Translate

Popüler Yayınlar

29 Şubat 2012 Çarşamba

Sony taşınabilir oyun konsolu Playstation kazandı



Daha çok oyun için ideal ama görüntü: AP

Aynı zamanda taşınabilir bir oyun konsolu özellikleri bir akıllı telefon daha ihtiyacınız var mı? Evet, Sony Playstation Vita sahiptir. Sık oyuncular için özellikle değeri,. Nina Ernst



HAMBURG taz | metroda etrafına bakınır veya bir kahve dükkanında, o her yerde bulunan kim: işadamı öğrenci olduğunu, tasarımcı çanta  ile gri saçlı baylar ve kadınlar. Herkes bir akıllı telefon gibi görünüyor.
Taşınabilir bir oyun konsolu daha fazlası var oyunculara ihtiyacınız var, onlar da onlarla taşımak? Evet, Sony diyor, ve şimdi de Almanya'da Playstation Vita, yaklaşık iki ay Japonya'da piyasaya sürülmesinden sonra serbest bırakıldı.
Vita göz önceki PlayStation Portable andırır. Vurgu şimdi parmak basıncı ile çalışan, görüntü, açık. Kullanarak dokunma işlevi farklı derecelerde karşılık Vita-ayarlar. Bazen çözer dokunarak, menüdeki tek oyuncu yazarak Zaman, çekin ve karmaşık bulmacalar silin.
Telefonda olabilecek bir dokunmatik ekran aracılığıyla sipariş. Kullanım kolaylığı açısından büyük varlığımız analog kolları da dahil olmak üzere geleneksel düğmeleri vardır, oyuncular da PlayStation 3 kontrolörü biliyorum. Özellikle yarış oyunları ve daha fazla ekran üzerinde parmak ile kontrol altında etkinlik eylem oyunlar.
Her yeni cihaz aynı zamanda pazardaki fırsatları olması için yeni bir şey sunar gibi,, arkasında bir dokunmatik yüzey üzerinde hala bazı oyunların içine çevreye entegre kamera ve bir denetleyici Cihaz torna ve devirme. Tüm bu özellikler oyunları olağanüstü oyun deneyimleri hayranları getirmek için oyun geliştiricileri için birçok fırsatlar sunmaktadır. 


Kullanıcı verileri saklayan hatta indirilen oyunlar kaydetmek Sadece bir dahili bellek, var olmayan. Gerçekten ihtiyacınız standart, satın almak için ek bir bellek kartı gibi Vita-sahipleri olduğunu.Oyun etkileyici bir ilk
Oyun 50 € yaklaşık 30 azaltma veya online mağazada indirmek için bir şey için dükkanda, her zamanki gibi olduğunu. Ayrıca, küçük oyunlar yaklaşık 10 € indirmek için özel olarak yayımladı. Iyi oyunlar: Yeni oyun konsolu grafik bir denetleyici işlem gücü ve Vita parlak ekranı sayesinde, sadece tek bir şey sunarak, daha rahat ve etkileyici değil sadece ihtiyacı var. Son olarak, en iyi teknolojiyi kullanarak bunları uygulamak oyunları bir eksikliği olduğunda.
Size sunan başladığınızda birçok türler temsil edilmektedir. Iyi parça "Uncharted.: Altın Abyss" dir Drake tırmanıyor ve hazine avcıları gibi konsol kardeş büyük maceralar olarak orijinal serisi muhteşem manzaraya karşı bu kahraman. Bu bir el konsolundan etkileyici ve film yönlendirilir. Bulmacalar çok yönlü ve eğlenceli bu yeni malzemenin özelliklerini kullanın.
Rayman, Virtua Tennis, Hot Shots Golf ve FIFA gibi diğer harika gösteri yavru mini formatında etkileyici. Düdük WipEout 2048, fütüristik yarış pistlerinde, planör, hatta birçok retçiler hız ve grafik üzerine birkaç el konsolu şaşırttı zaman. Kaç müdavim ve Vita iyi oyunları ile sağlanmaya devam edecektir görülecektir.Ikincil bir cihaz olarak çok pahalı
Zevk maliyetleri € WiFi versiyonu için 249. Kim 3G Varianre € 299 ödeyecektir tüm online oyunlar ve kediler için tüm fonksiyonları kullanmak istiyor. Kadar bir smartphone bugüne nazaran değil, ama onun için çok fazla belki bazı artı hücre çıkış maliyeti. Oyunları geniş bir yelpazede olduğu için telefonu için de mevcuttur. Onlar hala el daha ucuzdur.
Yalnızca kadar bir oyun ve oyundan istiyorsanız otobüs muhtemelen el konsolu satın olmayacaktır. Ancak, seyahat ve bir çok oyun bir sürü muhtemelen satın kim değer. Özgeçmiş sadece bir oyun konsolu ve bir cep telefonu olduğu için. Burada özellikle kolay yönetimi için, daha eğlenceli ve zorlu vardır.
KAYNAK:http://www.taz.de/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder