Translate

Popüler Yayınlar

24 Şubat 2012 Cuma

Cirque du Soleil ve kavrama sensör yakınlığınızı sağdan sola bilip, arabanızda kurmaya izin vermez

Hiçbir manifatura, hiçbir televizyon, hiçbir telefon görüşmesi ve komik değil - Sürücü yasalar bugün sürücünün dikkatinin dağılmasını azaltmak için kısıtlamalar ile boğulmuştu.Iyi ol araba blok liste dışı kalmak, ama kolay, güvenli sürücü dinlenmek başardı, bu yasadışı ilan edilmeli, insanların sürücüsü komutlarına yanıt vermeyen bir sirk kurmak olabilir. Son sensör teknolojisi Holding mümkün araç kontrol geleceği pilot katkısını göz ardı etmek için yapmak onların soldan kullanıcının sağ ayırt edebilirsiniz. Circus teknolojisi "algılama kavrama yakınlık algılama" cihazları gelecekte otomobil, medikal cihazlar ve diğer konsollar için daha fazla kişiselleştirilmiş etkileşim yaratarak, nasıl kullanıldıkları içeriğe dayalı yanıt verir dedi. Bizim için mükemmel, sürece onlar bizim atım yasaklar yok gibi. Peep hızlı bir demo için orada video ya da serbest kostüm resmi basın açıklaması okumak için . KAYNAK Cirque




 Circus kullanıcı etkisi ve sol / sağ discerns yakınlık algılama teknolojisi bültenleri

Sensör son Cirque du Soleil, bir veya daha fazla kullanıcı (lar) sol ve sağ arasında ayrım yapabiliyor.

Salt Lake City, Utah - Şubat 23, 2012 - Le Cirque, Grip trackpad kapasitif yakınlık sensörü algılama yaratıcısı sensör teknolojileri portföyüne ekledi. Bir kullanıcının sol veya sağ tarafından ve kullanıcı kontrolü ele geçirmek için olup olmadığını yaklaşıldığında Bu teknoloji, bir fiziksel muayene ayırt etmemizi sağlayan.

Sağ ve sol arasında ayrım yeteneği elektronik akıllı ve daha güvenli hale sağlar. Bu teknoloji, sürücü ve yolcu (pilot ve co-pilot) veya sağ eline ayırt etmek için kullanılır ve akıllı bir terminali anda yalnızca bir kullanıcı ile bırakılabilir. Bu teknoloji ile Otomobil sürücü için çok rahatsız edici olabilir işlevleri devre dışı bırakmak mümkün olacak.

Kavrama algılama kontrolleri kullanıcı ilk kontrolleri dokunur önce ve sonra farklı davranmaya yapılandırılmalıdır sağlar. Dokunmatik giriş saptadıktan sonra, bu akıllı-çek menüler, ekranlar veya başka yapılandırılabilir özniteliği değiştirmek mümkün olacak.

"Yakınlık algılayıcıları ve algılama kavrama konsolları kullanıcılar için daha fazla kişiselleştirilmiş etkileşim sağlamasına izin verir," Doug Moore, giriş Çözümler Başkan Yardımcısı Bu teknoloji, araba, büfeler, tıbbi cihazlar yapacağım ". Dedi ve daha kolay, diğer konsolları bir dizi tasarım ve kullanmak. "

Http://youtu.be/MvDOsAttOWY: yakınlık algılama teknolojisi Grip algılama bir video gösterisi Cirque du YouTube kanalı, olarak veya URL adresinde bulunabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder