Translate

Popüler Yayınlar

27 Şubat 2012 Pazartesi

Qualcomm Snapdragon ile üstün grafik S4 'Pro' çip açığa çıkarır


Bu Adreno 225 GPU var: 'yeni nesil' SoC biri hariç her açıdan değil en HTC Bir X'de bir doğru - S4 aka standart versiyonu MSM8960 zaten 'benchmark' destekli saygı bir çok çekmiştir sadece eski Adreno 220 bir 'betiği', 'daha yüksek saat hızına sahip' sürümüdür. Adreno 320 grafik içeren ve 2012 yılının ikinci yarısında pazara ulaşması beklenen bir MSM8960 "Pro" çip: Qualcomm  bir planı var.

 Qualcomm Snapdragon Duyurdu S4 "Pro" İşlemci
- Pro Sürüm İlk S4 Snapdragon İşlemci Başarı üzerine KurarHatta Büyükşehir Mobil Bilgisayar Olanakları -
BARCELONA, İspanya - Şubat 27, 2012 - Qualcomm Incorporated (NASDAQ: QCOM) Şirket daha yetenekli mobil bilgi işlem cihazları etkinleştirmek için Snapdragon ™ S4 MSM8960 işlemci bir Pro sürümü sunacak duyurdu. Geliştirme 120'den fazla OEM tasarımlar var başarılı Snapdragon S4 sınıfı, zaten, performans ve sanayi kıyaslamaya çıtasını olarak son ürün yorumu bildirilmiştir.
S4 Pro işlemci Adreno 320 GPU, yüksek çözünürlüklü ekran desteği yanı sıra, S4 sınıfı ile donanım ve yazılım uyumluluğu sunuyor. Adreno 320 olan yüksek performanslı dört kat performans için Web tarama, oyunlar, kullanıcı arayüzleri ve diğer grafik uygulamaları için üstün bir kullanıcı deneyimi sağlayan iyileştirme-up GPU ile programlanabilir. Adreno 320 de hesaplamalı kamera gibi ışık alan olarak yeni nesil kullanım durumları sağlamak için, OpenCL gibi yeni API aracılığıyla Adreno 320 GPU hesaplama yeteneği doğrudan dokunun yeteneği dahil olmak üzere yeni multimedya yetenekleri ile S4 Pro sürümü aşılamaktadır mobil cihazlar için kameralar. Yeni nesil 3D grafik API'leri destek olarak, Adreno 320 örneklemesini, oklüzyon sorgular ve çoklu hedefler hale gibi gelişmiş oluşturma özelliklerini donanımsal hızlandırma ile daha gerçekçi 3D grafik efektleri sağlayacaktır. Adreno 320 Ayrıca Windows hızlandırmak için özel donanım içeren ve tamamen Birlik, Epic ve diğerlerinden sektöründe üst oyun motorları destekler.






"Snapdragon S4 işlemcileri için güçlü bir müşteri talebinin bir sonucu olarak, sektördeki en yüksek performanslı mobil işlemciler sunmaya devam MSM8960 yeni bir Pro sürümü ekledik," Cristiano Amon, ürün yönetimi başkan yardımcısı, Qualcomm dedi. "2012 yılında S4 Pro işlemci sunarak, müşterilerimizin pazara en yenilikçi akıllı telefonlar ve tablet getirmek yardımcı olurken Snapdragon işlemci mobil bilgisayar mükemmellik için endüstrinin barometre kalacağını sözümüzü yerine getirmektir."
MSM8960 ve S4 Pro sürümü merakla beklenen Windows 8 sistemi dahil olmak üzere en gelişmiş işletim sistemleri için optimize edilmiştir.
"Snapdragon S4 ve S4 Pro tablet ve dizüstü cihazlar yüksek performans, esneklik, küresel 3G/4G bağlantı ve enerji verimliliği tüketiciler gittikçe talep ediyorlar teslim sağlamak için tasarlanmıştır," Luis Pineda, bilgisayar ve tüketici ürünleri, Qualcomm, kıdemli başkan yardımcısı . "Biz tüketiciler için Snapdragon S4 Pro işlemcileri 'potansiyeli heyecan ve gelecek Windows 8 platformu hakkında uygulanır."
S4 Pro işlemciler 2012 yılının ikinci yarısında piyasaya gelmesi bekleniyor. Şu anda, birden fazla 340 Snapdragon tabanlı ticari olarak mevcut aygıtlar ve geliştirme fazla 400 vardır. Qualcomm'un sergi (Fira Kongre Merkezi, Sergi Salonu 8, Qualcomm Booth # 8B53) ziyaret ederek en son Snapdragon çalışan cihazlar bugün özelliği Snapdragon işlemci piyasasında hangi aygıtları görmek için, www.qualcomm.com/snapdragon/devices ziyaret edebilir ya da test sürüşü Barselona Mobil Dünya Kongresi, 27 Şubat-1 Mart, 2012 olarak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder