Translate

Popüler Yayınlar

21 Şubat 2012 Salı

Pictures Lab

Her türlü cihaz için son görüntü efektleri uygulaması! MSNBC.com, "kamera ayarlarını bir İsviçre çakısı", diyordu. Güzel resimler yapmak istiyorsanız, o zaman bu uygulama telefonunuza araçları için mükemmel bir tamamlayıcıdır. Photo Lab fotoğraf ve Mango WP sürüm 7.5 için farklı değişiklikler binlerce sunuyor yüz algılama, normal mod ve çok daha fazlası ile otofokus kamera yapmak için yerleşik bir özelliğe sahiptir. Photo Lab yüksek kaliteli, özellikleri ve çok daha kullanıcı deneyimi ile orijinal filtrelerdir. Bu hızlı ve duyarlı olduğunu ve sadece birkaç jestleri ile hızlı bir şekilde iş olsun. Genellikle taklit ama asla ulaşamadı.
Engadget.com: "Bir WP7 cihazları için olmalıdır ... Programın fotoğraflar için şaşırtıcı efektleri ve ayarları kümesi içerir"
Gizmodo.com: "Fotoğraf Lab para için etkileri bir ton sunuyor."
Microsoft "nice yumuşak" "görünüyor ve Windows Phone 7 bir parçası gibi hissediyor" olarak sunumlar Fotoğraf Lab kullanır. "Temiz, parlak bir deneyim."


Uygulaması kolay 30 kontrol etkileri ile birlikte gelir, ancak farklı vintage ve yenilikçi-benzeri filtreleri, Tilt Shift (minyatür bahane), HDR, Lomo, yumuşatır, Otomatik Ayar, Netlik, komik olduğu gelişmiş, Ardennes , B & W, Sepia ve çok daha fazla. Insights dinamik etkileri kolayca seçme hakkı tanıyan, listede gösterilir. Yüksek kalitede sınırları ayrıca güzel bir genel görünümü listesi verilmiştir ve bir filtre ve hiçbir boy oranı ile kombine edilebilir. Çoklu etkileri de kombine edilebilir.
Bu, kırpmak döndürmek ve görüntüleri çevirmek de mümkündür. Geliştirilmiş resim ve EXIF ​​verileri doğrudan Facebook, Twitter ve diğer sosyal ağlar için telefon veya paylaşılan fotoğrafların merkezi kaydedilebilir. Uygulama görüntüyü yazdırmak veya masaüstü duvar kağıdı olarak kullanmak da mümkün kılar, orijinal çözünürlükte, özgün görüntü üzerinde görüntü işleme gerçekleştirir.
Resimleri Hub Apps entegrasyonu ve yatay ve dikey yönlendirme için tam destek.


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder