Translate

Popüler Yayınlar

17 Şubat 2012 Cuma

Acer Iconia Tab ailesi Dondurma Sandviç tedavisi şimdi A200 üzerinde yaygınlaştırılcak

Acer Android mevcut en son ve en iyi sürümü getiriyor olacağını gösterdi "tablet aile."Güncelleme şimdi Iconia Tab A200 hakkında (söz olarak) yayıyoruz olacak, ancak sürüm 4.0 da Nisan ayında iki (Iconia A500) yedi inç (Iconia A100) ve 10 inç yakınları bir göz olduğunu. Bu güncelleştirme aracı tasarımı dahil olmak üzere tüm "ICS özellikleri", ekler ve gelişmiş çoklu görev tazelenmiş, ama çok üreticinin kendi Androidi - "Acer launcher" halka - temposuna göre.

 ACER ICONIA TAB TABLET ANDROID 4.0 İÇİN GÜNCELLEME
Android 4.0 için Acer Geçişler Popüler Iconia ™ Tab Hattı VerecekMüşteriler daha fazla Özellikler ve Yetenekler

SAN JOSE, Kaliforniya, 17 Şubat 2012 - Acer Amerika şimdi güncelliyorson sürümü ile tablet Acer Iconia Tab hattı ödüllüAndroid 4.0 işletim sistemi (Ice Cream Sandwich) arasında.
Güncelleme A200 müşteriler Acer Iconia Tab itiliyorover-the-air şimdi Amerika Birleşik Devletleri ve tamamlanacakhafta sonra. Acer Iconia Tab A100, 7 inçlik tablet ve Acer IconiaTab A500 10-inç tablet hem de Nisan ayında güncellenecektir.








Android 4.0 ile Acer Iconia Tab hattı yeni özellikler sağlayacakmüşterilerin tablet daha fazla kullanılabilirlik ve zevk vermek için.Müşteriler hemen gelişmeler fark edeceksiniz - dahil olmak üzeredaha hızlı bir tarayıcı, gelişmiş uygulama ve klasör yönetimi seçenekleri, daha fazlakolay gezinme ve daha bir tamamen reimaged tasarımgelişmiş holografik efektler ile parlatılır. Ayrıca, müşterilere daha fazla olabilirkolayca Acer tablet özelleştirmek ve geliştirilmiş keyfine varacaksınızçoklu görev ve görevleri arasında geçiş yapma. Ayrıca takdir edecekGmail'in e-posta ve takvim fonksiyonları ile gelişmiş entegrasyon.
"Android 4.0 işletim sistemi çeşitli iyileştirmeler, şık tamamlayıcıgüçlü ve iyi tasarlanmış Acer Iconia Tab tablet müşterilerine vermek içinbir all-around birinci sınıf bir deneyim, "Paul Tayar, Yönetmen dediÜrün Pazarlama - Bağlantılı Cihazlar, Acer Amerika. "Müşteriler olacakyeni ile daha fazla eğlence ve verimlilik deneyimiyetenekleri ve tabletleri üzerinde özellikler. "
Özellikler ve Acer Tablet Benzersiz DonanımlarAndroid 4.0 yeni güncelleştirme ayrıca birkaç yeni özellik içerirAcer tabletler özeldir. Güncellenen tabletleri artık yer alacakyüksek özelleştirilebilir Acer Ring, inanılmaz derecede doğal ve kolay bir halesık kullandığınız uygulamaları ve özelliklerine anında erişim almak için. Acer Yüzüktek bir dokunuş ile başlatılan ve olanak edilebilir müşterilerine hızlı olması veuygulamalara kolay erişim, ekran görüntüleri yakalayabilir sonrası fotoğrafları internette sörfve durum sosyal ağlara güncellemeleri ve daha fazlasını.
Müşteriler aynı zamanda gelişmiş bir hava widget tadını çıkaracak mümkün olacakEkran kilitli olsa bile sevdikleri uygulamaları erişmek için.
Fotoğraf ve Video Anılar geliştirinAcer Iconia Tab müşterilerin fotoğrafları daha fazlasını yapmak mümkün olacakGeliştirilmiş zoom dahil Android 4.0 güncellemesi ve video sayesinde,ve anlık video kayıt yaparken çekmeyi de. MüşterilerAyrıca daha iyi hareketsiz görüntü yakalamak mümkün ve onlarla daha fazla yapacakbüyük görüntü sabitleme ve üçüncü ile geliştirilmiş entegrasyon nedeniyleparti uygulamaları. Her iki video klipler ve fotoğraflar, anında artabilirsaklanır ve çeşitli etiketleri dayalı aradı ve kolayca muhafazaGoogle +.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder