Translate

Popüler Yayınlar

18 Şubat 2012 Cumartesi

Groupon Satın Aldı "NYC Tabanlı" Başlangıç ​​Hyperpublic

Bu tür promosyonlar ve etkinlikler gibi - - Groupon, geolocation ve veri katmanları ile bağlantılı olarak teknolojiyi oluşturmak için son iki yıl içinde olan, New York'ta bir "start-up" hiper-Kamu satın aldı. "O" üzerinde yaşayacağız
İşlem Koşulları o olarak nitelendirdiği ", Jordan Cooper" açıklanmamasına karşın, CEO değildi "Bizim ekibimiz ve yatırımcılar için büyük bir zafer." Tek başına takım satın almak için bir olgu değil - O kamu Groupon köprü teknolojisi oldu sonra sözlerine ekledi.
Ayrıca diğer firma kazanılmasından sonra diğer iş sürdürmeye terk ederken takımın o bölüme Genel Lerer Ventures bir ortağı, California Groupon hareket hiper-kamu danışmanlık firmaları olduğunu söyledi Cooper. Cooper rolüyle Lerer devam edecek ve aynı zamanda Groupon (o ayrıntıya girmeyeceğim söylüyor, ama sıra Kaliforniya'daki fazla zaman harcamak olacak) bir rol üstlenmektedir.
Geliştirici platformu başlangıç ​​kapatır, bakım ve 2 için sürekli destek Mart 2012 - tüm veriler daha sonra silinecek. Geliştiriciler, veri geçiş hakkında bir SSS burada bulabilirsiniz olabilir.
Başlangıç ​​Doug Cooper tarafından 2010 yılında oldu ve şirketin mühendislik ekibi çalışır Petkanics kurdu ve Cooper çok mühendislik odaklı ortamı olarak tanımladığı sahte yardımcı oldu. Hyper Kamu 2010 yılında
$1.150.000  yükseldi - Cooper, yönetim kurulu üyeleri Jordan Levy (Softbank Başkenti), Ken Lerer (Lerer Ventures), aynı zamanda şirketin gelişmesine katkıda bulunduğunu söyledi.
Son olarak, Cooper Hyper Kamu tutmak - API hizmetlerini bakan kullanıcının yapar daha var - bir şirketin teknoloji ağırlıklı kurulmuştur. Bir bina "sert" bir teknoloji olarak NYC-tabanlı platformlar ve sosyal medyada daha başlangıç ​​daha klişe ile bu sonları (aslında, sanıyorum, bu beylik büyüyor önümüzdeki birkaç yıl solmaya NYC teknoloji topluluğu içinde).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder