Translate

Popüler Yayınlar

21 Şubat 2012 Salı

Lütfen Lumia Giydir


Nokia Lumia kendi tarzı için gerçek bir uyum olun
21 Şubat 2012 tarihinde Ian Delaney tarafından yayınlanmıştır
off the peg colours
GLOBAL-Nokia'nın Lumia akıllı telefonlar oldukça çeşitli demet. Orada siyah, mavi, kırmızı bir seçimdir ve Nokia Lumia 800 Şimdi beyaz. Lumia 710 siyah ve beyaz geliyor, artı arka plakaları bir dizi stil eşleşecek. Ama birçok kişi bunu kendi telefon kişiselleştirmek için geldiğinde daha derin daha gitmek istiyorum. Öyleyse seçeneklerine bir göz atalım.
Eğer oynamak isteyebilirsiniz ilk değişiklik, telefonunuzun içindeki renk düzenini değiştirmektir. Eğer gerçekten kırmızı telefonu koyu mavi çinileri isterseniz, o size kalmış. Bu sizin görme var.
Renk düzenini değiştirme basittir. App listesinden, 'Ayarlar' seçin, ardından 'Tema'. 'Accent rengi' liste dokunun ve mevcut listeden seçin. (Varsayılan seçenek memnun olmayanlar için, check out Wiztiles Pazarında)
theme choicestheme picker
Aynı 'Tema' ekranında siyah ve beyaz arka plan arasında bir seçim yapmak da mümkün. 'Arka Plan' dokunun ve aydınlık ve karanlık arasındaki seçin. Siyah piksel LCD ekranların aksine, ışığı kapatarak elde edilir beri bir AMOLED ekrana sahip, koyu arka plan, daha az pil gücü kullanır unutmayın.
Sonraki size kilit ekranındaki resmi değiştirmek isteyeceksiniz. Ayarlarına gidin, sonra 'Kilidi + duvar kağıdı' basın 'Değişim duvar kağıdı' ve telefonunuzdan herhangi bir görüntü seçin ve istediğiniz bit seçmek için seçim kutusunu kaydırabilirsiniz. Orada sizin için bunu yapmak için mevcut uygulamalar vardır, ama o kadar kolay sadece düzenli Bing arama ile bir görüntü bulmak ve indirmek için bulduk. Kullandığım Resimleri Lab on-telefonu resim düzenleme için.
wallpaper sizechoose wallpaper
Ringtone değiştirmek için, ayarlar girişi elbette, "Zil ve Sesler 'vardır. Orada önceden yüklenmiş bulunan bir grup, ama biz bir sürü insan burada özel bir melodi atamak istediğiniz biliyorum. Burada iki seçenek var:
(1) gibi ücretsiz bir müzik editörü kullanın Audacity bilgisayarınızda 40 saniyelik zil sesi oluşturmak için - varolan müzik koleksiyonu ile ilgili bir sorun olmamalıdır böylece Audacity MP3 ve diğer müzik formatlarını yükleyebilirsiniz. Eğer bu tür 'zil' atama, Zune için cep telefonunuzun için kullanmak çalma listesine ekleyin. Telefonunuzun üzerine senkronize oluyor sonra, listeden kullanılabilir olacaktır.
(2) ücretsiz ve ücretli bir sürü var melodi uygulamaları Marketplace mevcut. Biz bulundu easyRing & Müzik belki de en güçlü. Bu, Amazon ve diğer kaynaklardan gelen tınıları veya SkyDrive seçmesine izin ve bunları telefonunuza düzenlemek.
easyringand musicedit mp3s
Sizin kiremit özelleştirmeye gelince Marketplace de senin arkadaşın. Özel ilgi alanıdır Hızlı Fayans derece yararlıdır, böyle hatırlatmalar, geri sayımlar, şehir-saatler ve hatta şimdi ayın evreleri olarak yeni amaçlara bir sürü için tamamen özel bir zemin oluşturmak için izin.
Quick Tiles Tile Painter
Hızlı Fayans (solda) ve Karo Ressam (sağ)
Ayrıca şunu da unutmayın olduğunu Karo Ressamı . Bu Hızlı Fayans benzer bir iş yapar ama özel kiremit oluşturulduğunda gerçekleştirmek için olası eylem farklı bir dizi ile. Favori web sitelerine yer imi oluşturmak için fayans kullanıyorsanız, özellikle, bu görünümünü özelleştirmek için izin verecektir.
Eğer Lumia soyunma musunuz? Sizin için özelleştirme en önemli parçası nedir? KAYNAK conversations.nokia.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder