Translate

Popüler Yayınlar

25 Şubat 2012 Cumartesi

Copilot Live Premium Android app inceleme

Google Android telefonlar Google Maps ücretsiz satnav yetenekleri sunmak olsa da, Matt Warman Copilot için ödemeye değer ek seçenekler sunuyoruz diyor.

Trenler yürüyüş yönü ve kalkış saatleri devralacak Google Maps şimdi de özel özellikleri ise Yani, yok app mağazalarda tüm yarışma değil. CoPilot Live, TomTom zaten böyle bir markadır ve Android kullanıcıları yönlendirme kararları geliştirilmiş ve İngiltere hatta Avrupa için tüm kartları kadar yük yeteneği sunar ne.

Eski Google-rota kararları her zaman mükemmel değildir, fakat çoğu kez de görüş meselesi olduğunu vurguluyor. Toparlarsak, co-pilot sadece sizin için ne ödeme olsun gösterir ve hala Google daha kolay hiç önlemek için kendi rotasını tercih yapar ..

Düzenli gezginler için, ancak, kapsamlı harita için ödemek ve bir çok seyahat halinde uluslararası preload haritalar mümkün olacak ve ücrete önemli miktarda tasarruf dolaşım önlemek başardı budur. Ilk co-pilot kadar başlattığınızda, çağırır, en son haritalar veya Birleşik Krallık, Google Maps, bu çevrimdışı erişim ücretsiz güncellemeler aracılığıyla eklenecektir gerektirir Internet bağlantısı bir yükleme olarak derhal serbest. KAYNAK www.telegraph.co.uk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder