Translate

Popüler Yayınlar

27 Şubat 2012 Pazartesi

Nokia açıkladı 808 PureView: Belle OS, 4-inç ekran, 41-megapiksel kamera (!)

Nokia PureView birkaç gün önce gelen tease unutmayın? Peki, aniden her şey mantıklı. Biz gerçekten bir amiral gemisi, telefondaki görüntüleme ve N8 gerçek bir halef arıyor. Bu PureView 808 olarak adlandırılan ve 450 Euro'luk bir fiyat için bir sonraki çeyreğinde Avrupa'ya ulaşması bekleniyor.Kamera, elbette - onun çılgın fonksiyonu geçmeden önce! - Biz diğer önemli özellikleri çalışır: işletim sistemi Symbian Belle ise, motor tek çekirdekli 1.3GHz çip ve ekran 4 inç köşeden köşeye, ama kararında bir Nokia tarzı 360 x 640 (nHD). 512 MB RAM ve microSD ile genişletilebilir neyse onboard 16 GB depolama vardır. Veri hızı 14.4 Mbps HSPA düz dışarı Başa ederken, bir modem Pentaband, dünya turu sırasında bir sinyal alma şansını artırır. Şimdi Carl Zeiss objektifli fotoğraf makinesi: bu sürekli odak 1080p alır ama fotoğraf çekerken sensör inanılmaz bir çözünürlük fazla 41 megapiksele sahip olduğunu iddia ediyor - 16:9 veya 34 megapiksel görüntü. Bu beş piksel 8 megapiksel çözünürlüğe sahip bir nihai görüntü üretmek için bir birleştirilir geçen yetenekli bir alt-piksel interpolasyon Micmac tarafından yapılır. 450 bir fiyata Mayıs ayında gelmesi bekleniyor ve meraklı iseniz video.








 Eğer yeterince satış PureView Nokia 808 ana noktada yüzüne vurdu henüz, biz şimdi puanı yerleşmek: Bu fotoğraf tutkunları için bir telefon. Cihazlar genellikle niş olduğundan, saf  optik bazı fedakarlıklar ile gelecek. Öncelikle, biraz cep telefonu için Nokia Symbian OS seçimi ile şaşırırlar. Bu Belle çok iyi bir işletim sistemi olmadığı anlamına gelmez, ama kesinlikle bir karar önyargıdır - şaşırtıcı söz değil, şirketin "Windows Phone yaklaşım tüm verilmiştir. İkincisi, 808 arka pod soğanlı kamera tarafından altı çizili değil tıknaz PureView vardır. Birçok yönden, Nokia, kamera, akıllı telefon büyüklüğüne noktası ve çek ile daha yakından yarışıyor. ama kesinlikle diğer birçok kameralı cep telefonları gibi fedakarlık gerekmez piyasada yüksek kalitede vardır.

 Nokia'nın kameralı telefon ailesinin gelişimi devrimci Nokia 808 Nokia 808 Temel Profil http://nokia.ly/AhbBSB devam konumundadır

Profil Saf Saf benzeri görülmemiş bir şekilde bir fotoğraf kalitesini alan bir atılım teknoloji bakış doğar. Saf Profil her pikselin "saf" bir piksel örneklenmiş çünkü gürültü ortadan kaldırarak, daha fazla ayrıntı ve derinlik yakalar ve oluşturmak için doğal renkler sağlar.




Nokia 808 PureView smartphone ile vurdu

Nokia 808 PureView

Fotoğrafçılıkta sonraki atılım

Nokia 808 PureView

PureView Saf kalite

Bu fotoğrafçılık hakkında farklı düşünmeye zamanı. Paylaşmak veya yazdırmak için hazır mükemmel fotoğraflar merhaba deyin. Nokia PureView görüntüleme teknolojisi baş aşağı fotoğrafçılık dünyasına döner. Bu bir 41 MP sensör ve Carl Zeiss lens tarafından yakalanan görüntü iyilik her bit alır ve güzel detaylı 5 MP fotoğraf ve Full HD video dönüştürür. Arkadaşlarınızla anında bile düşük ışık ve paylaşmak, bir saniye içinde çekime hazır olun - oldukça zeki akıllı tüm.
Carl ZeissInanılmaz bir 41 MP kamera ile Nokia 808 PureView

Nokia 808 PureView ile fark bir dünya bak

Nokia 808 PureView yeni gözüyle günlük bak. Yeni Nokia PureView görüntüleme teknolojisi, yaratıcılığınızı ifade dev bir tuvale etrafınızdaki dünyayı nasıl yaptığını görün.
  • Bir piksel ne kadar iyi olabilir?

    Bu piksel miktarı hakkında değil, o, onlarla ne var. Nokia PureView görüntüleme teknolojisi paylaşmak kolaydır nefis keskin ve net 5 MP fotoğraflar için 1'e 7 piksel saptama olabilir.
    Video izleyin
  • Tekrar Zoom ve yakınlaştırma

    Siz yakınlaştırma tutabilirsiniz - 3 kata kadar yakın - detay kaybı olmadan. Bu çok video ile çalışır, bu nedenle 4 kez yakınlaştırma saniyede 30 kare hızında Full HD video çekebiliyor.
    Video izleyin
Nokia PureView görüntüleme teknolojisinin detaylarını keşfedin.
Teknik makaleyi indirin
Başa dön

Bu akıllı cep telefonu var


Daha fazla anları yakalayın

Bir kez-in-a-ömür, sadece anlamına gelir. Nokia 808 PureView o olur gibi eylem hayal emin olmak için bir saniyeden az sürede çekmeye hazırdır. Sonuçta, dünyada ne olmuş olabilir ve ne olabilirdi ne öyküleri ile doludur.

Düşük ışık için parlak flaş

Düşük ışık hiç sorun değil. Nokia 808 PureView ile güçlü bir Xenon flaş ve sizin tarafta LED video ışığı var, bu nedenle hava karardıktan sonra spontan anlarını yakalamak için hazırsınız.
Nokia 808 PureView akıllı bir smartphone.
Hızlı fotoğraf yükleme ile Nokia 808 PureView.

Görüntüleri daha yapmak

Nokia 808 PureView için parlak uygulamalar bir dizi resim ve videolarınızı, yepyeni bir sosyal hayat verin. GetMeRated ile fotoğraflarınızı gerçek zamanlı geri bildirim almak, Vimeo ile Pikchur, izlemek ve paylaşmak yüksek kaliteli videoları kullanarak resimleri ile ağları güncellemek, hatta on the Run Kartpostal ile görüntüler gerçek kartpostallar oluşturun. Sadece uygulamalar indirmek ve paylaşım başlatmak için Nokia Mağaza ziyaret edin.

Zengin kayıt

On-the-fly filmleri boğuk bir soundtrack var gerekmez. Her detay ve ultra düşük bas yakalar Canlı, net ses kaydetme ve deforme olmaz - up Korkunç bir 140 desibele - bu sadece bir jet uçağının havalandığını yermiş gibi. Bu aynı zamanda Dolby ® Kulaklık ile ilk akıllı telefon, bu nedenle herhangi bir stereo kulaklıklar Dolby Surround ses keyfini çıkarabilirsiniz.
Dolby Kulaklık ve Dolby ile Nokia 808 PureView ses Surround.
Uygulamalar, oyunlar ve çok daha fazlası ile Nokia 808 PureView.

Apps, oyunlar ve çok daha fazlası

Nokia 808 PureView size bir Nokia akıllı telefondan beklediğiniz tüm akıllı özellikler getiriyor. Nokia Maps ile yolunuzu bulun. En yeni oyunlar ve eğlence uygulamaları keyfini çıkarın. Ya da sadece yaşam Nokia Belle en son sürümü hızlı iş ve sosyal ağ özellikleri ile yolunuzu kurdu. Ürün git Sayfa
Başa dön


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder