Translate

Popüler Yayınlar

22 Şubat 2012 Çarşamba

EMIEW 2 internete bağlanır, eşyalarınızı google'la istiyor. (video)

Sevimli, metalik saçlı EMIEW 2 internet üzerinden gitmelerine izin verildi ve o zımba kaldığınız yere bulmak için ayrıcalık kullanmak için gidiyor. Birincisi, android nesnelerin fotoğrafını çekmek için yerleşik kamera kullanan ve daha sonra tanımak için çevrimiçi görsel verileri sorgular. Varsayımsal bir ofis çevresinde noktalı kameralar bir dizi Sonra, Hitachi'nin son gösteri de gösterildiği gibi, bu takımlar.Karışımı içine atılan bazı ses tanıma ile - bu robot belirli nesneleri ararlar ve neye ihtiyaç duydukları zayıf insanlara yol gösterebilir.





Robotun Kılavuzu keşif ve geliştirme yetenekleri "EMIEW2" Symbiosis insansı

Onun yerine insanlara yol gösterici, bir kamera 'gözü' gibi şeyler bul

Hitachi, Ltd (Başkan ve CEO: Aşağıdaki Nakanishi / Hiroaki, Hitachi), robot "EMIEW2" insan bir arada yaşama ve şeylerin yerini insanların gözünde 'network kameralar gibi şeyler sorarak birden yeni bir rehber özelliği keşfi ile donatılmış içinde yüklü ve yerine yavaşça insanları yönlendirmek için bir yer bulma yapıldı.

Robot "EMIEW2" İnsani Symbiosis 2007 yılında geliştirilen, Hitachi saatte 6 km iki tekerleğe özerklik, tesis ve halka rehberlik amaçlı kompakt ve hafif bir robot olduğunu insanlarda Süratlinin gibi hemen hemen aynı. 2010 yılında, gibi sorunsuz seyahat gibi özellikleri, genişletilmiş ve insanlar bir adım zemin kablolama ve teknik geliştirmenin üstesinden gelmek için, tüm gürültünün sesini ile etkileşimi olmuştur.

Bu kez, Hitachi, ofis ve kamu tesisleri, düzgün bilgi hizmetleri içine ulaşan, yeni bir keşif ve yönlendirme fonksiyonu geliştirdi. Bu fonksiyon "EMIEW2" olduğunu ve bulmak istediğiniz şeylerin adlarını talep, veritabanı bağımsız şeyleri tanımlamak için birden çok ağ kameraları çekim verilerine dayanarak oluşturuldu Web şeyler görüntüleri, yerinden nerede olduğunu bulmak için iç mekan yerleştirildi, bu hızdan ödün vermeden ve hatta dar geçitlerde, insanların sorunsuz çalıştırmak için rehberlik amacıyla hazırlanmıştır. Detayları gelişmiş teknoloji aşağıdaki gibidir.


 "nesne tanıma teknolojisi" ne olduğunu belirlemek için, Web (1) verilerini kullanarak

Benzer hızlı görüntüyü * 2 * 1 Görüntü Web arama teknolojisi ayıklamak için veritabanından bana bir şey "EMIEW2" ve benzeri görüntüleri göstermek için adı sorulduğunda belge görüntüsünün metnini kullanılır bu bilgilerin istatistiki işleme, karşılamak için okuma gibi şeylerin isimleri tahmin etmek için geliştirilen "teknolojisi nesne tanıma."

* A
Otomatik olarak görüntüdeki renklerin form bilgileri ve dağıtım ayıklamak için görüntü fonksiyonu miktarına göre görüntüler için arama, görüntünün kendisi büyük bir dijital bilgi olarak temsil edildi , görünüm olarak benzer: teknolojinin hızlı arama teknolojisi benzer görüntüler.
* 2
Görüntü Veri Tabanı Web: özelliği miktarı parametreleri ve doku ve renk ve otomatik olarak Web üzerinde toplanan veriler, resim verilerinin bileşimi ile ilişkili metin gelen bilgileri çıkarma olarak, her bir görüntü toplandı iki tanıma karşılık gelen tek bir veritabanı nesnesini ilişkili yapılmıştır.


 "Arama" teknolojisi nesne şeyler nerede olduğunu öğrenmek için ağ kamerası (2) ile işbirliği içinde

Araştırma amacıyla veritabanı * 3 Karşı ve yapılacaklar isimlerini sordu "EMIEW2" Eğer içinde yüklü olduğunu oluşturulan çeşitli nesnelerin ağ kameraları görüntü olduğunu keşfetmek istediğiniz yere götürüp burada ürünler "arama teknolojisi" cevabını nesneyi bulmak için sesli diyalog geliştirilmiştir.

* 3
Araştırma için nesne veritabanı: tahmini yukarıda "Nesne tanıma teknolojisi" (1) nesnenin konumunu ve zaman ve adını görüntü bilgileri veritabanı nesnesi, Jack konusu olduğu için.


 Insanlar "(3) tutum model öngörülü kontrol teknolojisi" rehberlik ile giderken hafif bir eğri elde etmek için

 Geçmişin "özerk teknolojiye" göndermek için, büyük merkezkaç kuvveti köşelerinde bir değişiklik, takip yönü değiştirilmiş bir hız eğrisine ulaşmak için daha da gerilemiştir. Böylece, hızdan ödün vermeden, hatta zaman sorunsuz, gerçek zamanlı hesaplamak için geliştirilmiş olan merkezkaç kuvveti değişikliklere yanıt eğrisi yaklaşımı, merkezkaç kuvveti için en uygun pozisyon "model öngörülü kontrol teknolojisi kontrolü." aktif süspansiyon için bir mekanizma kombinasyonu Bu teknoloji ile "EMIEW2" karakteristik bacak, desteğe dik bir eğri ve olası eğrisi sürekli yavaşlatmadan, pürüzsüz olacaktır.

"EMIEW2" "EMIEW" "robot 'yeni nesil pratik uygulama için (Prototip Geliştirme Desteği Enterprise) projesi," Organizasyon Geliştirme parçası olarak 2005 yılında kuruldu, hatırla geliştirilen teknoloji (NEDO) Enerji Teknolojisi ve Endüstriyel Incorporated yeni ofis sözleşme yönetimi dayanır, bir başka gelişmedir.

Ayrıca, 16 gün (1) bilgisayar görme Web ürün ve görüntü '181 kat ', Tokyo Teknoloji Enstitüsü veri sağlayan nesne tanıma teknolojisi 15 Mart 2012 tarihinden Media Research Konferansı sunulacak "ayrıntı Bilgi İşlem Toplumu olduğunu" tespit etmek olacaktır. KAYNAK hitachi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder