Translate

Popüler Yayınlar

25 Şubat 2012 Cumartesi

MWC 2012: Cep telefonunuz için üç eğilim

 Matt Warman Barselona'da Mobil Dünya Kongresi'nde hakim olarak ayarlanır üç eğilim toplandı.

Mobil yeni cüzdan

Siz hepiniz oldukça farklı kart yerine bir cep telefonu ile mal için ödeme başlatmak istiyor etmediğiniz birçok duymuş ve ettik Şirketleri. Bu O2, Barclaycard, Visa veya Google ya da Kolu veya Boku gibi daha az kamu isimleri yüzden, ister bir mobil ile nakit ve kartları yerine itme arkasında para büyük bir miktar var.

Bu ayın başlarında Barclays bir PayPal hesabı söylemek yerine, banka hesaplarına doğrudan cep telefonlarına bağlayan onun PingIt uygulaması başlatılması ile öncesinde oyun almaya çalıştı.

Amacı, Afrika'da olduğu gibi mobil para göndererek Birleşik Krallık'ta bu kadar yaygın hale gelmesi ve bu güvenli işlem harcama takip etmek için çeki sunuyor ve kişiselleştirilmiş gerçek zamanlı yolları ile bağlantı kurmak gerektiğidir. Portakal, gerçekten, zaten Fransa'da Nice tüm sistem getirdi, ve Birleşik Krallık'ta NFC ile ödüllendirildi İngiliz kullanıcılar gördüğümüz, 'Quick Tap davranıyor' yayıyoruz.

Asıl zorluk ise, nakit ve kredi kartları artık geçmişte kaldı olduğuna ikna etmek için İngilizler bulunuyor. Hatta çekleri kurtulmanın bir çağda en az iddialı olduğunu, çok tartışmalı oldu.


Cep için yeni bir ev?

Mobil Dünya Kongresi'nde bir anahtar ikincil tema makineden makineye veya M2M, iletişim olarak bilinen edilmelidir. Bu güvenlik sistemleri konuşurken telefonları anlamına gelir, örneğin, ya da otomatik olarak bir garson, buzdolabında belirli bir bağbozumu uyaracak bir mahzende mantarlarını bir vizyon sağlar. Şimdi çok zengin evlerinde dışında her yerde görmek gibi bir vizyonu çok daha kapsamlı otomasyon, ve ışıkları açmak için daha adil bir uygulama daha bir şeydir.

İlginçtir, bu Motorola odaklanmıştır bir alandır - Google tarafından elde etme "Android @ Home" arama devi duyurusuna özenle birleşir.Başlangıçta, müzik yayını, ancak sonraki adımları daha zor olan. Belki de bu anlamda, bu okuyucular darmadağın olduğunu pek çoğu telefon MWC duyurular önemli değildir - bu şimdi tüm yaşam tarzı tasarımlar sahip bir endüstridir. KAYNAK www.telegraph.co.uk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder