Translate

Popüler Yayınlar

25 Şubat 2012 Cumartesi

Road Inc. - iPad incelemesi için efsanevi arabalar

Güzel bir uygulama iPad kullanıcıları arabaları keşfetmenizi sağlar - Matthew Bolton indirmemek için hiçbir bahane olmadığını söylüyor. iPad; £3.99
A screenshot from Road Inc. - Legendary Cars for iPad
A screenshot from Road Inc. - Legendary Cars for iPad 
 
Road Inc. - Legendary Cars brings an in-depth look at beautiful vehicles to the iPad
Image A screenshot from Road Inc. - Legendary Cars for iPad 

Bu güzel ve iyi hazırlanmış, bu app arabuluculuk için ne kadar basit kelimeler zordur. Bu onlar ile inşa ettiği sergiler yoluyla oluşturulacak bekliyoruz bakım düzeyi "efsanevi" araba, bir kutlama.

Şahsınıza ait profil yapabilirsiniz, araç (her giriş, böylece göz alan bir çok indirmek için seçilecektir almak kadar, peçe ile kaplıdır sunulan araba (yazma sırasında yaklaşık 50, daha fazla takip etmek ile) aracılığıyla You) indirmek için hangi araba belirtmelisiniz ve güvenle silinebilir.

Bir araba indirildikten sonra, bir makale ve arşiv bölümleri için o zaman çarpıcı bir '360 derecelik 3D modeli 'görmek için Vitrin kullanabilir ve.Kompozisyon bireysel 'araba tarih' ve gelişme bir açıklama olduğunu ve topuklar üzerinde dokunarak fotoğraflar metin eşlik getiriyor. Arşiv araba, basın makaleler, videolar ve teknik bilgi ve hatta motor sesi bir atış (parlak olan, AirPlay çalışır) eski resimleri içerir. Bu gezinmek kolay, içerik zorlayıcı ve kapsamlı olduğunu ve onu seviyorum.

'Araba hayranları' şimdi app satın almak değil mazur hayır var. Içerik ve yürütme güzel.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder