Translate

Popüler Yayınlar

29 Şubat 2012 Çarşamba

Google'ın AB hukukunu ihlal etmesi


Google'ın yeni planı kullanıcılar için kutlamak için bir neden Resim: dpa.
ABD şirketi, 70 hizmet veri koruma hükümlerine birleştirme ve tüm kullanıcı verilerini tek bir çatı altında getirecektir. Eleştirmenler şirketin kullanıcı profili oluşturabilir uyarıyorlar.

BERLİN dpa | tüm Google hizmetlerini, Avrupa hukuku görüşüne güvenlik görevlisinin ihlal için e-Gizlilik Yönergesi. Bu, Avrupalı ​​meslektaşlarının adına Fransız Veri Koruma Komisyonu (CNIL) bir çalışmanın sonucudur.
Federal Veri Koruma Komiseri Peter Schaar, özellikle de Berlin'de Salı günü yaptığı açıklamada önemli bir kaygı rastlamak farklı Google hizmetlerinden müşterilerinin kişisel verilerin bağlama. Yeni Google kuralları çarşambadan geçerli olacaktır. Schaar tüm kuşkuları dağıttı kadar şirket değişikliği askıya almak istedi.Şubat ayı başlarında Avrupa'da veri koruma görevlisi Google bir sonraki duyuruya kadar kullanıcı verileri ile başa çıkmak için yeni kurallar uygulanmasını askıya sormuştu. Madde 29 Avrupa Parlamentosu Çalışma Grubu bir direktif adında Google CEO'su Larry Page, bir mektupta, şirketin incelemenin sonuçlanmasına kadar kendi bir mola için çağrıda bulundu. Google kayması sonradan düşmüştür. KAYNAK http://www.taz.de/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder