Translate

Popüler Yayınlar

18 Şubat 2012 Cumartesi

Google sürücü yüzeyleri iddia edilen ekran görüntüsü

Bir okuyucu görünüşte erken onun için aktive Google Drive, bir çekim gönderilir ne o iddia içinde Geekwire vardır. Bu atış sahte olduğunu oldukça mümkündür - "Google arayüzü Stark" yeniden tam olarak zor değildir. Belirgin bir kırmızı bayraklar vardır, biz görebilirsiniz, ancak ve sadece tekrar görmek için 2011 yılında bir "Google destekli" olay muhtemelen okunaklı ekranı ile çakışmaktadır.

Görüntü dosyaları bir liste görünümü ve yönetimi için bir kaç tuş vardır Web arayüzü gösterir.En ilginç bitlik olurdu sol alt köşesinde, "Install Google Drive" in - bu istemci tarafında entegrasyon büyük ihtimalle işletim sisteminin seviyesi, genişletilmiş bir klasör la açılır kutu, ya da muhtemelen Google gibi küçük bir senkronizasyon Müzik istemci olacak kullanılır.


 Google Dokümanlar  iki büyük kırmızı düğme vardır. Hayır "uzay-modu ', ama muhtemelen ekranın alt kısmında ve bu "PDF" Adobe simgelerden bazılarını, bazıları mavi belge simgeler var gariptir. Şüpheli, ancak birçok olası açıklamaları vardır. Eksik de önce diğer düğmeler görülür, ama iyi durumda, bir dosya seçili olduğunu, bu "eşitlik ve" "Trash-seçenekleri" olacaktır.

Bu bir sürpriz olmadığını, ancak bu ekran, gerçek, çekiç Bu noktada ev varsa - Google "ürün-drive" çok net Dropbox hedefleniyor. Aslında, bu daha fazla veya daha az doğru kendi ürünü kopyalama görünmektedir. Google, daha yüksek bir "standart kapasitesi", gerçek ile ayıran, ancak kesinlikle bir klasik Google "yerine" stratejisidir.

Bu biraz erken dışarı okunaklı rulo ise, büyük olasılıkla önümüzdeki birkaç hafta içinde resmi bir duyuru göreceksiniz. Sahte ise, iyi, biz yine yakında bir duyuru bekliyoruz ve bu muhtemelen bunun gibi görünecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder