Translate

Popüler Yayınlar

18 Şubat 2012 Cumartesi

Android yeni bir hayat veriyor "Çin Malı"

Nasıl düşük geliştirme ve uygulama maliyeti bir gecede yeni satış milyonlarca ile bitirmek mi? Çinli elektronik şirketi kaya yongaları ve zar kutusunun durumda, cevabı basitti - Android üzerine  için.
Çin ekonomisi maliyet-etkin yükleme patlama sayesinde, küresel oyun alanı, ülkenin önemli rekabet avantajı. Üreticilerin çok uygun fiyatlarla doğruluk belirli bir dereceye kadar süreç ve prosedürleri bir konumda takip etmek hesaplı işçi sağlamak ve böylece Batılı üreticiler üzerinde bir avantaj var.
Çin'de benim yıllarda bana gelir ve gider ve teknolojileri gördük, ama hiçbiri Android umutlari üreticileri etkiledi. Bu risklerin bir sürü olmadan bazı ilginç şeyler bunlar bir katı, "açık" işletim sistemi var.
West kez daha güvenilir bir ürünün tamamını ve estetik olarak, böylece işlem "tasarımı" eleman kullanılabilir hale gelmiştir. Çinli şirketler hala odaklanmıştır, bu alanda rekabet edemeyiz. Çinli şirketler için bir özel Çince platform (ABD için a la Microsoft veya Apple) yeniden eğitim geniş bir süreci gerektirecektir gerektiren bir işletim sistemi geliştirme riskini azaltmak için.
Daha sonra IP sorunu vardır. Batılı rakipleri yerde güçlü kuralları (ve gerçek cezalar) IP ihlali varken - Çin şirketleri başka bir şirket kendi ürünlerini clone eğer kendi geliştirme maliyetleri gecede kayıp olacak bir iş ortamı ile karşı karşıya. Başarı, genellikle kopyalama işlemi yol açtı.
Bu tabii ki Çin'de Batılı şirketlerin kolay bir sürüş elde etmek anlamına gelmez. Aslında, Apple, IP güçlü bir destekçisi tüm orijinal gibi bakmak için garanti, ama asla daha yakın aynı kalite ya da kullanışlılığı için, klonlama ve pazar sel önlemek için kopyalamak mümkün değil, her yerde.
Android Çin pazarı için o kadar çekici olmasının nedeni açık hale gelir: onlar daha önce erişimi hareket edemedik ki kullanılabilirlik "tasarım" uzay şirketler sağlar. Burada kopya (ücretsiz) kullanmak için açık bir lisans ile, güçlü, uluslararası kabul görmüş işletim sistemine sahip olmak istiyorsanız ve kullanan herhangi bir cihaz takılabilir. Aslında, OS geliştiricilerinin olumlu Bunu yapmak için teşvik edilir.
Pazara giriş maliyeti kadar yerden bir sistem tasarlamak zorunda kalmadan vardır - O arkasında Google ağırlık ve ülkedeki yetenekli bilgisayar bilimleri mezunu binlerce uyarlamak ve geliştirmek, onunla oynayabilirsiniz ile istikrarlı bir platform sağlar ücretlerin çok yer almaya, Çin firmaları için büyük bir teşvik vardır, sınırlı.
Bu geleneksel IC oyuncular şimdi zaten bir milyon kez rock-yonga ve yonga kutu satmak, Çin'den gelen sert rekabet ile karşı karşıyayız, ve diğer bir yerli firma, eylemleri hakkında savaşa girmek anlamına gelir. Bu şirketler Android platformu odaklanmak ve en son donanım ve Android güncelleştirmeleri destekleyen yeni ve daha hızlı işlemciler gelişebilir. OS pazar çekiş kazanmaya devam ediyor ve Çin şirketleri onunla çalışmak için nitelikli mühendis büyüyen yetenek havuzu bulacaksınız bu yana, bu rekabet daha da güçlenecektir.
Çin'de Niş geliştiriciler de yararlanacaktır. Adaptasyon fırsatlar ve uzak bir birim fiyatlandırma modeli dayalı bir model için uzun vadeli kalite daha fazla hareket - Bunlar makul maliyet ve farklı özelliklere sahip bir işgücü için yerel yonga çıkartalım.
Şu anda, emtia-teknoloji pazarında Çinli şirketlerin tanımlanmış bir gecikme olduğunu, ve Android bu gecikme başlatılması halinde bir yıl veya daha fazla ulus geliştirilen eşdeğer olduğunu, ancak 3 ya da 4 ay kadar şimdi var. Yakında Çin şirketleri ve tedarik zinciri güçlerini için çalış, bunu göz ardı böylece bu boşluğu kapatmak ve hatta öncü bir rol oynamaya başlayacaktır.
Google, bu çok büyük bir kazançtır. Çin'in tüketici pazarı, büyük bir bir ve kullanıcıların Google ile veri paylaşımı ücretsiz bir Google hizmeti kullanımı için ticaret-off olduğunu kabul eder. Tabii ki, kişisel verilerin agrega büyük miktarlarda Google yeteneğini kendi ürün ve hizmetlerinin kalitesi ile doğrudan ilgili olduğunu, ancak kullanımından kaynaklanan avantajlardan faydalanıyor bilgi olarak, daha önemlidir.
Çin'de sadece 40 milyon kredi kartı kullanıcıları (biraz modası geçmiş, 2010 yılında yayınlanan rakamlara dayanarak) ve 500 milyondan fazla bilgisayar kullanıcısı var. Bu Android sistemi ülkedeki tüm birimlerin sadece% 10 görünmesini olsaydı, Google akla, ama olası ülkedeki Çinli tüketici ve kredi kuruluşları hakkında ek bilgilere erişmek mümkün olması anlamına gelir! Catch bu şirketlerin çalışan robot "resmi" değildir ve gibi nadiren Google sunucuları ile iletişim olmasıdır.
Android tablet ve telefonların fiyatları düşmeye devam ettikçe, kullanıcıların yüzde katlanarak artması da muhtemel.
Düşük maliyetli, orta kalite donanım ortakları, kaliteli firmware Bu model gibi milyonlarca kaya cips ve zar kutusu gibi işletmeler sadece geleneksel "değer" değil, müşteriler satış yararlanmak ve kazanmak için verir, ama aynı zamanda daha zorlu evde Müşteriler ve yurt dışı. Ayrıca partiye diğer IC üreticileri teşvik ve birçok kısa bir robot-LED teknolojisi devrimi gelecek.
Benjamin Dolgin-Gardner Shenzhen, Çin szceit.com kurucusudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder