Translate

Popüler Yayınlar

22 Şubat 2012 Çarşamba

Double Twist: Android harika bir medya oynatıcı geliştirmeye devam etmektedir

Podcast bölümünde temiz ve içeriği geniş bir yelpazede, tüm kanallara göre kategorize sunuyor. Diğer medya türleri için önceki güncelleştirmeleri olduğu gibi, onun yeni podcast desteği ile bilgisayar kablosunu Çift Büküm kesti.  cep telefonu şovu doğrudan abone olabilir ve uygulaması ahize bağlantısı ile ilgili en son bölümü indirin. Orada "Wi-Fi" hakkında yeni podcast bölümlerine indirmek için sadece ayarları göstermek için bir seçenektir, böylece hücresel veri planı kullanarak endişelenmenize gerek yok.

Bazı yükseltme dik podcast desteği $ 4.99 almak olduğunu düşünüyorum. Tüm "in-app" satın alma eklenecektir eğer kabul ediyorum. Ama buna da karışıma daha fazla özellik getiriyor: çok-bant ekolayzır, "Wi-Fi" Medya senkronizasyon ve belki de benim en sevdiğim özelliği, AirPlay tüm eksik görüntüler için "yüksek çözünürlük" albüm indirme.

Ben geçmişte AirPlay, bu sadece göstermiştir App DoubleTwist AirSync üzerinde,
fiyatı4,99 $ . Bununla beraber kablosuz Apple TV, Sony PlayStation 3 veya Xbox 360 için ses veya video gönderebilirsiniz İşte Galaxy Tab uygulaması kullanarak HDTV içerik akışı bir bakış:



Çift Büküm Android 2.2 ve üstü cihazlar için Android Marketplace mevcuttur; Android 4.0 kullanıcıları doğrudan bu sürümünde kilidi ekranından medyayı kontrol yeteneğini kazanacaktır. Zaten DoubleTwist'i yüklü değil, ücretsiz sürümü denemenizi öneririz.73 823 kişinin değerlendirmesi Android Market app 49,000 'den fazla olsaydı, bir nedenle beş yıldızı var. KAYNAK gigaom.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder