Translate

Popüler Yayınlar

27 Şubat 2012 Pazartesi

Apple 8-inç iPad Test

 WSJ (Wall Street Journal) Apple iPad testi 8 inçe yakın ilgi. Her zamankinden görürse Apple şu anda, onun 9.7-inç işaret ortağı için daha küçük, 8-inç slate üretmek için iPad ve Cupertino planlama daha küçük bir versiyonu test ediyor gün ışığı, Kindle yangın isabet ile rekabet edebilirler. Bu bir karar mevcut modele yakın 1024 x 768 görüntülemeye sahip bir ekran paketi olacak.Bu model ayrıca AU Optronics ve görünüşe göre yüksek res "retina ekran iPad 3 ile değiştirilecektir mevcut iPad 2, aynı ekran çözünürlüğü ile test cihazı olarak LG Display tarafından üretilen LTE üzerinde çalıştırabilirsiniz "Belki de Mart ayında lansmanı ile.

Apple bir bütçe bu ve bunun uygulama uyarmak için bir iPad ucuz modeli bırakarak market raflarında lider konumunu sürdürmek için ürün portföyünü genişletmek istiyor.Yangın başarısı fiyatı azaltır eğer bir iPad için büyük bir pazar, aşağı daralış göstermektedir.


 iPad Mini en az Apple'ın gelecek planları arasında, var gibi görünüyor. Dedikodular anda Cupertino şirketin sadece kendi tablet bilgisayar bu yeni küçük versiyonu test etmek denemek için tedarikçiler ile çalıştığını söyleyebiliriz.

iPad Mini rumors
 Hatta Wall Street Journal tedarikçileri ile dev meyve henüz küçük 8-inç ekrana sahip yeni aracımızı test ettiğini söylüyor. Eğer şüpheci bile, bunu gerçek olabilir inanarak başlamak en olasıdır.

Apple gerçekten bir mini iPad ile "ürün portföyünü genişletmek" mı? Bu küçük tablet bilgisayar onları cihazların yeni nesil üretmek tanınmış şirketler arasında artan rekabet yaşamalarına yardımcı mı?

Apple için çalışabilir, ancak adının açıklanmasını istemeyen yetkilileri, ekran mini iPad çizimleri gördük emin olun. Onlara göre, yeni gadget ekran çözünürlüğü gibi bir iPad 2 olabilir.

IPad Mini, küçük ekran paketlenmiş iPad 2 gibi bir karar alacak olursa, o iPad ekran 3 retina yanına yakışır bir yüksek çözünürlüklü paneli alabilir.

Aynı çözünürlüğü mevcut iOS geliştiricileri bir tablet bilgisayar olarak kullanılır Ayrıca, eğer onların oyun ve iPad tablet mini uygulamaları değiştirmek zorunda kalmazsınız. Bu tablet bilgisayarın tüm geliştiriciler için harika bir haber.

Kaynak noktası ise, Apple'ın LG Display ve test ekranlarını sağlayacaktır AU Optronics Corp ile çalışıyor.

Meyve şirketin yeni prototipler test bile Tabii ki, bu iPad Mini, piyasa olacak anlamına gelmez. Yani daha küçük bir tablet bilgisayar Apple mağazalarında içinde sona ereceğine dair bir garanti yoktur.

Ancak, Amazon popüler hale gelmiştir 7 inçlik Kindle ateş yayımladı hatırlıyorum. Bazı insanlar yeni bir iPad gerçekten de küçük görünebilir inanıyorum nedeni budur.


 Foxconn: Çinli işçilerin toplu intihar tehdidi
 Bill Weir Apple ürünleri yapan fabrika içine derinlemesine bir bakış atıyor.

 Geçen hafta, 300 Çinli işçiler toplu intihar etmeye  Foxconn tehdidinde bulundular. Bu karışan bir işle ilgili intihar Foxconn ilk defa değil.Olarak 2 defekti China Times, durum raporlarında belirtilen Ocak ayından sonra çalışanlara zam istedi tırmandı. Şirketin karşılığında onlar da tazminat veya mevcut maaşları bırakabileceği söylendi.Koşullar ışığında en Çinli fabrika işçileri ayrılmaya karar verdi. Onlar çileden, ancak bitki bunları vermek için reddetti sırada yaşadıkları tazminat ima edildi. Bu toplu intihar bir duruma yol açan, bir binadan dışarı atlayarak yaklaşık 300 kişi tehdidi yapıldı.Bu Foxconn Ancak intihar  tehditi ilk defa değil. Onun Mart 2011 sayısında son beş yılda, on yedi Foxconn çalışanı intihar olduğunu hesap etti Kablolu. Huffington Post gazetesine göre, şirketin tüm çalışanlarının yaptıkları sözleşmenin bir parçası olarak imzalamak için bir "non-intihar Paktı" mücadele bu sonuçları denemişti.Memnun değil, kurumsal zalimler (SACOM) Foxconn yaklaşık 120 çalışanı ile organizasyonu yapılan görüşmeler öğrenciler ve bilim adamları yetiştirmektir ve "aşırı ve zorla" işaretleri keşfetti fazla mesai, üzerinde, Foxconn sunmuyoruz güvenlik ekipmanları açısından diğer birçok yaralanmalar arasındadır.Durumun koşullar nedeniyle, firmanın Microsoft müşterileri Foxconn, soru ile fiyatlardır. Bu sadece Yahoo News göre de HP, Dell ve Apple içeren Foxconn High-end müşteriler, biri olmasına rağmen. Microsoft, Haziran 2011'de, Apple intihar önleme uzmanları Çin Shenzhen, Foxconn fabrikası durum ve koşulları incelemek gönderdiğinde, bir sorun gördüm sadece onlar değildir.Rapor, Foxconn intihar yanıt oldu, Apple sonra serbest söyledi "şüphesiz onun hayatını kurtardı."Çalışanların Foxconn durum için dijital dergi anlatmak için iki hikaye vardır, konuyu daha fazla görünmelidir.
About 300 Foxconn employees threatened to kill themselves on Jan. 2 after being denied severance compensation promised by the company. (Internet Photo)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder