Translate

Popüler Yayınlar

29 Şubat 2012 Çarşamba

Yani Büyükanne dolması değil


İnternet:. Diğer görüntü Emil Umdorf / IMAGO için eğlenceli korkusu
Hedonist, tercüman, kuşkucular: tanınmış kurum sinüs dijital sosyal ortamlarda ilk defa şirket ayrılmıştır. Bu yabancılar, göçmenler ve yerliler vardır. Sebastian Fischer tarafından


Hiç üniversitede sosyal bilgiler sınıfı ziyaret etti herkes, muhtemelen Heidelberg Sinüs Enstitüsü bilir. Her yıl, sosyal ortamlarda Alman şirketi böler. Biz genç nesil eğlenceli ve genç gibi eğlenceli olduğunu öğrenmek, ya da nüfusun yüzde 14 orta-orta aittir ve hiçbir sorun başa çıkma var.
Adına "İnternette güven ve güvenlik için Alman Enstitüsü," ilk kez Deutsche Post AG, Enstitüsü'nün bir vakıf dijital sosyal ortamlarda içine toplum sinüs ayrılmıştır. Üç temel tipleri, yabancılar, göçmenler ve yerliler, çeşitli sosyal daireden oluşan her biri vardır.
Anzeige
Eğer, ortam bu açıklamayı okuyun, böylece kaçınılmaz olarak kafamda görüntüleri sonuçlanan ve düşünme: "Tabii, bu adamlar, biliyorum"
Yüksek sayılar, verimlilik ve kaygısız hedonist odaklı performans: Dijital yerlilerin grup üç ortamlarda oluşur. Bunlar ya internet ya da uzun süre kullanmadan büyüdü tüm vardır. Bu yüzden çevreye açık bir kullanım alışmış ve net tehlikeleri hakkında oldukça kayıtsız bakmak var.
Bir toplumsal hareketin önderi
Almanya'da yaklaşık on milyon insan Dijital egemenlik için sinüslerin Enstitüsü biridir. Onlar internetin öncüsü ve onların eylemleri ile web dünyayı değiştirmek.

Bu bir grafik bölümüdür. Gruplar arasında ağır kesik gri görüntü halledilebilir hendek. SİNÜS 2011
Kendi öz-değerlendirme, egemen özgürlük, katılımcılık ve demokrasi açılımı bir toplumsal hareketin önderi olarak kabul edilebilir. Temsili demokrasiye inanmayan bir yazıda bu toplumun tipik temsilcileri olarak kabul edilebilir.
Ayrıca, on milyon kişi olacak verimliliği, üzerinde sanatçıların odak orta İnternet öncelikle çalışmalarını kolaylaştırmak için bir araçtır inanıyor, o eğlence için değil, aynı zamanda kullanır.

 
Dijital yerliler
Mecazi Sunan: Başarılı bir kadın genç bir toplantıda oturan bir kadın ve zevk, onlar - akıllı telefon sayesinde - müşteri ve iş arkadaşlarına e-posta yazmak bile.
Orta dokuz milyon kör hedonists üçüncü en büyük dijital yerliler vardır. Adından da anlaşılacağı üzere, internet arama hedonists özellikle zevk içinde bunlar Facebook, YouTube ya da oyun sitelerinde bulabilirsiniz.
"Bu ortamda internet modern eğlence ve iletişim için kolay erişim takdir alt sınıfın özellikle genç," sinüslerin çalışma diyor. Dizüstü bilgisayar alan bir gencin görüntüsü arkadaşları ile yapmak yatağa, sohbetlerini emoticonreiche kadar büyür.
Göçmenler analog şans tercih
Düzenli olarak İnternet, web dünyasının sörf, ama şüpheci olmasına rağmen iki sosyal ortamlarda, dijital göçmen grubu şunlardır: Şüpheci ve sonrası sahipleri sorumlu düşünceli malzeme, her ikisi de yaklaşık yedi milyon kişi oluşturmaktadır .
Dünya hakkında bilgi sahibi olmak gibi çünkü Şüpheciler post-malzeme, İnternet açığız. O istiyor, ama yaşamlarının kalitesi analog sorunum değil. Modernite ve tüketimin hızlanması zaten çok kritik şüpheciler vardır. Genellikle orta Temsilciler büyük olasılıkla sağlık gıda deposu sizi karşılayacak ve ayrıca taz.de.
Görevdekiler genellikle sorumlu düşünceli yandan, üst sınıf vardır. Buna bir son için bir araç olarak gördüğü gibi daha az, internet büyülüyor. Kural nesne para kazanmak için veya başkaları ile iletişim olduğunda.
Ağ orta yerine analog çevre temsilcileri değil, arama Fun in. Sörfçü klişe eylemler olduğunu, büyük bir masa bir ince diş oturan ve kısa bir süre çevrimiçi kontrol edilir.
Yabancılar ağ korkuyor
Kimler İnternet ölçüm gerektiren tarafından uygun İnternet oluşur Digital dışında gruptan ayrıldı ve şaşkın. Yabancılar hiç bir Internet bağlantınız varsa, onlar nadiren kullanın.
Medya doğrudan veya korkmak, kendi internet-Hai tasarruf etmek için yanlış bir anahtar aktarılabilir, dünyanın önde gelen iktidarın tehlikelerine karşı uyardı çünkü kafası karışır. Genel olarak, bu grubun üyeleri artık genç vardır.
Almanya'da yaklaşık sekiz milyon kişi internet gerektiren tarafından düzgün bir şekilde uygulanması için sinüslerin Enstitüsü biridir. Onlar için, bazen çevrimiçi, ancak bunlar son derece ihtiyatlı ve yardımcı olmaktan mutluluk olduğunu ortaya çıkabilir.
Çocuklar için e-postaları
"Yaygın burada kalabilir hukuki İnternet katı düzenlemesi için çağrılar bul," çalışma İnternet yatıyordu arzusu açıklar, devletin İnternet daha güvenli bir yer olacaktır.
Çocukları artık daha kolay e-posta yoluyla ulaşılabilir çünkü bu ortamın tipik temsilcisi bir masaüstü bilgisayarın dairenin içinde bir yerlerde vardır, tek nedeni, açık ve kapalı olmalıdır.
Şaşırmış halde Yabancılar mutlak sayısal sonunda, yaklaşık 19 milyon kişi ile, dijital toplumda en büyük tek bir ortamda internet ortamı oluşturur. Bunlardan bir kısmının hiç internet erişimi vardır. Garip ve tehdit sadece dünya için net etkisi, kendi hayatları için önemli faydalar elde etmek, hayal nadiren olabilir.
Bu toplumun kalıplaşmış temsilcileri, savaş sonrasında hayatta savaş yıl savaştılar ve birbirlerine karşı oyun platformlarında torunları çekmek için nasıl anlayamıyorum etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder