Translate

Popüler Yayınlar

23 Temmuz 2012 Pazartesi

DirecTV ve Viacom anlaşma, MTV, Komedi Merkezi, Nickelodeon ve geri kalan hava

Sonra bir hafta daha nin tartışmalı müzakerelerin Viacom ve DirecTV için bazı sıralama, anlaşma, eksik kanal uydu TV abone olarak ... şimdi. Doğal olarak, her yan, silahlarını bırakmıyor, ve hatta bir uzun vadeli anlaşması imzalandı de katılmıyorum, kanal sayısı yer almaktadır.
Bu nedenle kim kazandı? Tam mali numaraları, ancak kontrol edebilir çağrıştırılır basın bültenleri sonra ayrımı. Paylaşılamayan Epix paketi, bir seçenek (ancak bir zorunluluk değildir) DirecTV, uydu yayın, neyse ki ekleme için erişim Viacom içeriği cep telefonları, bilgisayarlar ve "diğer ortam aygıtları" bir parçası olarak Her Yerde DirecTV servis. Teşekkürler destek için diğer ücretli TV, DirecTV, daha agresif, ancak bekleyin kaçınılmaz "insanlar bir konumda olduğunu bilmek" için de çan bazı dolar ve cent rakamları aramadan önce bir victor.
Güncelleme: beklendiği gibi, Bloomberg raporları "insanlar doğrudan bilgi" talep yeni anlaşmanın bir başka yedi yıl sözleşme fiyatı $600 milyon, her yıl yaklaşık yüzde 20 daha fazla ne Viacom, önce alma. En az bir analist olarak bir kazan her iki taraf için -- göreceğiz nasıl aboneler ise yola çıktı (zaman) bir zam yakın zamanda.

KAYNAK:Viacom Blog, DirecTV

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder