Translate

Popüler Yayınlar

17 Şubat 2012 Cuma

Herhangi bir şüphe taşımayan dökümü üzerinde Mass Effect 3 elbette devasa dağları isteyen Razer

Razerin sizin için hazırladığı nedir - Mass Effect 3 markası ile tüm Çoğu ürünler sadece mevcut ürün rebrands vardır: kırmızı ve siyah slathered ve bir ile vurdu içinde Chimera kablosuz kulaklık, Vespula "mouse pad", 360 Onza Turnuva Sürümü denetleyicisi, klavye ve Black Widow nihai "oyun faresi" Imperator olsun tüm "N7 logosu.""BioWare markalı elektronik" bir omuz çantası ($80 ) ve iPhone ($25 ) eşlik ediyor. Herşey kendi lisanslı sürümleri üzerinde yaklaşık $ 10 prim için önümüzdeki ay raflardaki yerini alacaktır.

 BioWare VE RAZER TOPLU ETKİSİ 3 ÜRÜN HATTI açıklayacak

Razer PC ve Resmi Ruhsatlı Periferik ve Dişli Koleksiyonu ile Xbox 360 Mass Effect 3 Your Rekabet Avantajı Geliştiriyor
Carlsbad, California - 16 Şubat, 2012 - Ödüllü geliştirici BioWare, Razer, yüksek performanslı oyun donanımı alanında dünya lideri ile birlikte Electronic Arts Inc bir etiket, merakla beklenen Aksiyon Mass Effect için oluşturulan bugün çevre birimleri ve dişli ortaya ™ 3. Mass Effect serisinin hayranları bir Razer Imperator oyun faresi, Razer Vespula çift taraflı oyun faresi mat, Razer BlackWidow Ultimate oyun klavyesi, Razer Onza içerir Razer Mass Effect 3 Edition'da periferik hattı ile all-out galaktik savaş için silahlanmaya edebilirsiniz Turnuva Sürümü Xbox 360 ® denetleyicisi ve Razer Chimaera Xbox 360 oyun kulaklığı. Üstün çevre birimleri serisi fanlar sadece Orak olarak bilinen antik uzaylı ırk gelen galaksi kurtarmak için destansı savaşta bir rekabet avantajı sağlayacaktır.
"BioWare bu dizi en iyi ve en cesur oyun sağlamak için Mass Effect 3 durak tüm çekiliyor," Robert 'RazerGuy' Krakoff, Başkan, Razer USA dedi. "Çevre birimleri ve Mass Effect 3 için dişli bizim resmi çizgisi ile, taraftarlara meydan baş karşılamak için en iyi oyun silah ve donanım veriyoruz - ve muzaffer çıkıyor."
"Mass Effect 3 ile biz mevcut hayranları ve yeni gelenler serisi, hem de gerçekten destansı bir deneyim sunma konum," David Silverman, BioWare için Pazarlama Direktörü dedi. "Mass Effect 3 Razer ile bir all-out Galaktik savaş ve ortaklık bizi daha da yüksek miktarlı yükseltmek ve kesinlikle onları 6 Mart'ta Dünya'ya atmanıza yardımcı olacak bir ürün gamı ​​ile oyun sağlamak için bir fırsat veriyor" dedi.
Fanlar da Mass Effect 3 galaksiler arası savaşın şiddetinden çevre birimleri ve gadget'lar korumak ve emniyete almak için vites alabilirsiniz. Razer Mass Effect 3 Edition'da dişli çizgi 4/4S iPhone için özelleştirilmiş bir şık, sert koruma kılıfı ve geniş depolama için şık bir N7 postacı çantası içerir. Mass Effect 3 çevre birimleri ve dişli çizgi Hem zırhı üzerine Commander Shepard tarafından giyilen Sistemleri İttifak'ın askeri en üst rütbeli askerler, sadece ihsan Mass Effect ikonik N7 tasarımı ile emblazoned vardır. Mass Effect 3 çevre Razerstore öncesi sipariş için artık kullanılabilir.
Daha fazla bilgi için, www.razerzone.com/me3 .







Kitle Etkisi 3 9 Mart 2012 tarihinde Xbox 360 ® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation ® 6 Mart'ta 3 bilgisayar eğlence sistemi ve Kuzey Amerika'da PC, 2012 ve Avrupa geldi ve şimdi katılan perakendecilerin de ön sipariş için kullanılabilir. Önceden sipariş üstün oyun içi silah ve all-out galaktik savaşa hazırlanmak için zırh * kendilerini silahlandırmak için fırsat var Hayranları. Mass Effect 3 hakkında daha fazla bilgi için, www.masseffect.com ziyaret www.twitter.com / masseffect on Twitter oyunu izleyin veya www.facebook.com / masseffect de Facebook üzerinde oyun "gibi" lütfen.


Mass Effect Hakkında 3 Razer Imperator Ergonomik Mouse
Mass Effect 3 Orak Dünya'nın almış bir all-out galaktik savaşın içine oyuncular düşüyor ve sadece Commander Shepard olarak Dünya'ya geri alabilir ve tam imha gelen tüm galaksiyi önleyebilir. Sizin teknoloji-bıçak, kolunuzun bir uzantısı olarak Razer Imperator Mass Effect 3 Edition oyun fare ve insanlığın varlığı sona ermeden 6400dpi 4G Çift Sensör Sistemi ile acımasız düşmanları gönderir.


Fiyat: 79,99 $ / AB 79,99 €


Stok Durumu:
Razerzone.com - Ön Sipariş
Dünya - Mart 2012


Ürün özellikleri:
· 6400dpi 4G Çift Sensör Sistemi
Kontrol için · Lastik konturlu başparmak kavrama
· Ergonomik sağ elini tasarım
· Ayarlanabilir yan tuşlar
· Razer Synapse Tümleşik Bellek
Hızlanma second/50g başına · kadar 200 inç
· Yedi bağımsız programlanabilir Hyperesponse butonları
· On-the-Fly hassasiyet ayarı
· Sıfır-akustik Ultraslick fare ayakları
· Yaklaşık. mm boyut; 123 (l) x 71 (w) x 42 (h)


Mass Effect Hakkında 3 Razer BlackWidow Ultimate Mekanik Gaming Keyboard
Razer BlackWidow Mass Effect 3 Edition oyun klavyesi tam teşekküllü ağır mekanik anahtar altyapısı ile bir state-of-the-art silahtır. Bunu net, dokunsal geribildirim ve hızlı tuş tahrik teslim ettiğinde, bu devrimci, tamamen arkadan aydınlatmalı oyun klavyesi Commander Shepard keskin verimlilikle yerine görev almak yardımcı olur.


Fiyat: 139,99 $ / AB 139,99 €


Stok Durumu:
Razerzone.com - Ön Sipariş
Dünya - Mart 2012


Ürün Özellikleri:
50g çalıştırma kuvvetinin tam mekanik anahtarlarıAydınlatma 5 seviyeleri ile ayrı ayrı aydınlatmalı tuşlarıUltrapolling 1000Hz / 1ms tepki süresiOn-the-fly makro kaydı ile programlanabilir tuşlarWindows tuşunu devre dışı bırakılması için Oyun modu seçeneğiOn-the-fly anahtarlama ile 10 özelleştirilebilir yazılım profilleri5 ek makro tuşlarıOyun minimize gölgelenme için anahtar matrisi optimizeÇoklu ortam denetimleriÖrgülü kablosuSes çıkışı / Mic-in jakıUSB-geçidi,Yaklaşık. mm boyutu: 475 (L) x 171 (W) x 30 (H)Ağırlık: 1.5kg


Mass Effect 3 Razer Vespula Çift Taraflı Gaming Mouse Mat Hakkında
Mass Effect 3, Commander Shepard ve ekibi henüz büyük meydan karşılaşacaktır - Orak. Razer Vespula çift taraflı oyun faresi mat her savaş için hazır olduğundan emin olmak için mükemmel bir yoldur. Onlar tepki veya KONTROL yan ölçülen hareketi ile hassas Headshots teslim etmeden önce düşmanları vurmak HIZ tarafı ile farenin altındaki boyun kıran ivme alın. Münhasıran ikonik N7 logosu ve Shepard Zırh görüntülenen çizgili simsiyah kaplama olarak tasarlanmış, Razer Vespula Mass Effect 3 Edition'da Dünya'ya almak için savaş için sizin ve fare hem de hazırlıyor.


Fiyat: 34,99 $ / AB 34,99 €


Stok Durumu:
Razerzone.com - Ön Sipariş
Dünya - Mart 2012


Ürün özellikleri:
· Kaymaz, anti reflektif, aşınmaya dayanıklı sert kat
Hızlı fare hareketleri için · HIZ yüzey
Hassas fare hareketleri için · KONTROL yüzey
· Bir jel dolu bilek desteği ile birlikte gelir
· Yaklaşık Boyut: 320 mm / 12.61 "(Boy) x 260 mm / 10.24" (genişlik) x 20 mm / 0.79 "(Yükseklik)
· Yaklaşık Ağırlık: 332 g / 0,73 £



Mass Effect 3 Onza Turnuvası Sürümü Xbox 360 Oyun Kontrol Hakkında
Onza TE Mass Effect 3 Sürümü analog sopa ve iki tam programlanabilir çok işlevli düğmeler Ayrıca her iki ayarlanabilir direnç sayesinde gelişmiş muharebe etkinliğini sağlar. Hızla düşmanları devre dışı bırakmak için ekstra omuz düğmeleri biyotikler ateş, ve tercih ettiğiniz gerginliğe kalibre analog kolları kullanın. Geliştirilmiş bir D-pad, Hyperesponse düğmeler, ve 15-ayak hafif örgülü kablo, Xbox 360 ve PC'de Mass Effect 3 için bu mükemmel bir silah, yuvarlama.


Fiyat: US $ 59.99 / AB 59,99 €


Stok Durumu:
Razerzone.com - Ön Sipariş
Dünya - Mart 2012


Ürün özellikleri:
2 Ayarlanabilir direnç analog kolları2 Çok Fonksiyonlu Düğmeleri (MFB)4 aydınlatmalı Hyperesponse eylem düğmeleriHassas D-PadKaymaz kauçuk yüzeyÇabuk çıkan USB konektörü15 ayak, hafif, örgülü fiber kabloYaklaşık. mm boyutu: 109 (L) x 154 (W) x 60.5 (H)


Mass Effect Hakkında 3 Razer Chimaera Xbox 360 5.1 Wireless Gaming Headset
Sürükleyici Mass Effect 3 özellikli oyun-yerel, çeşitli egzotik sesleri ayarlama içine olsun, ya da ses ipuçları aracılığıyla düşman üzerine one-up almak ve pozisyonel ses belirlemekte - Razer Chimaera 5.1 Mass Effect 3 Edition oyun kulaklığı içine alır kulak yolu ile oyunu tam gaz. Eğer çevrende kapanış Reapers duymak gibi, onlara mücadele almaya hazır olun.


Fiyat: 209,99 $ / AB 209,99 €


Stok Durumu:
Razerzone.com - Mart 2012
Dünya - Mart 2012


Ürün özellikleri:
Kablosuz Kulaklık50mm Sürücü Üniteleri ile circumaural TasarımKulaklık üzerinde Ses & Mikrofon Kontrol Düğmeleri3 ön ayarlı EQAyrılabilir 2.5mm Mikrofon KablosuBoyutlar: 200mm (Genişlik) x 204 mm (yükseklik) x 88mm (Derinlik)İç Kulak Kupası Çapı: 55 mm / 2.16 "Yaklaşık Ağırlık (pil dahil): 369 g / 0,81 £


Kulaklıklar
Radyo Frekansı: 5.8GHzDolby ® Headphone / Dolby Pro Logic ® II / Dolby DigitalKablosuz Menzil: 10m / 33ftFrekans Tepkisi: 20 - 20.000 HzEmpedans: 1kHz'de 32oHassasiyet (@ 1kHz, 1V/Pa): 105dB + / - 2dBSürücüler: 50 mm Neodimyum Mıknatıs ilePiller: 2 AAA Pil (Maksimum 8 Saat Pil Ömrü)3 Saat: Şarj Süresi


Mikrofon
Frekans Tepkisi: 130 - 10.000 HzHassasiyet (@ 1kHz, 1V/Pa): -42 ± 2dBSinyal-Gürültü Oranı:> 55 dBPick-up Desen: Tek yönlü

Donanım Gereksinimleri
Xbox 360 ®
Mevcut Optik Liman
PC
3.5mm Kablo, RCA *Mevcut 3.5mm Kulaklık GirişiMevcut 3.5mm Mikrofon Jakı
3.5mm kablo * RCA ayrı gereklidir ve satılır


Razer Mass Effect 3 iPhone 4 Koruma Kılıfı Hakkında
Commander Shepard ikonik N7 Oniks Armor ve parçalı koruma plakaları ile komple esinlenerek sert kabuklu tasarımı ile iPhone 4, her yoğun bir çatışma, savaş, almak ve sabit Mass Effect 3 vurmak için en iyi koruma alma ve hayatın atabilir ona.


Fiyat: 24,99 $ / AB 24,99 €


Stok Durumu:
Razerzone.com - Mart 2012
Dünya - Mart 2012


Ürün özellikleri:
Elementlerden iPhone 4 için · Ağır silikon koruma
Daha iyi kavrama için · Lastik kaplama
· Mass Effect 3 esinlenen tasarımı



Mass Effect 3 Razer Messenger Çanta Hakkında
Yırtılmaya dayanıklı, hava şartlarına dayanıklı ağır 1680D balistik naylon ile inşa, Mass Effect 3 Razer Messenger çanta oyun dizüstü ve galaksiler arası savaşından dişli tam koruma sağlar.


Fiyat: 79,99 $ / AB 79,99 €


Stok Durumu:
Razerzone.com - Mart 2012
Dünya - Mart 2012


Ürün özellikleri:
Bir yırtılmaya dayanıklı, hava şartlarına dayanıklı ağır 1680D balistik naylon dış kabuğu ile ZırhlıDayanıklılık için suya dayanıklı TPU iç astarHareket kabiliyeti için Tek omuz askısı tasarımBölmeler Dahili 15 "e kadar dizüstü bilgisayarlar, oyun çevre birimleri ve taşınabilir oyun cihazları.Dayanıklı iç astar elektronik cihazlar korur ve sırasında yolda geniş şok emicilik sağlar

BioWare Hakkında
BioWare Etiket el sanatları kaliteli multiplatform rol yapma, MMO, sosyal, oyun-için-ücretsiz ve strateji oyunları, duygusal çekici odaklanmış, unutulmaz karakterler ve büyük dünyaları zengin öyküleri keşfetmek için EA bir bölümüdür. Eski Cumhuriyet ™ Şövalyeleri, Jade Empire ™, Mass Effect ™ ve Dragon Age ™: 1995 yılından bu yana, BioWare Baldur Kapısı ™, Neverwinter Nights ™, Star Wars ® dahil olmak üzere dünyanın en eleştirmenlerce beğenilen başlıkları ve bayilikler bazı yarattı. BioWare henüz Edmonton (Alberta, Kanada), Montreal (Quebec, Kanada), Austin (Teksas), Fairfax (Virginia), San Francisco (California), Los Angeles (California), Sacramento (California da dahil olmak üzere dünya genelinde sekiz yerlerde, faaliyet ) ve Galway (İrlanda).
2008 yılında, BioWare Electronic Arts, dünyanın önde gelen interaktif eğlence yayıncı tarafından satın alınmıştır. 2011 yılında EA, EA Games, EA SPORTS ™ ve EA Oyun yanında, BioWare Etiket yarattı. BioWare hakkında daha fazla bilgi için, www.bioware.com ziyaret edin veya www.twitter.com / BioWare de Twitter'da bizi takip edin. Zaten BioWare topluluğu ile tescilli taraftar milyonlarca katılmak için, http://social.bioware.com gidin.
Electronic Arts Hakkında
Electronic Arts (NASDAQ: EA), dijital interaktif eğlence bir dünya lideridir. Şirketin oyun serilerinden Internet bağlantılı konsolları, kişisel bilgisayarlar, cep telefonları ve tabletler aracılığıyla teslim ambalajlı ürünlerin ürünleri ve çevrimiçi hizmetler hem olarak sunulmaktadır. EA 100 milyondan fazla kayıtlı oyuncu bulunuyor ve 75 ülkede faaliyet göstermektedir.
2011 mali yılında EA 3600000000 $ ve GAAP net gelir yayınlanmıştır. Redwood City, California merkezli, EA gibi The Sims ™, Madden NFL, FIFA, Need for Speed ​​™, Battlefield ve Mass Effect ™ gibi eleştirmenlerce beğenilen, yüksek kaliteli gişe rekortmeni filmleri ile tanınır. EA hakkında daha fazla bilgi http://info.ea.com mevcuttur.
BioWare, Mass Effect, Jade Empire, ve Dragon Age EA International (Studio ve Yayıncılık) Ltd Battlefield 3 ticari markalarıdır EA Digital Illusions CE AB ticari markasıdır. EA SPORTS, The Sims ve Need for Speed ​​Electronic Arts Inc John Madden NFL ve FIFA ticari markalarıdır kendi sahiplerinin mülkiyetindedir ve izni ile kullanılır. "PlayStation" Sony Computer Entertainment Inc Xbox ve Xbox 360 tescilli markasıdır, Microsoft şirketler grubunun ticari markalarıdır ve Microsoft lisansı altında kullanılmaktadır olduğunu. Tüm diğer ticari markalar kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Hakkında Razer Grup:
Razer ™ high-end oyun hassas ürünler sadece dünyanın önde gelen markası, sürekli oyun ve teknoloji alanı tanımlayarak daha fazladır. Carlsbad, California 1998 yılında kurulan, Razer, oyunculara talep kenar verir ayırt edici, estetik tasarım mutlak hassas ve yüksek kullanılabilirlik için biteviye peşinde tarafından tahrik edilir. Dünyanın yedi ilde laboratuvarları ve ofisleri ile, Razer her ürün için teknolojiyi getirmek için kullanıcı arayüzü araştırma ve geliştirmeye ayırıyor. Biz sloganı ile yaşamak: Oyuncular için. Oyuncular tarafından ™.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder