Translate

Popüler Yayınlar

23 Temmuz 2012 Pazartesi

Wi-Fi Media HTC HD Media Link üzerinden herhangi bir monitörde film Nexus 7 oynayabilir. (hands-on video)

Biz Engadget HQ tarafından Nexus 7 oldukça büyük yelpazeler olur - bir Tegra SoC 3 ve cam yapıştırılmış IPS 7 inç ile 200 $ tablet saf Jelly Bean ile çalışır sevmek için sadece zor. Birkaç özellik eksik, biz orada ağıt arka kamera eksikliği daha olduğunu ve video çıkışı HDMI veya MHL her türlü yokluğudur. Şimdiye kadar, Nexus 7 ile film izlemek için Google ya da YouTube oynamak için Nexus S ve içerik dağıtım kullanılarak çekilmiştir.
Wi-Fi Media gibi HTC gibi Cavium PureVu uyumlu afişler aracılığıyla bir ekranda Nexus 7 oyun, film, müzik ve fotoğraf gibi en Android cihazlar olanak Google oyun ücretsiz olarak kullanılabilir bir uygulama, 90 $ Medya girin Bağlantı HD.Nous bizim Nexus Medya ve Medya Linki HD 7 ile Wi-Fi test ettik ve birkaç uyarılar gereklidir dışında reklamı olarak oldukça fazla çalışmak bulundu. İlk uygulaması ekranınızda bir ayna değil, rafta veya YouTube, Netflix veya oyun anlamına DLNA üzerinden ağda depolanan okuma içeriği ile sınırlıdır. Örneğin, AVI gibi - İkincisi, uygulama bazı ortak dosya türlerini işlemez.
O müzik dinleme ve fotoğraf görüntüleme, film izlemek için desteklerken, kablosuz taşıyıcı, özellikle cilalı uygulama değildir unutmayın. Yerel ve uzak içerik DLNA çalmanın yanı sıra, Facebook ve Picasa ve doğrudan bu hesaplardan görüntü akışları bağlanmak mümkün, ancak bu işlevsellik açısından bu böyle. Orada Media Link HD yapılandırmak için bir yol olduğunu ve bir Nexus 7 kullanmadan önce yükleme medyasını flamalar onaylanmış bir telefon HTC gerekir. Daha fazla bilmek ister misiniz? Aşağıdaki ekran görüntüleri galerimize bir göz atın ve video.


Güncelleme: Bu karışıklığı bazı yorumlar, istediğimiz açıklığa kavuşturmak için Media Link HD bir DLNA cihazından. Bu normal olarak yalnızca works ile HTC telefonları gibi bir X, Bir S ve EVO 4G LTE. Wi Fi-Media 'nin birincil amacı ile bağlantı için bir Medya Link HD -- app de sadece olur DLNA desteği.






KAYNAK:Wi-Fi Media (Google Play)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder