Translate

Popüler Yayınlar

21 Şubat 2012 Salı

MWC öncesinde L-serisi cep telefonları üçlüsünün, LG büstleri

LG bu yıl WMC geri harika bir yoldur.Yeni L serisi altında LG L3, L5 ve L7, tüm birleşik: Şirket, sadece gösteri önce üç yeni telefon duyurdu.Alttan üste, 3.2-inç ekrana sahip ilk uygun fiyatlı Optimus L3 ve Gingerbread üzerinde çalışır. Biz zaten bir İsveçli perakendeci web sitesinde adı Optimus L3 L3 altında gördük. Belirtilen özellikleri çoktur ve arka 240 x 320 piksel ekran çözünürlüğü ve 3 megapiksel kamera yer alıyor. 


L5 Optimus L serisi kombine orta ve Android 4.0 Ice Cream Sandwich (ICS) geçişini hoş karşılar. Ayrıca 4 inç ekrana sahip, iyi bir çözünürlük başvurmalıdırlar "daha fazla açıklık", sağlamak için duyurdu.

4.3-inç ekran ve ICS bir arada - Son olarak, LG Optimus L7 iyi para L serisi satın alabileceğiniz olduğunu. Orada donanım üzerinde hiçbir bilgi, ancak çift çekirdekli kendisinden beklenen en az olduğunu.

Metalik hissi (aslında kullanılan malzemeler hakkında emin değilseniz), kıvrımlı kenarları ve fiziksel zemin üzerine tek bir dikdörtgen düğmesi: Her üç telefon aynı tasarım dilini paylaşır.Ekran çok cam yüzeyine yakın gerçek görüntü olarak yüzüyor sanki serisi bir "yüzen kitle ekran" teknolojiye sahip olacak, böylece hissediyorum. Onlar da çok olmalı biz resmi özelliklere sahip kadar ince, ama biz tüm detayları yok. biz onaylayın şey, metal kenarlar ve ince vücut yeni LG ile fikir paylaşılıyor olmasıdırOptimus serisinin logosu.

Öyleyse sonunda tüm LG "L" teasing ne olduğunu biliyorum. Nasıl LG L serisi seversiniz, sizin gibi hissediyor mu?


 [Optimus L3, L5, L7 aralık] MWC 2012 serisi L-Style gösterecektir

Kullanıcı tarzı ince hissediyorum "cephesinde yeni bir tasarım adını tamamlayacak tarzda, gerçek teknolojisini kayan kütle (Floating Mass Teknolojisi) float gibi görünüyor", kare tasarımı her köşesinde işaret hanneunde için sofistike ince metal hissi kayan biyokütle teknolojisi şimdiden 3.0 peuradapon benzersiz tasarım ve görüntü teknolojisi uygulanır hissediyordu ben çatılar süzülüyorum bu duygu

Belki de kayan kütlenin devi L3 / L5 / L7 teknik tasarım LG'nin yeni hat yeni bir satır haneungeo ise oluşan

L3 Optimus 3.2-inç ekran, Android 2.3 (Gingerbread)

Optimus L5 4 inç ekran, Android 4.0 ICS (dondurma sandviç).

L7 Optimus 4.3-inç ekran, Android 4.0 ICS (dondurma sandviç).




 MWC 2012 olarak mobil cihazlar için LG'nin yeni tasarım stratejisi görünüşe göreLG sonraki seviyeye tasarım felsefesi alırŞık Smartphone'lar line-up
SEOUL, 21 Şubat 2012 - LG Electronics (LG), 2012 Mobile World Congress (MWC) de ulaşmak için yeni tasarım kimliğini, L-tarzı, lansmanı ile strateji, liderlik smartphone'da henüz cesur bir adım yapar.
L-Style çekirdek özü rekabet LG, mobil cihazlar açısından ayırt ince detayları ile zamanın ötesinde bir tasarım içerir. Geçmişte LG tasarım yönetimi Çikolata ve servis kapakları gibi Black Label serisi telefonları kurulan güçlü bir sicili, iyi oldu.
"Tasarım tutarlı bir cep telefonu seçiminde müşterilerine en iyi veya ikinci en önemli faktör ise," Dr Jong-Seok Park, LG Mobil İletişim Şirketi Başkanı ve CEO'su. "Akıllı telefonlar ile de tasarım kez daha işlevsel bir yaklaşım olmuştur, fakat L-tarzı ile, ürünlerimizin müşterilerimizin yaşam tarzlarına uyum nasıl bir şirket olarak köklerine geri dönün."
Bir yalın göz, düğmeler sezgisel düzeni, metalik vurgular kullanarak koordineli tasarım kontrast ve ince şehvetli kesintisiz düzen için kitle teknoloji yüzen, Modern Square tarzı rahat bir tutuş için: L-tarzı tasarım felsefesi beş estetik unsurlardan oluşur doğal olarak dikkat çekmesi oluştururlar.
MWC üç yeni akıllı telefonlar başından, L-stili bir görünüm sunulacak. Optimus L3, 3.2-inç ekran, ilk olarak bu yılın Mart ayında Avrupa'da piyasaya sürüldü. 4.3-inç ekrana sahip 4.0-inç ekran ve Optimus L7 ile L5 Optimus: smartphone 4,0 gözlenen Android Ice Cream Sandwich ile yılın ilk yarısında iki diğer birimleri tarafından desteklenmektedir.
Piyasa durumu ve her üç model için diğer donanım özellikleri daha sonraki bir tarihte ilan edilecektir.


KAYNAK  LG

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder