatmalı Exmor R™ sensör, Fujitsu'nun da kanalıyla, hayalet, orijinal Motorola Atrix, kendine dirilen bakteri bir parmak izi kilit açma kaptörü. Diğer özellikler ayrılan bütçenin arasında yüksek tanımlı NOTTV uyumluluk, plus sertifikalı su ve toz direnç. Çünkü, dünya Japon akıllı telefonlar, bir seçimi renk çok -- T-02D Pembe, Siyah ve Mavi piyasaya.


Temmuz 23, 2012
Fujitsu, docomo SONRAKI REGZA serisi Telefon T-02D
REGZA Telefon özellikleri nefes kesen görsel eğlence ve Xi ve NOTTV
Tokyo, 23 Temmuz, 2012 - Fujitsu bugün yeni docomo SONRAKI REGZA serisi Telefon T-02D akıllı telefon kullanılabilir olacak kadar Japonya NTT DOCOMO, Inc. , başlangıç, 26 Temmuz 2012.
REGZA Telefon T-02D, Hareketli REGZA Motor 6.0 -en son sürüm Toshiba'nın yüksek tanımlı görüntüleme teknolojisi ve bir OLED "YENI AMOLED Plus" ekran, en üstün grafik REGZA Telefon geçmişi.
Buna ek olarak destekleyen ultra yüksek hızlı Xi iletişim ve NOTTV(1) yayınları akıllı telefonlar için, yüksek teknik özelliklere sahip akıllı telefonu zengin bir ürün yelpazesiyle özellikleri de dahil olmak üzere 13.1 megapiksel kamera ve yüksek performanslı çift çekirdekli CPU, böylece kullanıcılar için etkileyici görüntüler sunar.
Hat ortaya çıkmasıyla birlikte yüksek hızlı iletişim ve multimedya için yayınlar akıllı telefonlar, video içerik hizmetleri geliştirerek neredeyse her gün bir de dahil olmak üzere, bu gibi geliştirmeleri için destek olarak yüksek çözünürlükte video. En bu teknolojideki gelişmeler, REGZA Telefon T-02D araya Mobil REGZA Motor 6.0 -REGZA serisinin en son yüksek tanımlı görüntüleme teknolojisi-bir OLED "YENI AMOLED Plus" ekran.
Sonuç olarak, bir video eğlence odaklı akıllı telefon, kullanıcıların video izlemek için benzersiz görüntü kalitesi. Yeni akıllı telefon, ultra yüksek hızlı Xi iletişim, kullanıcılar uygun yükleme veya yüksek çözünürlüklü video ve destek sağlar NOTTV çok çeşitli video içeriğini keyfini çıkarın.
T-02D ile çalışır REGZA Link Paylaşmak, bu aygıtı bir REGZA Blu-ray player kayıtlı TV programları, mümkün kullanıcılar için en sevdikleri içeriği her yerde her zaman. Ayrıca, kullanım kolaylığı bu akıllı sınıf kendi sayesinde yüksek performanslı bir 1.5 Ghz çift çekirdekli CPU ve en son sürüm, insan Merkezli, tarafından sunulan Fujitsu oluşturmak için işlemler kolay teknoloji ile uyum sağlayan ve kullanıcıların kullanım ortamları.
Ayrıca, akıllı telefon özellikleri bir dizi standart ve kullanışlı özellikleri, bu özelliklerin tümü tek bir el gibi, akıllı bir parmak izi sensörü, bir 1800 mAh yüksek kapasiteli pil, su- (IPX5/8) ve toza dayanıklı (IPX5) (2) teknolojisi, ATOK, kızılötesi iletişim ve Osaifu-Keitai ®. REGZA Telefon T-02D üç farklı renk: Pembe, Siyah ve Mavi.
Docomo SONRAKI REGZA serisi Telefon T-02D
Daha Büyük Görüntü
INSAN MERKEZLI MOTOR
Ürün Özellikleri
1. Mobil REGZA Motor & REGZA Link Paylaş
Mobil REGZA Motor 6.0 , en son yüksek tanımlı görüntüleme teknolojisi
El teklifler için yeni destek iki teknoloji: Aktif Gürültü Azaltma teknolojisi, otomatik ses işleme bir şekilde en uygun görüntü ve Keskinlik Ekolayzır teknolojisi, net görüntü sağlar ayarlanması ile olan fotoğraf. Bu teknolojiler emin olun 1seg yayınları ve web video, yanı sıra fotoğraflar(3) ve filmleri ile çekilen telefon, gözle bile daha iyi.
REGZA Link Paylaş (4) ile bağlar REGZA cihazları ve REGZA Blu-ray(5)
T-02D ayrıca REGZA Link Paylaşımı sağlayan cihazlar REGZA bağlı REGZA ile Blu-ray oynatıcılar. Sonuç olarak, kullanıcılar, hem canlı ve kaydedilmiş yüksek tanımlamalı yerde kendi evinde(6), ek olarak yüksek kaliteli kopyalarını(7) programları izlenebilecek, hareket halindeyken.
2. Destek yayınları NOTTV akıllı telefonlar için
Çarpıcı grafikler tarafından üretilen Mobil REGZA Motor 6.0 ile birlikte Dolby® Mobile v3 sanal 5.1 kanal surround ses(8) -eşdeğer bir ev sineması kullanıcıların tam olarak tadını çıkarmak gerçekçi ve heyecanlı yüksek çözünürlüklü NOTTV video. Verici, REGZA telefonun ekran büyük ekran TV(9) bir daha keyifli bir deneyim.
3. 4.3 -Inç OLED "YENI AMOLED Plus" sahip Corning® Gorilla® Cam
Akıllı telefon özellikleri bir OLED "YENI AMOLED Plus" ekran görüntüleyen tüm programlar video ile dikkat çekici netliği tam spektrumlu 16,77 milyon renk. Geniş BIR renk gamı üreten %110 NTSC(10) sayesinde canlı, gerçeğe yakın görüntüler.
Buna ek olarak, telefon süper dayanıklı Corning® Gorilla® Cam, dayanacak kadar sağlam düşer ve zorlu günlük yaşam.
4. Ultra yüksek hızlı Xi iletişim ve bir 1.5 GHz çift çekirdekli işlemci
Ultra-yüksek-hız Xi iletişim ve eşsiz işlem gücü ile yüksek performanslı bir 1.5 GHz çift çekirdekli CPU, kullanıcılara HD video ve online oyunlar.
5. En Son Insan Merkezli Motor sunar ile kullanım kolaylığı özel LSI
"Açık" tutulduğunda
Tabanlı akıllı telefon'in yönünü ve hareket, el cihazı otomatik olarak belirler ister de kullanıcının. Olarak düzenlenecek, ekran olarak yanar.
Intellicolor
Telefon, bir tür ışık kullanımı, kullanıcı'nın konumu gibi floresan, akkor, ve doğal aydınlatma ve otomatik olarak ayarlar, ekran renk dengesi en uygun ayarı.
Titreme aktif ekran kurtarma
Olsa bile, kullanıcı istemeden eğilir, telefon, ekran yönü, başlangıç durumu sadece titreyen el cihazı iki veya daha fazla kez. Bu hızla dönen ekran yönünü istenen devlet kullanıcı yatıyor.
Uyku günlüğü(11)
Dahili ivmeölçer ve mikrofon, akıllı telefon, durumunu algılamak, kullanıcı'nın uyku ile ilgili ayrıntılı bilgi verin kullanıcının uyku alışkanlıkları, süresi uyku, sayısı kullanıcı üzerinden geçerken gece, horlamayı ve ilgili bilgileri. El cihazı da öneriler kullanıcılar için nasıl iyileştirmek için uyku alışkanlıkları.
6. Yüksek çözünürlüklü 13.1 megapiksel kamera, üst sınıf akıllı telefonlar
T-02D'nin kamerası, bir "Exmor R mobil" arkadan aydınlatmalı CMOS sensör ile birlikte, "Milbeaut Mobil" görüntü işleme motoru barındıran çok geniş bir görüntü özellikleri de dahil olmak üzere, yüksek hassasiyet ve gürültü azaltma. Birlikte, bu özellikleri sayesinde yüksek çözünürlüklü fotoğraflar ve videolar.
Son derece yüksek
Kamera, bir lansman süresi ve çekim-shot bekleme süresi yaklaşık 0,5 saniye(12). Sonuç olarak, kullanıcılar kesinlikle hiçbir anı kaçırmayın mükemmel anı, ve bir mükemmel görünümlü görüntü.
Süper gece modu
Buna ek olarak T-02D'nin ISO 25600-eşdeğeri yüksek hassasiyet, telefonun ayrıca bir gece modu kullanıcıların mükemmel fotoğraflar gece en aza indirirken fotoğraf makinesinin titremesi ve gürültü, iki sorun sık karşılaşılan önceki düşük ışık fotoğrafçılığı teknolojisi.
7. Akıllı parmak izi ile açma-kapama düğmesi
Yerine bir parola veya geçiş modeli telefonu açmak için ekranı, yeni el cihazı'nın parmak izi sensörü sayesinde kullanıcılar sadece basın ve bir parmağınızı bir anahtarı hızlı kilidini açın. Ekran aynı zamanda açık ve kapalı şalteri kullanarak, tek tuşla.
Uyumluluk Önemli Hizmetleri
Bu sp modu posta, iConcier, Shabette Concier, dMenu, dMarket, docomo Paleti UI, docomo Anshin Tarama, Alan Posta, FOMA® yüksek hızlı (maks. uydu bağlantısı hızı 14 Mb/s/uplink hızı 5,7 Mb/s)
Ürünün Teknik Özellikleri
Boyutu: Yaklaşık130 × 64 × 9.9 mm (10.4 mm de en kalın noktasında)
Ağırlık: Yaklaşık 139 G
Sürekli Bekleme Süresi:
Yaklaşık. 430 Saat FOMA 3G
Yaklaşık. 380 Saat GSM
Sürekli Konuşma Süresi:
Yaklaşık. 330 Dakika boyunca FOMA 3G ses modu
Yaklaşık. 400 Dakika GSM ses modu
Ana Ekran: 4.3 inç LCD qHD (540 × 960 piksel)
Kamera:
Arka taraf: 13.1 megapiksel efektif çözünürlük, CMOS sensör
Ön yan: 1.3 megapiksel efektif çözünürlük, CMOS sensör
Renkler: Pembe, Siyah, Mavi



 KAYNAK: NTT DoCoMo, Fujitsu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder