Translate

Popüler Yayınlar

25 Şubat 2012 Cumartesi

Microsoft'un 'Googlighting' Videosu


Microsoft "Googlighting" adlı yeni bir online video Google Apps açık bir saldırı başlattı.

İki dakikalık filmi tek rakibi Microsoft Office paketi doğrudan referans geçerek yapar ve yerine onun rekoru Google Apps ürüne dayanır.
Google bu tür posta gibi çevrimiçi bir uygulama yelpazesi ile, Windows kendisinden daha fazla para yapar karlı Microsoft Office bölünme, önemli ilerleme kaydetmiştir, Dokümanlar, Takvim, hesap tabloları ve diğer uygulamalar. Ancak, Microsoft iddia "deney fareleri" olarak ödeme yapan Google. Bir iddia edilen Google satıcı olması "öncüler" için, filmde iddia ediyor.
Video ruhun parça bir parodisi olarak, Microsoft alay eder gibi Google Buzz ve Wave gibi ürünler "öldürmek". Google Apps off-line sürümleri daha popüler hale geliyor olsa da, Microsoft Internet erişimi mevcut olduğunda ürünler sadece yararlıdır iddia ediyor.
Bugüne ve kullanıcı talebine cevap vermek amacıyla uygulamalar için düzenli güncellemeler sunan övünür Google, özellikleri değiştirmek için alay ettiler. Filmde, sözde satıcı diyor, "Başka türlü nasıl tutmak özellikleri ve ne öldürmek ne bileceğiz? Farklı mı? Iyi? Tamamen gitti? Kim gelecek için Google Apps tutan ne bilir?"
Film soru "dünyanın en büyük reklam iş yazılım tarafında verimlilik satmaya çalıştığında ne? Olmuyor" Ve Microsft kullanıcılar "Googlighting Stranger Beware" için uyardı başlar.
BGR.com web filmi olduğunu söyledi "Google'ın bulut tabanlı artar ofis paketi ile ne şüphesiz baskıya tepki olarak, Microsoft, Google üzerinde bir all-out saldırı yayımladı ve bulut tabanlı Google Apps ürünü kurmayın."
Kendi web sitesinde neden Microsoft Windows-maker "sürekli değişen bir deneysel özellikler, karmaşıklığı ve değişim yönetimi ve eğitim olabilir ihtiyacı ile Google Apps çözüm geliştirmek." Iddia
Geçen yıl, Microsoft, Google'ın kendi bulut tabanlı Office 365 ürün saldırdı. Shan Sinha herhangi bir. 365 Microsoft Office için inşa edilmiştir "iddia Apps seçim için kurulmuştur. Ofis 365 Windows tabanlı PC'ler ve esnekliği azalır geliştirir cihazlar için kullanılabilir. Bizim uygulamalar herhangi bir cihaz üzerinde çalışmak için tasarlanmış işletim sistemi. masaüstü, dizüstü, Krom Kitap, Tablet, Smartphone. Windows, Mac, Linux, Android, BlackBerry, IOS, Windows Mobile. halinde düzenlemek. parçaları her yerde. "

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder