Translate

Popüler Yayınlar

29 Şubat 2012 Çarşamba

Wikileaks veröffenlicht milyon mesajları, Görünürde ABD askeri danışmanlarından


 
Wikileaks geri döndü ve beş milyon mesajları serbest bırakmak istiyor. Onlar ABD şirketi Stratfor çalışma yöntemlerini ortaya koymaktadır. Ve Assange yeni bir türü vardır.
Anonim ve Wikileaks: AP: yedi yıl beş milyon e-postalar görüntü Wikileaks militanları verdi



LONDRA dpa | Wikileaks ABD'nin Stratfor askeri danışmanı gelen beş milyondan fazla e-posta yayınlanması ile başladı. Hareketin Anonim aktivistleri imzasız olarak, artık kendi kendine geçen yılın sonlarında veri vardır ve Wikileaks verdi Pazartesi söyledi. Şeffaflık "dünyamızı anlamak için" gerekli, online sosyal ağ heyecan içinde bir uyarı Anonim ortak eylem topraklı.
Mesajları Temmuz 2004 ve Aralık 2011'de sonuna kadarki süre güçlü Wikileaks vardır. Bu çalışma bir şirket açıklamada, Dow Chemical ve Lockheed Martin ve bu İç Güvenlik Bakanlığı ve askeri istihbarat servisi olarak devlet kurumları gibi büyük şirketler için gizli bilgilerin işleyişini ortaya DIA teslim.
"E-postalar Stratfor, tarife yapısı, kara para aklama ve psikolojik yöntemleri uygulamaları muhbir ağı göstermek," Vikipedi bir mesajı okur. Stratfor bilgi jeopolitiğinin kendi analizi sunar.
Wikileaks göre malzeme, Assange, Wikileaks kurucusu dahil ABD hükümetinin eylemleri hakkında bilgi. 4.000 'den fazla e-postaların Assange veya Wikileaks olacaktır.
Stratfor Anonymous tarafından "Operasyonu Antisec" bilinen haline gelmiştir Internet üzerinde Aralık 26 saldırının hedefi olmuştur. (Noel) sahne kelime "lulz" (eğlenceli) bir kompozisyon, ve "Christmas" - Hacker'lar son "LulzXmas" olarak yılın büyük işaretlenmiş saldırırlar.
Pazartesi günü şirket saldırı ve e-postaların yayın kınadı. Stratfor içeriği konusunda herhangi bir pozisyon alamaz. Stratfor kurucusu ve CEO'su, ofiste aksine devam etmek söylentiler aksine George Friedman.
Assange Wikileaks kurucusu Birleşik Krallık'ta sıkıca dayanır ve İsveç'e iade karşı geri savaşır. Orada tecavüz ve cinsel taciz itham edilecektir. Bu platform vahiy yayınlanması için olası misilleme prosedürü ile ilgilidir. Assange korkular o İsveç'ten ABD'ye iade edilebilecek. Wikileaks 2010 dünyada ABD elçiliklerinin bazı 250.000 iç iletişim sonunda yayınladı.
Bu "Cablegate" kampanyası ve sözde Wikileaks sahip diğer "kaçak" bir parçası olarak Compute Bradley Manning yakında bir ABD askeri mahkemesine çağırdı. Suçlu bulunduğu takdirde, o ömür boyu hapis ile karşı karşıya.
KAYNAK:http://www.taz.de/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder