Translate

Popüler Yayınlar

14 Şubat 2012 Salı

Bowers ve Wilkins yeniler M-1 hoparlör ve PV1D subwoofer, yeni Mini Tiyatro paketler çok yakında

B & W, yakında medya tüketimi türbe her köşesinde yeni bir şey olacaktır.'Altı yaşındaki' M-1 kompakt monitör "gelişmiş ful-aralık performans" sunan, gelişmiş sürücüleri alma sırasında, daha eksiksiz bir yeniden PV1D subwoofer yararlanır. Şimdi, DB1'i amiral gemisi yeni bir OLED ekran ve dinamik bir EQ devresi ve düşük 7.5Hz kesmek de dahil olmak üzere diğer taze görüşler aynı dijital platform bulunuyor. Eski cesareti devam edeceğiz Mini Tiyatro aralığı tek bileşen bu seçeneği M-1s maç için mat beyaz artık kullanılabilir ASW608 subwoofer. Her monitör üzerinde PV1D ASW608 ve $ 500, $ 1,700 $ 250 harcama, ancak daha fazla ayrıntı ve paket seçenekleri için ilk basın bülteni kontrol için bak. Durumu "2012 erken başlar."

 Bowers & Wilkins önemli ölçüde geliştirilmiş yeni M1 kompakt monitör ve PV1D subwoofer, artı güçlü Mini Tiyatro sistemleri oluşturmak için bir araya ASW608 subwoofer yeni bitiş seçeneği açıkladı.
M-1 hoparlör ful-aralık performans geliştirilmiştir alır. Subwoofer güncellemeleri PV1D çığır açan yeni bir dijital platform olan "basınçlı kap" Bowers & Wilkins subwoofer, gelişmiş sürücü üniteleri ve amplifikasyon. Tüm ürünler çarpıcı yeni Mat Siyah ve Mat Beyaz bitirir mevcuttur.
N., Reading, MA-Şubat 2012-Bowers & Wilkins 'M1, şirketin Mini Tiyatro paketleri kalp, ev ses sistemleri dünyada büyük başarı öykülerinden biri olmuştur. M1, altı yıl önce faaliyete başladığından beri, pek çok muhteşem yorumlar aldı, çok sayıda ödül kazandı ve dünya çapında en çok satan statüsü elde etti. Ama Bowers & Wilkins her zaman kendi ürünlerini geliştirmek için yollar arar ve tüm yeni M1 ultra kompakt bir hoparlör, performans, yepyeni bir seviyeye alınır.
M-1 hoparlör, 5.1 paketleri, tüm beş konuşmacı olarak yaptığı gibi hareket önemli bir bileşeni olabilir bir surround kurmak akıllıca tasarlanmış bir masa üstü standı merkez hoparlör yatay oturup sağlar. Ama aynı zamanda büyük bir stereo çözüm, out-M-1 en dramatik yükseltmeleri biri olarak bu hoparlör tam aralık performans: şimdi büyük raf tipi hoparlörler benzer bir stereo performansı sunuyor.
Bu gelişmeler sadece ince stil farklılıkları dışarıdan görünür olmasına rağmen, M-1, dahili olarak yeniden tasarlandı olmuştur ulaşmak için. Bir in-house tasarlanmış tweeter, ve, PM1 high-end hoparlör görülen yeni Anti-Rezonans Tak ilk kullanan bir bas / orta menzil sürücüleri de dahil olmak üzere, tüm yeni tahrik üniteleri bulunmaktadır.
Yanı sıra bu akustik iyileştirmeler, mekaniği, M-1 gelişmiş hoparlör kablosu sonlandırmaları ve stantlara daha sağlam bir bağlantı ile güncellendi - masa üstü standı ve duvar braketi kutusunda verilir, süre, bir zemin stand opsiyonel olarak mevcuttur.
PV1D kolaylıkla en başarılı Bowers & Wilkins subwoofer dünya çapında dramatik bir güncelleştirme alır. Kabin rezonans iptal karşı dengeli sürücüleri ile akustik ilkeli "basınçlı kap" yapısal asal şekil tutarken, PV1D şimdi bir amiral Bowers & Wilkins DB1'i subwoofer için geliştirilen dijital platforma taşır ve dinamik bir EQ devresi içerir. Bu yeni tahrik üniteleri ve güçlendirme ile birleştiğinde, önemli ölçüde geliştirilmiş çıkışına neden, esneklik ve performans geliştirmeleri sağlar. Aslında PV1D, gerçekten etkileyici bir 7.5Hz + /-3dB şartname var! Bu çok düşük kesim, kapalı alan ve film efektleri ve müzik için uygundur ölçekli bir anlamda gösterilecek PV1D bir çok daha büyük bir yeteneği verir. Hala kompakt boyutları ve zarif bir görünüm rağmen, bir akustik açıdan çok daha büyük Subwoofer'larına karşılaştırılabilir. .
Özel bir sürümünü SubApp ™ PC yazılımı seçenekleri daha gelişmiş set-up sağlarken yeni bir OLED ekran ve dokunmatik düğmesi dizisine bir dizi ön-ayarlar ve ayar seçenekleri kolay erişim sağlar.
, Mini Tiyatro serisi Üçüncü unsur ASW608 bir subwoofer. Bu model akustik aynı kalır iken, şimdi M-1 hoparlör olarak aynı çarpıcı Mat Beyaz kaplama mevcuttur.
Yükseltilmiş Mini Tiyatro serisinin iki olası 5.1 sistem konfigürasyonları MT-60D ve MT-50. Bu sistemler, sürükleyici bir deneyim ile kullanıcılara sunmak, ancak insanların yaşam tarzlarına kolayca sığar nispeten kompakt, gizli paketler halinde. Her iki sistem de mükemmel bir performans sunan, ancak MT-60D kompakt, şık bir hoparlör paketi beklenen ne için yeni standartlar belirliyor. Bu kalite atlama, yeni PV1D, çok beğenilen karşı sürücü birimi subwoofer çarpıcı bir biçimde geliştirilmiş bir versiyonu ile yukarı dereceli bir M-1 hoparlör ortaklık bir sonucudur. MT-50, daha ekonomik bir sistem seçeneği, yeni M-1s ASW608 subwoofer ile ortaklık görüyor.
Mini Tiyatro 2012 başlarında ve maliyetleri:
M-1 - 250/ea dolar.PV1D - 1700 $ASW608 - 500 $M-1 zemin standı - $ 150/ea.MT-50 - $ 1750MT-60D - $ 2.950

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder