Translate

Popüler Yayınlar

27 Şubat 2012 Pazartesi

Invoxia AudiOffice, iDevices için dock hoparlörü tanıttı $ 299


Sessiz, hacim, hoparlörler, vb - son kez biz Invoxia, şirket size telefon tüm siparişleri alabilmek için IOS tanıdık arayüzü kullanmanıza olanak verir, iPad ve iPhone dock ile VoIP masaüstü göstermek duydum.Mobil Dünya Kongresi başlıyor, iyi görünen bir ürün, ama tam tersi ile şirketin geri. Gibi Profesyonel kullanımlar, Audi Ofis bağımsız bir VoIP telefon, ama iDevice için bir hoparlör dock için tasarlanmıştır. Invoxia donanım dört hoparlör ve iki yüksek bant genişliği dijital mikrofon ile, arama kalitesini artırmak için çoğunlukla varken Burada, tatlı ses iPhone nezaket geliyor. Bu rıhtım akılda iPad ve iPhone ile inşa edilmiştir eğer çok eğimlidir yapıldı Ve eğer, sen, USB arabirimi veya Bluetooth 2.1 radyo jakı üzerinden başka bir cihaza takın olabilir. FaceTime ek olarak, böylece Skype gibi diğer OS-agnostik uygulamalarından arama yapabilirsiniz. 299 $ Audi Satılık Ofis - aslında bir iDevice rıhtım ne için biraz pahalı - ancak yine de 599 çok daha ucuzdur NVX ise $ 610.

IPhone ve iPad için Invoxia NVX 610 masaüstü VoIP telefon





 bu eşsiz ses kalitesi, kesinlikle sorunsuz cihaz entegrasyonu, ve bir damla ölü muhteşem tasarım sunması gerekir. Invoxia, dünyasına yeni giren VoIP telefon, sadece kendi NVX 610 ile oluşturulur iddia ediyor. Masaüstü ünitesi ile kontrol arayüzü olarak uygulaması bir iPhone (veya iPod touch veya iPad) kullanır - donanım kendisi sadece dokunmatik ses, sessiz hoparlör ve sesli anahtarları içerir. Lütfen iOS cihazınızın adres defterine erişim dışında, ancak telefonun donanım tüm bağımsız olduğunu. Aramalar ARM dahili Cortex-A8 işlemcisi kullanılarak işlenir ve üzerinden yapılabilir Skype veya herhangi bir üçüncü parti SIP. Ayrıca, yakışıklı veya hoparlör kullanarak gelen iPhone aramaları alabilir, ancak yapılan tüm çağrılar değil iPhone mobil ağ, VoIP kullanarak işlenir. Biz de NVX 610 bir göz aldı IFA ve kesinlikle biz ne gördüm beğendim. Bizim ilk gösterimler için mola geçmişte Git ve Invoxia CEO'su Serge Renouard bir (biraz gürültülü) intro video.

Çünkü bağlantı sorunları biz sadece simüle demo dinlemek mümkün sanki Gördüğümüz kadarıyla, NVX 610, kavramsal ses olduğu ortaya çıktı. Cihazı iPhone, 30-pin dock bağlantısı kullanarak iPod touch veya iPad veya Bluetooth üzerinden (yerleşik bir konektör ve ekleri iPhone ve iPod touch çeşitli sığabilecek, bağlanır ve bir kullanarak iPad bağlayabilirsiniz Apple- verilen dock bağlantısı kablosu). Renouard gerçek telefon görüşmesi yaparken ses kalitesi aynı olduğunu savunmuş ve bu gerçekten böyle olup olmadığını, kolaylıkla bu bazen 610 Kullanıcı 600 $ satış fiyatı yakın mal olabilir hem kurumsal masa telefonları, yerini görebiliyordu ve konferans salonu ahizesiz, hangi zaman zaman Hatta daha pahalı. Ve bu yana cihaz çok değerli olabilecek tüm kişilerinizi erişim korurken ofiste birden fazla telefonu kullanabilme, iPhone veya iPad adres defterine erişebilirsiniz.


 

 Telefonun en kullanışlı özelliklerinden biri hoparlör modunda konumunu tabanlı ses olduğunu. Her iki arayanlar 610 kullanıyor ve bu mod etkinse, bunların bir odada otururken yere bağlı kullanıcılar arasında ayrım yapmak sekiz mikrofon ve sekiz hoparlör kullanır. Aynı konferans salonunda konuşan birden fazla kişiye konuşurken özellikle yararlı - kendi telefon solunda oturan arayanlar örneğin, sol hoparlörden duyulur. Müzik çalma (hem de evet, iOS müzik çalabilir) için benzer bir mod da bulunuyor. Bizim demo Invoxia standında çevrili inşaat bölgesinde beri daha detaylı bir analiz sağlamak zor olsa da Pink Floyd'un Money kesinlikle, bu multi-pozisyon modunda dolgun ses sundu. Bu 610 sessiz bir ofis daha iyi ses sağlayan hayal etmek kolay, ve müzik çalma besbelli bir VoIP telefon kilit bir özelliği değildir.



Genel olarak, Invoxia NVX 610 zarif bir masaüstü VoIP çözümüdür. Donanım Tüm kendi kendine yeten bir - iOS gerçekten sadece, adres defteri yönetmek görsel sesli görüntüler, ayarları ve telefon numaralarını aramak için kullanılır. Bu sadece bir hoparlör ve ahize rıhtım çok daha fazlası - tüm çağrılar masaüstü cihazın kendi içinde işlenir. 599 $ eve (Renouard ucuz bir ev biriminin çalışmaları olduğunu söylüyor) bu yüklemek için harcamak isteyeceksiniz daha fazla olduğunu, ancak her kurumsal kullanıcı için en az bu kadar harcama için kullanılan işletmeler için, bu bir varlık görebiliyordu çarptı. Telefon bir "tanıtım" 499 $ fiyat etiketi ile, şimdi Invoxia web sitesinde mevcuttur.


 Masaüstü telefon .

invoxia - telefon kullanıcısının yılda bir.

Bugün, telefon icat edildi 135 yıl sonra, invoxia nihayet masaüstü telefon yenilik getiriyor. Kendi arayüzü olarak hizmet iPhone seçerek, invoxia dünyanın en akıllı mobil çözüm ve sedanter iş gereksinimlerini barışık olmuştur. Kullanım kolaylığı, devrimci ergonomi, şık tasarım, muhteşem akustiği, dramatik ses mekansallık ve yıkıcı teknolojileri duyusal telefon gelişiyle işaretleme, bu tamamen yeni bir araç tüm özellikleridir. Bu grubu, invoxia ofis masaüstü telefon için yeni bir küresel kriter getirmeye çalışıyor.

Invoxia kendi kafasına kurumsal telefon dünyasına açmak ve içinde yaşadığımız dünya ile estetik, kullanıcı dostu bir nesne daha tutarlı oluşturmak için karar verdi

Serge Renouard, Invoxia kurucularından diyor ki: "Eric Carreel ve iş telefon gerçekten ileriye taşındı hiç olmadığı Mevcut cihazlar ne tüketici cep telefonları ile karşılaştırılabilir seviyede hizmet veremiyoruz, şaşırtıcı, son derece karmaşık ve gözlem yaptı - gibi. iPhone - sunabilir Invoxia ile, "benzersiz verimlilik ve kalite elde etmek için en iyi teknolojisine sahip bir cihaz yaratmak için arıyorlar..

Invoxia NVX 610 radikal kurumsal telefon basitleştirmek için kendi kontrol arayüzü olarak iPhone kullanan ilk masaüstü IP telefonu. Ultra yenilikçi akustik tasarımıyla, eller serbest modu ve kişisel iletişim (telefon kullanarak) hem de eşsiz bir ses kalitesi sunar.

Invoxia telefon 8 geniş bant hoparlör ve 8 dijital mikrofon. "Konferans" modunda kullanıldığında, oda uzaktan hoparlör sanal yerleştirme yanı sıra fiziksel bir konuşma hissi yaratmak için otomatik yerel hoparlör yerelleştirme yapabilme kapasitesine sahip olacak. Yankı ve arka plan gürültü engelleme sistemi ile Vivo Akustik teknolojisi olarak tam potansiyelini, kullanıcıların yarar.

Hoparlör modunda gelen çağrıları almak ve ses düzeyini ayarlamak için bir kontrol ve sadece iki dokunmatik "sessiz" ve sesli tuşları: düzenli ofis telefonu tuşları ve kimse anlamadığı özellikleri yüzlerce gelirlerse de, invoxia sadece temel özellikleri . Invoxia pek daha sezgisel olabilir kullanarak Apple App Store üzerinden kullanılabilir bir arayüz ve ücretsiz uygulaması, iPhone ile.

Invoxia aynı dizinde mobil ve profesyonel temaslar birleştirir ve yüksek kaliteli telefon doğrudan cep aramaları pick up sağlar. Telefon sorunsuz mobil ve sabit hat hem de gelen çağrıları işler.

Onun özel tasarımı benzersiz ve modern ofis ortamları için uygun hale getirir. Eğlence için, invoxia ruh halinize veya stilinize uyacak şekilde değiştirilebilir 3 akıllı sahipleri (manyetik telefon sahipleri) bir dizi ile geliyor.

Ürün 417,22 € hariç fiyatı www.invoxia.com edinilebilir. KDV (599 $ hariç. KDV). invoxia iPod Touch (4. nesil ve 3.), iPhone 4, iPhone 3GS, iPad 2 ve iPad için yapılır.

Telefon ve hızla değişen dünya

VoIP şimdiye kadar maliyetini düşük tutmak için bir yol olarak sadece kabul ve şimdi hemen hemen her ev ve iş bir dayanak aldığını söylemek doğru değil. Ama bu daha çok, VoIP de büyük ölçüde internet kaynakları yararlanarak ve BT cihazları 'işlem gücü ile telefon konuşmalarının ses kalitesini artırmak için bir şans sunuyor. invoxia kendi kafasına iş telefonu açmak ve telefonun ses ve kullanıcı deneyimini kalite tamamen yeni seviyelere tanıtmak amacıyla bu yeni kapasitelerin araştırdı.

Kullanımların bir devrimin merkezinde kullanıcı

Apple'ın genel başarı - özellikle iPhone bu - kullanıcı zaferi kanıtıdır. Kitlesel iPhone benimseyerek, kullanıcılar yüksek kaliteli, ergonomik ve sezgisel cihaz için oy verdi. Bu devrim, önemli ölçüde tehdit altında şimdi Telco hakim konumunu önde gelen, kartlar kabineye etti.

Genel kamu için aygıtlar profesyonel araçlar outperform

Kullanıcıların yavaş yavaş yönetimi tarafından temin profesyonel cihazlar vazgeçti ve kendi akıllı kullanarak başladığı yere Apple genel kazandı gerçekten sezgisel, güçlü ve kullanıcı dostu cihazlar sunmaya başladığında, bir sürtüşme, iş dünyası ile ortaya çıktı. Günümüzde, iş için kullanılan iPads tüm akıllı telefonlar ve% 70 yaklaşık yarısını çalışanlar kendileri tarafından satın alınır. Temmuz 2011 yılında yayımlanan bir Forrester araştırma önümüzdeki birkaç yıl içinde, dokunmatik ekranlı akıllı telefonlar ve tablet 2015 işyerinde kullanılan 60 milyon tablet ve 175 milyon akıllı telefonlar ile birlikte, iş ortamlarında norm olacağını gösterir.

Kendi tercihlerini empoze Çalışan

Pahalı olarak görmelerine rağmen - - Avrupa ve Asya, iPhone ve iPad gibi ABD'de, iş ortamında yüksek büyüme yaşıyoruz. Bugün, büyük şirketler bile CIO'lar - küçük ve mikro işletme saymıyorum - Çalışanların bir iPhone ellerine almak izin vardır: Disney, Deutsche Vermögensberatung, Financial Times, Kore Telekom, M6, Novartis, Hyatt Hotels ... IPhone bile Toplam grubu arasında tek akıllı telefon olarak seçilmiştir ve şimdi büyük Fransız petrol 5 000 yöneticiler tarafından zevk edilir.

İş telefonu artık Evolution görmezlikten gelemez

Geçmişten fosil çeşit gibi, kurumsal telefon tasarımı ve özellikleri açısından yılda çok az değişiklik yaşanmıştır. Oldukça doğal, masaüstü ve akıllı telefonlar arasında ergonomi ve kalite farkı bariz hale gelmiştir. Kullanıcılar aslında onları kullanmak gibi bir muamma olarak kalır daha çok, masalarına oturan büyük dinozorların ne yapabilirim? (Ofis telefonları 300 özellikler sunuyoruz - ama daha gelişmiş bir kullanıcı, en iyi, zor bir çağrı iletmek bilir ...). Invoxia bu tarihsel ve teknolojik sapmaları bir son vermek için yola neden budur!

Eşsiz ses kalitesi ve performansı

Yüksek tanımlı ses teknolojisi bir telefon henüz eşsiz akustik konfor sunar. Cihaz hoparlörler 'ses nüanslarının yansıtır. Telefonun tüm odanın etrafında mekansal şekilde sesler işler zaman bu rahatlık, bir konferans ortamında en hissedilebilir. Konuşmacıların tümü aynı masada oturmuş gibi görünüyor: konuşmaları daha şartları odaklanmış, daha titiz takip etmek kolaydır. Arka plan gürültüsünü filtrelemek ve insanların ne söylediğini konsantre, sesleri ayırt yeteneği, hareket halindeyken bile, aynı zamanda dinleme konforu optimize etmenize yardımcı olur.

Ultra-kolay gezinme

Masaüstü telefon operasyonu iPhone (veya iPad / iPod touch) dayanmaktadır. Onun, kullanıcı dostu akıllı ve sezgisel invoxia uygulama sayesinde, kullanıcı tanıdık bir ortamda hareket eder. Onun birleştirilmiş arabirim birlikte tüm kişileri getiriyor (cep ve ofis) ve gelen tüm çağrılar aynı cihaz (iPhone veya invoxia masaüstü telefon) alınır. Mobil / sabit hat yakınsama verimlilik ve iş iletişim araçlarının kullanım kolaylığını artırır.

Kullanım kolaylığı

Invoxia telefonu yenilikçi ve erişilebilir hizmetler sunarken, bu tür ekranları veya klavyeler gibi çoklu arayüzler, ihtiyacı üzerinde aşağı keser hangi iPhone kendine özgü tüm özellikleri güçlendirir. Ofis telefonları giderek karmaşık hale gelen bir dönemde, bu cihaz akışına karşı gider ve bu çağrı yönlendirme, konferans modu veya sesli posta gibi yararlı temel özellikleri üzerinde duruluyor ...

Otomatik kurulum

Invoxia uygulaması - Apple App Store'dan ücretsiz olarak temin - kullanıcı deneyimini en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmıştır. Bu IP sağlayıcıları Voice over sürekli değişen seçim yansıtacaktır. Kendi invoxia ayarları oluştururken, kullanıcıları sadece basitçe Apple cihazların e-posta kurulumu gibi, otomatik bir bağlantı elde etmek için kendi operatör sekmesine dokunun olacaktır. Invoxia SIP teknolojisini kullanarak herhangi bir operatör ile uyumludur.

Akıllı Nesne

Bağlı cihazın uzaktan tüm yazılım güncellemelerini yapabilirsiniz. Bu sürekli değişen bir cihaz, teknoloji ile eski yapılan, ancak sürekli gelişen ve yeni hizmetler ve uygulamalar ile zenginleştirilmiş değil. Aynı zamanda bu iPhone'un kendi açılımlar aşağıdaki gibi kullanıcı ile değişecektir dayanıklı bir cihazdır.

Invoxia gezegeni korumak payını yapar

Özellikle dikkat tasarım süreci boyunca enerji kullanımını verildi. Örneğin, ARM işlemciler kendi bildiği düşük güç tüketimi için seçilmiştir. Gibi paslanmaz çelik ve cam gibi soylu malzemelerin kullanımı geri dönüşüme teşvik eder. Ethernet bağlantısı ile Bekleme modunda, telefon hiçbir şey tüketir. Ürün ambalajı geri dönüşümlü malzemelerin geniş kullanımı yapar.

Teknik özellikleri

• Vivo Akustik Teknolojisi In:
o 8wide-bant hoparlör,
o 8digitalmicrophones.
• Tam çift yönlü eller serbest
• Arka plan gürültü
High-Definition ses • Kablolu telefon
• Bluetooth ® 2.1
Hands-free modunda ya da kablolu yakışıklı • Gelen GSM çağrısı cevap.
• Birleşik mobil / kurumsal telefon rehberi
PoE dahili • 2 adet Gigabit Ethernet portu
• 2 USB port
Ana geniş bant codec için • Destek

1 yıl garanti

Paris'te invoxia tarafından tasarlanan Çin Montajlı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder