Translate

Popüler Yayınlar

19 Şubat 2012 Pazar

DARPA 'Avatar Projesi "askeri suretli robotları vermektir, James Cameron'un gururu


James Cameron'ın yönettiği 'gişe rekorları kıran filmleri' kadar hummalı bir lapa olarak, DARPA kontrollü askerlerin hak ve 'pedal robot' savaş bizi getirmektir. Terminatör avatar karşılar düşünün.Ajans $ 2800000000 2012 bütçesi $ 7.000.000, yarı özerk bi-pedal makinesi 'bir etkili ortağı izin veren bir asker için "olan arayüzleri ve algoritmalar geliştirmek' bir 'avatar' programına ayırdı botlara açık alanlar için tasarlanmış, ve Sentry kontrol kutusu kolaylaştırmak ve savaş 'kazasında kurtarma' için - 'bu. DARPA, ya basit bir uzaktan petrol kuyuları hakkında konuşurken değil "' asker vekil 've geliştirdiği komplo olarak bırakın'yeni bütçe tasarımı da askeri silah için lazer önlemler için $ 4.100.000, iyi korunmuş, lazerler Artırdı -. insan hosts karşı isyan halinde 'Robot asker' geleceği, neredeyse yok edilemez olduğundan emin olun. 



Video: DARPA'nın Robo-Kol'u

Tabii, gelişme çılgın robotlar ordunun var bol miktarda. Ama em 'sadece bir telefon almak ve bagaj taşıyabilen - başlı başına.

Yukarıdaki video sergilenen robot, DARPA tarafından geliştirilmektedir Pentagon'un
blue-sky araştırma kurumu, kendi Otonom Robot Manipülasyon (ARM) programının bir parçası olarak. 2010 yılında başlatılan girişim çok az insan girdisi ile son derece karmaşık görevler (biri için, söküm bombalamak) yapabilen robotlar ile gelip amaçlamaktadır.
KAYNAK Wired

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder