Translate

Popüler Yayınlar

14 Şubat 2012 Salı

Origin PC EON17-X dizüstü bilgisayar, oyunlarda zaferi garantili,



Performanstan ödün, ama neredeyse taşınabilirliğini reddediyor tüm hardcore talep eden oyuncular için, orijinal PC'den EON17-X için gözlerini hazırlayın.Dizüstü bilgisayar Intel X79 platformu dayalı ve orijinal EON17 anlamlı bir yumru sağlar. Sadece dikkat etmek, bu yapılandırmasında iki adet 300 watt'lık güç adaptörleri gerektirir - Özelleştirme seçenekleri Insane Core i7 Extreme CPU overclock-3960X ve bir SLI köprüsü iki GeForce GTX 580M ekran kartı 2 GB içerir. Ayrıca dört sabit disk ve 32GB bellek kapasiteli olacaktır. Bu etkilemek için yeterli değilse, hayvani yaratılması da 17.3 inç 1080p ekran, iki adet aydınlatma bölgeleri ve yedi özelleştirilebilir renkler ile arkadan aydınlatmalı bir klavyeye sahiptir. Tabii ki, tüm bu güç kurban olmadan gelmiyor.EON17-X, 12 lira ve iki santim kalınlığında önlemler üzerinde ağırlığında,$ 2818'dan  başlar. Bu undeterred bugün daha sonra PC platformu Origin oyun için bir sipariş verebilirsiniz.

 KÖKENİ PC EON17-X Şimdi Intel, 2. Nesil Hexcore İşlemciler, Dört Kanal 1866MHz bellek ve özelleştirilebilir bir arkadan aydınlatmalı klavye sunan
Oyuncular, Sanatçılar, sevenler, ve Uzmanları için Dünyanın En Güçlü Laptop
Miami - 13 Şubat 2012, 8:00 AM Doğu - ORİJİN PC bugün yeni EON17-X masaüstü yerine dizüstü piyasaya sürüldüğünü duyurdu. SLI EON17-X en son Intel X79 yonga seti, 2. nesil Intel hexcore işlemciler ve hız aşırtmalı GeForce GTX 580M grafik kartları sahip oyuncular, sanatçılar, meraklıları ve profesyoneller için piyasadaki en güçlü dizüstü. EON17-X iki aydınlatma bölgeleri ve yedi renk seçenekleri ile özelleştirilebilir bir arkadan aydınlatmalı klavye ile KÖKENİ PC'den ilk dizüstü işaretler.
KÖKENİ EON17-X 3D modeli de dahil olmak üzere erken S2 gelen yerleşik bir 3D emiter ile kullanılabilir.
KÖKENİ PC EON17-X Laptop özellikleri: İki Aydınlatma Bölgeleri ve Yedi Rengi arkadan aydınlatmalı klavye ile Özelleştirilebilir2. Nesil Intel Hexcore İşlemciler Intel X79 Yongaseti32GB 1333MHz Corsair Dört Kanal Bellek16GB 1866MHz Corsair Vengeance Dört Kanal BellekÇift NVIDIA GeForce GTX 580M Ekran Kartları KÖKENİ Profesyonel Overclock ileÜç Sabit Diskler Hard Drive Space 3TB Kullanıcı kadarAmerika Birleşik Devletleri merkezli Endüstri Lideri Ücretsiz 24/7 Yaşam Boyu DestekTamamen Özelleştirilebilir 3159 $ 'dan başlayan
"KÖKENİ-X EON17 özelleştirilebilir bir arkadan aydınlatmalı klavye ekleyerek müşterilerimizin talepleri cevaplamak için çok heyecanlıyız." Kevin Wasielewski KÖKENİ PC CEO'su ve kurucularından dedi. "EON17-X piyasada masaüstü çok daha güçlüdür. Intel X79 yonga seti ve çift hız aşırtmalı NVIDIA SLI GeForce GTX 580Ms, daha güçlü bir dizüstü bilgisayar size başka hiçbir yerde bulamazsınız."
Thi La, Corsair Bellek Ürünleri Başkan Yardımcısı "Biz İntikam Menşe PC seçenek ® EON17-X için yüksek performanslı bellek ile çok mutluyuz" dedi. "Intel'in 2. nesil işlemcileri ile mümkün kılınan en hızlı bellek hızları otomatik olarak yararlanmak için tasarlanmış ve üstün performanslı dizüstü bina KÖKENİ PC misyonu yerine yardımcı oluyor."
Tüm KÖKENİ sistemleri Amerika Birleşik Devletleri merkezli özgür yaşam süresi 7/24 telefon ve online hizmet ile birlikte gelir. Her müşteri, özel bir destek ekibi ve ücretsiz yükseltme ihtiyaçları için ömür boyu emek vardır. KÖKENİ PC en iyi sınıf entegrasyon, test ve destek ile birlikte 1 ila 3 parça değiştirme garantisi sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder