Translate

Popüler Yayınlar

22 Şubat 2012 Çarşamba

Samsung Galaxy s Blaze 4 g t-Mobile onun yol yapım Mart ayında depolar için 150 $


Samsung Galaxy s Blaze 4 g hakkında--aygıt WINS ikinci yer duyduğumuz için uzun adı arkasında Samsung Galaxy s II epik 4 g değmek--ces, ancak ayrıntı geçen ay son derece kıt. Tabii ki, içinde birkaç ekstra Kesek elementler içinde kurşun kadar pek çok ürün duyuruları ortasında Mobil Dünya Kongresi için atmak için t-Mobile ve Sammy bırakın. Blaze 4 g resmi ilk kez Tarih Mart sonuna yakın bazen taşıyıcı için 150 $'a iki-yıl taahhüt yapacak ki çıkıyor. 1.5 GHz çift çekirdekli aslanağzı S3 cpu, 4 inçlik Super amoled paneli, 720 p video yakalama 5MP arka kamera, bir 1.3MP aygıt spor ön gördüğü atıcı ve--şok--robot 2.3. Ayrıca 42Mbps hspa + destekler. Kesinlikle 2010 ve 2011, sağlıklı bir karışımı şüphe yok gibi geliyor. Daha fazla bilgi ister misiniz? Sonu hazır ve bekliyor


Samsung Galaxy s Blaze için 4 g t-Mobile Mart kullanılabilirlik duyurdu.

t-Mobile'nın en hızlı 4 g cihaz sanatçısını, Samsung Galaxy s Blaze 4 g için son ek

eğlenin ve bağlı tüketiciler tutar

bellevue, Wash - 22 Şubat 2012 - t-Mobile usa, Inc ve Samsung telekomünikasyon Amerika (Samsung Mobile), No. 1 cep telefonu sağlayıcısı ABD'de bugün Blaze Samsung Galaxy s ® ™ gelecek Mart uygunluğunu doğruladı 4 g, sadece t-Mobile ®'den. Galaxy s Blaze 4 g en son ürün ve 4 g yararlanmak için t-Mobile'nın yeni hızlı 4 g smartphone başarılı Galaxy s hattına eklenmiştir (hspa + 42) müşterilerin ortalama ev Internet2 bağlantı halindeyken daha hızlı Web'e gözatma olanağı sağlayan teknoloji.

Tüketiciler giderek talep daha--dan onların smartphones - onları tutmak ağırladı, sevdiklerinize bağlı kalmak ve onları tek bir aygıt kullanarak daha fazla görevlerini tamamlamak etkinleştirme. Yeni t-hareket eden anket, akıllı telefon kullanıcılarının yüzde 79 ne zaman onlar-si olmak onların smartphone kameralar, dizüstü bilgisayarlar ve gps cihazları, gibi diğer teknoloji cihazlar taşıma olasılığı daha düşüktür bulundu.

T-Mobile'nın yeni 4 g smartphone özellikleri ve eğlenin ve bunlar gerektiğinde gereksinim duydukları bilgilere erişimi tüketicilere yardımcı olmak için uygulamaları sunar. Galaxy s 4 g eğlence teklifleri yapmak için t-Mobile müşterilerinin kendi favori filmler Netflix ® akış, canlı tadını çıkarın ya da isteğe bağlı tv kolay mobil HD4 t-Mobile ® TV programları Blaze veya popüler film veya tv programı Samsung medya hub'I kullanan indirebilirsiniz. Ayrıca, smartphone TeleNav gps yakışıklı-özgür, ses-güdümlü çevirmek-yanında-çevirmek tariflerini, gerçek zamanlı trafik uyarı, renkli 3 boyutlu hareketli haritaları ve yerel uyarıları sunan nereye onlar gitmek gerekir olsun müşterilere yardımcı Navigator, özellikleri. Galaxy s Blaze 4 g da Yelp mobile uygulaması, özelleştirilmiş bir sürümünü önceden kullanıcı tercihleri ile tek dokunuşla aynı herhangi bir şehir, bulmak ve yerel yerlerde yemek, alışveriş, içki ve oynamak için değerlendirmeleri okumak kolaylaşır böylece tutabilir profilleri kaydetme olanağı ile geliyor.

Ayrıca önceden aygıtta, t-Mobile 4GPro App paketi toplama DropBox, Evernote, kare, TripIt, Camscanner ve LinkedIn, meşgul tüketiciler, profesyonel ve kişisel hayatlarını dengeleme sırasında daha üretken olmanıza yardımcı olmak gibi temel iş uygulamaları sunar.

"Samsung Galaxy s Blaze 4 g zengin özellikleri ve tüketicileri korumak için Hizmetleri ile yüklenen ağırladı ve neredeyse her yerde onlar gitmek istiyorum bağlı" Andrew Sherrard, Kıdemli Başkan Yardımcısı, pazarlama, t-Mobile usa dedi. "t-Mobile'nın hızlı 4 g ağ ve sınırsız veri planları ile eşleştirilmiş, biz 4 g deneyimlerini onlar Ödeyebileceğinizden bir fiyat avantajlarından tüketicilere daha kolay yapıyoruz."

Zarif ve şık form faktörü, smartphone bir karbon siyah renkte geliyor ve Android ™ 2.3 Gingerbread üzerinde çalışır. Galaxy s Blaze 4 g Ayrıca, Snapdragon ™ S3 oluşum Qualcomm ® 1.5 GHz çift çekirdekli işlemciler ve tüketicilerin kendi favori film veya aygıtta show tv izlerken zengin bir deneyim sağlayan güzel 3.97 inçlik Super amoled ™ dokunmatik ekran ile özellikleri.

Galaxy s Blaze 4 g de bağlanmak ve sevdiklerinize Fotoğraf ve video paylaşma kolaylaştırır. 720 P hd video kaydedici, 5 megapiksel kamera, 4 x dijital zoom, flash ve Gelişmiş çekim modları, yanı sıra, 1.3 megapiksel ön gördüğü kamera video sohbeti için özellikleri.

Kullanılabilirlik

Samsung Galaxy s Blaze 4 g t-Mobile perakende mağazalarında kullanılabilir olması bekleniyor satıcıları ve perakendecilerin ülke çapında ve online vasıl http://www.t-mobile.com Mart ayı sonlarında başlayan seçin. Galaxy s Blaze 4 g sonra a $50 posta-içinde indirim kartı, ile a iki-yıl hizmet anlaşma ve eleme klasik ses ve veri $149.99 maliyet bekleniyor planlayın. Daha fazla bilgi için http://galaxy-s.t-mobile.com/samsung-galaxy-blaze ziyaret edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder