Translate

Popüler Yayınlar

24 Şubat 2012 Cuma

Proton ve Yes Takım Malezya ilk 4G Bağlantılı Araba sunmak için

İlki tek (standart geliyor ki rağmen) çizgi muhafaza bir MiFi anlamına olabilir, ama otomobil Proton ve Yes taşıyıcı Malezya 4G bağlı araçlarda bazı oldukça büyük tasarımları var gibi görünüyor. Yolcular için bir WiFi Hotpot sağlamanın yanı sıra, onlar sonunda araç teşhis, güvenlik ve diğer konum tabanlı hizmetler de dahil olmak üzere otomotiv ilgili uygulamalar, bir dizi için 4G bağlantı kullanmayı umuyoruz. Özellikle potansiyel alıcılar için, Malyasia of Yes en 4G kapsama ülkenin kalabalık bölgelerde 65 yaş üstü yüzde ülkenin Kuzey-Güney Otoyolu tam 960 kilometreye ulaşan, yanı sıra Doğu kıyısının bir "büyük bir bölümünü" kapsayan, oldukça yaygındır Expressway. Bu vaat hizmetleri veya gelecekteki herhangi bir araba ile ilgili detaylar ilk (P3-21A sedan) görünüşe göre yakında hazır olacağını, biraz hafif kalmaya devam ediyor.KAYNAK Proton, Yes

 "Proton" ve "YES" ilk otomobil Malezya İnternet 4G sunmak için bir işbirliği duyurdu
23 Şubat 2012 Tarih
Gelecekte Proton yeni modelleri, standart olarak, bir 4G mobil genişbant bağlantısı yes 4G sunan Internet erişimi, yüksek çözünürlüklü multimedya içerik ve çok daha fazlası ile olacaktır.
KUALA LUMPUR, 22 Şubat 2012 - PROTON, Malezya, ulusal otomobil üreticisi, ve yes, dünya çapında en gelişmiş 4G ağlarından biri, bugün ilk araba Malezya İnternet 4G sunmak için işbirliği yapacağını açıkladı. İki lider markaları 4G mobil yüksek hızlı bağlantı gelecekteki modellerinde standart bir özellik yaptığınız yeni teknolojiler, uygulamalar ve hizmetler yararlanmak mühendislik araç ve mobil internet bağlantısı birbirlerinin güçlerini kullanarak bir ortaklık içinde işbirliği yapacak Proton yeni.
Ortaklık, müşteriler yes proton yarar, yakında-to-be başlattı sedan, P3-21A ile başlayan yeni Proton modellerinde yeni bir değer standart bir özellik olarak. Olacak
Proton araba yes ağına şu anda ülkenin kalabalık bölgelerde 65 yaşın üzerinde% kapsar 4G Mobil İnternet dokunacaktır. yes sorunsuz bir 4G kuzey-güney karayolu ile 960 km bölümün tamamı boyunca bağlantı ve Doğu kıyısının çok sunar ülkede sadece kablosuz ağ operatörü.
"Biz müşterilerine 4G bağlantı sağlamak için öngörü sahibi olmak için Proton kutluyorum. Bugünün dünyasında, bir mobil genişbant bağlantısı müzik çalarlar ve klima gibi esastır otomobil. Biz çok bu vizyonu Proton ile gerçeğe dönüştürmek için yolculuğuna için mutluyuz. "dedi Dato 'Yeoh Seok Hong YTL İletişim Sdn Bhd direktörü
"Yes, olumlu bir değişim ve tam olarak herkes için daha iyi bir internet sağlamaya kararlıyız. Sağlam çeşitliliği ile olan 4G ağ ayak izi, hizmet kentsel ve kırsal alanlarda hem de 4G genişbant bağlantısı ülke genelinde kullanıcılar. Proton ile bu stratejik ortaklık, araba her yerde proton olduğunu daha Malezyalılar için 4G bağlantı getirecek, "Dato Yeoh 'eklendi.
En fazla beş mobil cihazlar için yüksek hızlı internet kullanıcılarına sunmak, herhangi bir zamanda kablosuz mikro arabanın ağa bağlanabilir. Gelecekte, Yes ve PROTON sürüş deneyimini daha güvenli, daha konforlu hale getirecek akıllı gerçek zamanlı olarak bu tür araçların uzaktan tanı gibi uygulamalar, güvenlik ve konum tabanlı hizmetler ile pilotlar vermeyi amaçlamaktadır ve eğlenceli.
"Otomobil rolü hızla ve çeşitlendirilmiş değişiyor. Bu artık sadece mobilite için kabul edilir, ancak bir sosyal dairenin uzantısı ve bir bireyin işleri haline gelmektedir. 4G kablosuz bağlantı araba hızlı Ne olursa olsun bulunduğunuz olabilir daireye bağlı tutar.
Bu girişim müşterileri proton hız, hareketlilik, rahatlık ve yolda artan verimlilik sunmak amacıyla tasarlanan, "PROTON Holdings Grup Müdürü, Dato 'Sri Haji Syed Zainal Abidin Syed Mohamed Tahir dedi.
"Bu şu anda geleceğe Proton modelleri içinde bu teknolojiyi entegre etmek için çalışıyoruz. Araba 4G-güce sahip olmak değil sadece. Ve bu girişimin olma marka vaadi doğrultusunda kesinlikle" için İşlenen Daha iyi, sürekli bir araba Proton sahibi olma deneyimini geliştirmek için yollar arıyoruz, çünkü, "diye ekledi.
Yes, bu stratejik işbirliği işaretlemek için ve PROTON Yes, bir one-of-a-kind, özel baskı uzağa vermektedir 4G İnternet Malezya İnternet 4G "Win İlk araba birincilik ödülü olarak Proton Inspira değer RM100, 000 etkin 'Facebook. Bu özelleştirilmiş Proton Inspira bir boya iş ve özel sınırlı sayıda üretilen 18 inç jantlar ve Apple iPad 2 fazla üç ünite ve bir Toplanın Yes 4G mobil kablosuz yönlendirici, tümü özel olarak tasarlanmış donanım üzerine monte araç.
Malezya İnternet 4G 'de "Win İlk araç bugün açılıyor 27 Mart 2012 yılına kadar çalışır. Proton tarafından desteklenen yarışma detayları ve özel baskı Proton Inspira dolu hakkında daha fazla bilgi için, www.proton.com ziyaret

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder