Translate

Popüler Yayınlar

29 Şubat 2012 Çarşamba

ACTA SALDIRI! PARODY



Filmlerin kullanımı yasaklandı. Resim: Ekran: Youtube.com
 Acta'dan kurtuldu
Annesinin bir fotoğraf gönderin? Zil sesi olarak bir kapak şarkı? Günlük yaşamda filmin Alıntı? Bu Acta için ise Korsanları ağır cezalar tehdit etmektedir. Bu iyi bitemez. Lalon ve Sander



BERLIN taz | net yeni bir savaş çığlığı var. "Actaaaaa!" Kapıyı girerken, Özel Kuvvetler Komutanı kükredi. Gözlüklü bir sakallı adam annesi sadece bir "Kopyala" göndermek istiyor. Böylece, bir hacker, bir suç. Eh, bu yetkililerin zamanında bulunur. Son anda iletim veri önde gelen yetkilileri kırar. Puhhh! "Bir kez daha dünyayı kurtardı" diye inledi.
Robin ve Nicolas Huck Video parodisi günlük tırnak, kopya ve remixleri yaygın karşı ticaret anlaşması Acta yorumlanabilir nasıl baskıcı hakkında mickey alır. Telif hakkı ihlalleri cezalandırılması gerektiğini, o Acta istiyor. Ama ne kadar zor? Ve zaten devam edilebilir? Peki gerçekte kullanıcıların hakları nelerdir? Bu tartışmalı anti-korsan anlaşmanın muhalifleri işgal eden önemli sorunlardır.
"Biz bu konuda beynimizi kullanmak değil, daha ziyade kalp," Hucks söylüyorlar. Kanunların Ama muhalifler, bunları açıkça dahil değildir. Onlar üretmek değil, ama film, sanat, müzik ve Henüz net bunları ücretsiz dağıtmak ve: "Bir yandan daha iyi yazarın çıkarlarını korumak için iyidir, ama o zaman gerçekten daha olacağını kızdırdı", "en büyük kendi yararlanmak için suçluyorsunuz. "Videonuz karanlık dönemlerde zevk vermektir."

"Bir kez daha dünyayı kurtardı," Özel Kuvvetler Komutanı inledi. Sonra "Gangster Paradise" hava Coolio ile yaptığı cep telefonu çalar. "Bu bir cover parçasına mı," meslektaşı sorar . Bundan sonra, kan hamlelerle YouTube'da katliam yüklemek istiyor ve şok Stanley Kubrick'in sadece bir alıntı sıkmak olabilir diğerleri adam var ki. gibi "Full Metal Jacket". sonunda ise net: Kimse Acta atlattı.KAYNAK:http://www.taz.de/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder