Translate

Popüler Yayınlar

27 Şubat 2012 Pazartesi

Apple'ın galibiyeti patent anlaşmazlığı Açık Motorola Mobilite kalır



Motorola Apple

Matussek Karin
(Yedinci fıkrasında başlayan durumda ayrıntıları ekler.)
Şubat 27 (Bloomberg) - Apple Inc geçici Aralık ayında Motorola Mobility Holdings Inc tarafından alınan bir patent kararın uygulanmasını engelleyen bir Alman temyiz mahkemesi kararı aldı.
Apple kısa bir süre için onun Alman online mağaza bazı iPad ve iPhone modelleri kaldırmak zorunda Motorola Mobilite, temyiz sırasında kararını uygulayamıyor. IPad üreticisi onu Motorola Mobilite sunulan lisans anlaşma koşullarını revize sonra iktidar verildi, mahkeme bugün bir e-posta ile gönderilen açıklamada.
"Yargılamanın mevcut durumu anda, Apple satış durdurmasını talep devam ederse Motorola Mobilite antitröst kuralları gereğince görevlerini ihlal edeceğini kabul etmek gerekir ise," Mahkeme, bir açıklamada.
Motorola Google Inc tarafından alınıyorsa Hareketlilik, ve Apple sayısız patent anlaşmazlıkları dolaşmış vardır. Bugünkü durumda bu teknoloji olmadan cihazlar üretmek çünkü şirketlerin rakiplerine lisans gereken bir sözde standart asli patent konusu. Cupertino, California merkezli Apple, aynı zamanda adil şartlarda lisans endüstri standardı patentleri için bir rehin ihlal Motorola Mobilite suçlayarak Avrupa Birliği ile bir şikayet başvurusu yaptı.
Apple sözcüsü Alan Hely yorum yapmaktan kaçındı. Motorola Mobilite basın bürosu hemen bir e-posta arayan yorumuna cevap vermedi.
Mannheim Mahkemesi
Bu yeni teklifi kabul etmez ve bu nedenle temyiz sırasında kararın kullanımı veremiyorsan Libertyville, Illinois merkezli Motorola Mobilite, görevini ihlal edecek, mahkeme söyledi. Bu Apple'ın teklif ayrıntılı bilgi vermedi.
Apple konu üzerinde Ocak ayında temyiz mahkemesi bir ilk istek yaptı. O zaman, yargıçlar Apple sunulan şartları Aralık kararı vermişti Mannheim, Almanya, alt mahkemenin destekleyerek yeterli olmadığını söyledi. Apple daha sonra teklifini revize etti.
Bugünkü iktidar şartlarda Motorola Mobilite bir lisans vermek zorunda olmak kabul etmelidir menteşeleri temyiz durumunda, Apple'ın umutları yardımcı olur. Kendi Aralık kararında Mannheim hakimler bunu yeterince dikkate Motorola Mobilite ilgisi almadı söyleyerek, Apple'ın teklifini reddetti.
Bugünkü durumda, Karlsruhe, 6 U 136/11 OLG edilir.
- Editörler: Anthony Aarons, Heather Smith

KAYNAK bloomberg.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder