Translate

Popüler Yayınlar

14 Şubat 2012 Salı

Lensbaby Edge 80 Optik 'tilt-shift' bir dilim hayatınıza getiriyor (örnek fotoğraflar)

'C mon', bunu itiraf birçok piyango kazandı, yeni bir Ferrari alıp sonra meşru bir tilt-shift lens satın alma ve bir çikolata fabrikanı satın almak istiyorum. Bu senaryoda, akşam kaydırmak için son derece düşüktür söyledi göz önüne alındığında, Lensbaby hayal kırıklığı mide biraz daha kolay hale getirmek için devreye girmektedir.Kenar (80) Optik Composer Pro, Besteci, Muse, Scout ve Kontrol Freak ile uyumlu kıyafet büyüyen Optik Takas sistemi, en son ve keskin bir dilim sunar "bir tilt lens bu organlar dönüştürme yeteneğine sahip bulunuyor yumuşak bir bulanıklık düşer bir görüntü üzerinde odaklanıyoruz. "12-bıçak ayarlanabilir diyafram (f/22 aracılığıyla f/2.8), ve kaymıştır, düz alarak tamamen yetenekli (salt: standart) fotoğraf.Adından da anlaşılacağı gibi, orada bir 80mm odak uzaklığı bulunuyor, ancak makro severler ders (ler) odaklanmak için en az 17-inç gerekir bilmelisiniz.

Biz son birkaç gün içinde bizim D3S biri ile uğraşarak oldum ve kesinlikle ne diyor; üstelik sadece 300 dolardan haklı çıkarmak için çok daha kolay bulunuyor. (Habersiz olanlar için özel TS lensler kolayca $ 1.500 kontör yükleyebilirim) Ve zaten optik Takas sistemi yatırım yapıyorsanız, bu daha mantıklı. Farz edelim ki, bu bir vuruş oluşturmak için bazı iş alır. Siz manuel mod güvenmek gerekir ve istediğiniz diyafram ve ışık maç için ISO çimdik gerekir. Karanlıkta çekim öldürülen bırakacaktır sonra yeterli ISO artırılması değil, güpegündüz 2,8 kullanırken çok yüksek ISO bırakarak, beyaz yakalar neden olacaktır. Doğru ayarları var bir kez olsa da, lens kullanımı daha kolay olamazdı ve tereyağı gibi kaydırmalı kilit mekanizması olduğu gibi kolay. Hawaii ve Fransız Polinezyası, aşağıda dalış kiti bu parça dikkatinizi hak olup olmadığını görmek için son zamanlarda alınan favorileri bir galeride.KAYNAK
Lensbaby



 Lensbaby ® Kenar 80 Optik 

Kenar 80 fotoğrafçılar alan derinliği üzerinde olağanüstü yaratıcı kontrol sağlar
Portland, OR -, Lensbaby, bugün 80mm Kenar 80 Optik, Optik Takas Sistemi yeni modellerini tanıttı - @ 09:00 EST Şubat 14, 2012 ambargo koydu. Bu yeni optik Lensbaby Besteci Pro, Besteci, Muse, Scout ve Kontrol Freak ile uyumlu ve bu bükme lens organlarının herhangi bir resim ile seçici bir dilim keskin odak sağlayan bir tilt lensin içine dönüştürecek. Lensbaby Sweet 35 Optik, Edge 80 özellikleri Lensbaby dahili 12-bıçak ayarlanabilir diyafram gibi.
"The Edge 80 Optik fotoğrafçılar şimdiye kadar kullandığım en iyi lensler bazı par kaliteli görüntüler oluşturmanıza olanak sağlar. Körüklü bir görüş kamerası monte harika bir objektif gibi, muhteşem bir 'düz' fotoğrafları ile yapabilirsiniz tamamen farklı bir görünüm istiyorsanız, kenar 80, ileri ve daha sonra düz belirttiği gibi, akıcı görüntü ile seçici odak keskin bir dilim oluşturmak için objektif eğin, "Craig Güçlü, Lensbaby Başkanı ve Kurucu söyledi. Daha fazla bilgi için, Edge 80 hub ziyaret edin.
The Edge 80, dosdoğru işaret odak düz bir alan sağlar kenarından kenarına keskin fotoğraflar çeker. Eğme Kenar 80 fotoğrafçılar görüntü üzerinden odak, dikey, yatay ve çapraz dilimler oluşturmanıza olanak sağlar. Ön ve arka plan hem de nesneler, bu dilim içinde odak noktası olabilir. Fotoğrafçılar, 12 bıçaklı diyafram değiştirerek odak dilim boyutunu kontrol edebilirsiniz. Örneğin, f/2.8 bol bulanıklığı odak ince bir dilim üretecektir. F/22 bulanıklık sadece küçük bir miktarı ile çok geniş bir odak dilim üretecektir. The Edge 80, fotoğrafçılar, hızlı ve sorunsuz bir şekilde sadece optik ön kadranı çevirerek,, f/22 üzerinden f/2.8 den 12 bıçaklı diyafram değiştirmek için sağlar. Inanılmaz derecede çok yönlü bir portre objektifi, Edge 80 seçici odak kendisi verir, herhangi bir durumda da büyük etkisi olabilir - gıda fotoğrafçılığı, manzara bir "minyatür" görünümü vererek. Nasıl tilt, diyafram daha iyi anlamak ve Edge 80 görüntüyü etkilemez odaklanmak için, Edge 80 Optik simülatörü ziyaret edin.
Optik Takas Sistemi Edge 80 ilavesi ile, Lensbaby yaratıcı bir alan derinliğini kontrol etmek için başka bir yol ile fotoğrafçılar sağlar. Fotoğrafçılık dünyasında benzeri görülmemiş bir sistem - Bir fotoğrafçı her alanda ve diğer yaratıcı etkileri derinliğini kontrol etmek için farklı şekillerde verdiğimiz 8 değiştirilebilir optik sunan bir sisteme erişmek için sadece bir Lensbaby lens satın almak gerekiyor.
Kenar (80) ile, fotoğrafçılar netlik objektif hareket ettirildiğinde fotoğraf ile bir dilim olur düz bir odak alanını kontrol edebilirsiniz. Lensbaby Sweet 35, Çift Cam, Tek Cam ve Plastik Optik, fotoğrafçılar, bulanıklık içine kapalı düşen alanın aynı derinlikte diğer alanları ile fotoğrafın bir alanda keskin odak haline getiriyor kavisli bir odak alanını kontrol edebilirsiniz. Dünyaya bakış Balıkgözü Optik 160 derecelik bir açıyla sağlarken Pinhole / Bölge plaka sonsuz alan derinliği sağlar, Yumuşak Odak optik, uçtan bir uca yumuşak bir kaplama ile keskin bir görüntü sunar.
Lensbaby Edge 80 Optik www.lensbaby.com $ 300 (MSRP), dünya çapında, Lensbaby-yetkili özel fotoğraf mağazalar mevcuttur.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder