Translate

Popüler Yayınlar

29 Şubat 2012 Çarşamba

Megaupload test kurucularından Dotcom parmaklıklar arkasında geri döndü


Bir yargıç kefaletle geçen hafta yayınlanan Megaupload kurucusu Kim Schmitz düştü.Şarj temyiz şimdi - çünkü hırsızlık riski.
O sadece dışarı hapis ve geri döndü? .  dpa
 



Dpa WELLINGTON | İnternet platformu Birleşik Devletleri'nin kurucusu dolandırıcılık için istedim, Megaupload, Kim nokta, sen cezaevine dönmek gerekebilir. Yeni Zelanda'da savcı mevduat karşı Kiel (Kim Schmitz) yerli koymak için hakim kararını temyiz etti.

Hakim Salı günü duruşmada Auckland bildirilen yerel basında Çarşamba günü bir karar açıkladı. Dotcom ve Megaupload sorumlu üç başkalarının Birleşik Devletleri arayan iade. Onlar talimat verdi. Eğer dotcom ve arkadaşları süreci ve teslimat için uygulamak istediğiniz film ve müzik yasadışı kopyalarını en büyük merkezlerinden birinin yakınında bugün platformu tarafından yapılmış suçlanıyor.

Iddiaları reddetmek için tüm sanıklar. Dotcom 20 Ocak'ta Amerika Birleşik Devletleri'nin isteği üzerine Auckland Coatesville kuzeyinde tutuklandı onun özelliği oldu. Geçen hafta kefaletle serbest bırakılmıştı.Diğer üç lider kefaletle da vardır. Değil savcıları protesto etti.
KAYNAK:http://www.taz.de/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder