Translate

Popüler Yayınlar

27 Şubat 2012 Pazartesi

Kickstarter Snow Lizard açıkladı AQUA TEK S

AQUA TEK S for iPhone 4 and 4S

AQUA TEK S sunulan cep telefonu aksesuarları tasarımcısı kar Lizard ürünleri Kickstart - su altında ilk pilli, güneş şarj, sağlam iPhone 4/4S. Kar Lizard hem teknoloji meraklıları ve adrenalin Junkies destek arayacak, bu ürünün gerçeğe dönüştürmek.

Bir siyah elmas kayak olsanız,, resif şnorkel favori gölde epik bir balıkçı uçmak veya havuzu, her ortamda AQUA TEK S engebeli korunması geri tepmek. 20 metre ve damla, düşme, yanlışlıkla dökülen sıvılara karşı direnmek üzere tasarlanmış su geçirmez, kauçuk yüzeyi ile dayanıklı polikarbonat malzemeden yapılmış dış kılıf ek koruma sağlanmaktadır.

S AQUA TEK bir pil ve solar şarj cihazı var, kullanıcı ile yerleşik çok daha uzun pil ömrü sağlar.Üstten yükleme kapağı cep telefonu ve kamera sınırsız erişim, ses seviyesi düğmeleri, hoparlörler ve çoklu-dokunmatik ekran güvenli olduğunu.

AQUA TEK 129.99 dolar piyasaya çıkması bekleniyor ve $ 100 vaadi ile, siyah gece ve Kentsel Camo sahip ilk AQUA TEK S durumlardan biri Orange sinyal alınan bir şans olacak. Diğer satıcılar alacaksınız, söz veriyorum:

$ 25 Pledge ve siz, AQUA TEK S durumda satın almak için ilk kişilerden biri bir kar-Kertenkele Polo ve fırsat olsun.

$ 175 Pledge ve iki AQUA TEK S durumda olsun ve 4 vaka için $350 bir ödeme alırsınız.

$ 1.000 Pledge ve Park City Mountain Resort ve Deer Valley ve 4 AQUA TEK S durumda (ilk 20 sağlayıcılar ile sınırlı) için iki geçiş alacaksınız.

$ 5.000 Pledge ve dört kişinin ve dört AQUA TEK S (10 katılımcı ile sınırlıdır) ile seçtiğiniz bir beldesinde dört gün için 100 özelleştirilebilir AQUA TEK S durumlarda bir dağıtım paketi veya Park City bir hafta sonu alırsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder