Translate

Popüler Yayınlar

18 Şubat 2012 Cumartesi

Apple icloud Dropbox katil (ki çok daha öyle) değil

Dağ Aslanı olarak bilinen OS X 10.8, - Apple ortaya çıkarmak için OS X'in bir sonraki sürümü mevcut olan işletim sisteminin kendisi onun icloud hizmet derin bütünleşmesidir. Artık ek bir katma değer özelliği gibi bulut hissediyorum belgelerinizi kaydeder - bu işletim sisteminin kendisi bir parçası hissetmek gibi. Bulut sadece başka bir sürücü, Apple söylemek görünüyor ve bulut depolama belgelerinizi klasör veya masaüstü tasarrufu daha farklı görünüm ve his gerekir.
Fikri elbette yeni değildir. Bugün Dropbox gibi start-up ne var, ne başka bir sürücü gibi görünür, ama o herhangi bir bilgisayardan ulaşılabilir. Yüzeyinde, yaklaşık oynamak için ancak sadece "Dropbox Apple'ın sürümü," gerçek aslında daha karmaşıktır icloud: Yeni bir bilgisayar paradigma inşa içerir.
, Mac, iPhone ve iPad söylüyorlar - - Dağ Aslan yeni icloud entegrasyon testi, bir dosya birkaç yerde açılabilir ve bir değişiklik yapılırsa, gerçek zamanlı olarak tüm üç aygıta neredeyse hemen görünür. Bir bildirimi için beklemek zorunda, veya dosya indirmek yok. Çok basit gibi görünüyor. Acil düşünce kendi içinde hızlı icloud, Dropbox Apple'ın gelişmiş versiyonu, aynı zamanda Google Dokümanlar için şiddetli bir rakip, ve uzun bir söylenti Google Sürücü olmasıdır iken.
Ancak, Google'ın felsefesi ile, dosya kendi yaratılış bulut geçirilebilir. "Yeterince iyi", değilse doğal bir kadar iyi. Bir online ofis paketi Ve "yeterince iyi", çünkü kullanım kolaylığı kazanmak için. Neredeyse Apple'ın icloud bir tamamen karşıt görüş karşısında yapıyor ile: zengin, güçlü yerel uygulamalar için bulutun olanakları. Bu iWork ofis uygulamaları sadece içerir, ancak geliştirici API'ler kullanılarak, bu icloud genişletmek için aktive edilmesi gereken tüm uygulamaları etkiler. Bugün icloud üçüncü taraflar için daha sınırlı bir destek olmasına rağmen, API'ler sürede iyileştirir. Son olarak, Apple platformu (masaüstü veya taşınabilir) ihtiyacınız olan herhangi bir app, araçlar farklı yüklemeler arasında veri taşımak için.
Bulut sorunsuz bir şekilde geçiş yapmak için, bulut, Apple derinden "Aç" ve "Kaydet" iletişim kutuları için, OS X'in yeni sürümü gömülüdür. Mac Apps Store yerel dosya sistemi icloud veya hemen depolayabiliyor. Icloud ayrıca Bulucu, uygulama sıralaması dosyaların gerçek zamanlı listesi pişirilir. Ve bu dosyaların yönetimi bir IOS benzeri yetenek, sürükle ve örneğin bir klasör yapmak için birbirlerinin üstüne bırakın vardır. Ve hatta burada, arka iOS sıçrama tahtası gibi görünüyor.
Ancak Apple'ın icloud daha iyi bir açılan kutu inşa ibaret değildir - bu senkronizasyon her şeyi, posta, kişiler, takvim, hatırlatıcı, yer imleri, notlar, fotoğraflar, hesapları, ve daha fazlası hakkında.
Şu anda son kullanıcı için yeni bir seçenek olarak temsil edilen bu gibi icloud internet sitesi, görüyor: "? Icloud kaydetmek" Icloud sadece bir online depolama alanı! Sanki Ama neredeyse biz alışık dünya arasında geçici bir adım gibi geliyor - fiziksel sabit disk - ve bulut içinde bir gelecek. Bu arada adım komik bir şey, biraz sadelik altında onun girişimi gölgeleyen bulut olmasıdır. Bulut, hello (Microsoft) gerçekten bir "gökyüzünde sabit disk" değildir. Bizim tek bir bilgisayar ortamı, biz yönetebilirsiniz hangi cihaz veya olursa olsun, kullandığınız bir maddedir. KAYNAK
Dropbox

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder