Translate

Popüler Yayınlar

22 Şubat 2012 Çarşamba

"Olympus OM-D-E-M5" ile "Hands-on"

http://2.s.img-dpreview.com/files/articles/5118208599/Oly.jpg?v=1350
Şirket olarak Olympus yaygın kamuoyunda sorun yakın zamanda "mali skandal" onun çok geleceğini tehdit edildiğini, ancak bu olumsuz genel olarak kendi "kamera-tasarımcıları" etkilemiş görünmüyor. "35mm SLR" nin "OM serisi": klasik tarza göre, "PEN serisinin," onlar yine sevgiyle-hatırladı hattan biri şeklinde, Şirketin hit filmi kamera mirasını baktık. Eski moda bir manuel netleme SLR benzeyen bir kamera, ama öyle ki, "deri-altı" gibi modern - "OM-DE-M5" nin sonucudur.

geçerli firmware (v0.95) ve görüntü kalitesi sağlar oldukça yapılmaz. Ne yazık ki, bu onu istediği gibi size "Tam boyutlu örnek" resimleri galeride, ama sadece düşük örnekleri gösterebilirsiniz. Bunun yerine, ile ilgili bazı düşünceler, hız ve görüntü kalitesi ile ilgili bazı subjektif fikirler sunacak.


  

 35mm SLR fotoğraf makinesi Olympus OM aralığı - E-M5 giriş ile, Olympus, sevgiyle hatırlanacak kamera sistemleri için geri döner. E-M5 PEN serisinin yanında çalışacak bir OM-dijital serisinde, ilk kamera ve şirket, Four-Thirds modellere göre. OM-D modellerin SLR ve Micro Four Thirds değil, OM objektif bağlar etrafında dayalı olmayacak - netlik nedenlerden dolayı, bu hattın devamı olarak değil unutulmamalıdır. Meraklıları için tasarlanmış küçük, iyi inşa edilmiş kamera - Ancak somutlaştırmak çok sevilen kamera hattının ruhu vardır. Ve, gümüş ve siyah şeklinde her şeyden önce e-M5 bazı zamandır gördüğüm en iyi görünümlü kameralar biridir.
Bu e-M5 yerleşik bir vizör görevden alınması ile güncelleştirilmiş bir e-P3 olacak gibi kolay olacak, ama sadece, noktası cevapsız olduğunu. Olurdu Başka bir şekilde baktı, e-M5 son Olympus fotoğraf makinelerinde en iyi parçalarını bir sentezi gibi görünüyor. Bu OM klasik stili ile kompakt bir gövdede şirketin amiral gemisi E-5 DSLR daha fazla özellik sunuyor. Ayrıca E-620 hatırlatıyor - Four-Thirds kavramın en mantıklı, bize, küçük, fotoğrafçı odaklı kamera,. Onun durumda magnezyum alaşımından yapılmış ve entegre E-5 sunulan aynı kapsamlı hava sızdırmazlık başarılı - benzer mühürlü M. ZUIKO DIGITAL ED 12-50mm lens 1:3,5-6,3 EZ işletmelerin yanı sıra Aralık 2011'de açıkladı.
Ve o küçük var - aslında maymun görür küçücük OM-4ti biraz daha küçük. Bu kamera ile Fakat, dış denetimleri bol vardır. Dar üst levhanın ön ve arka Twin aramalar biz her zaman bu top-of-the-line PEN umduğu bir şekilde büyük bir kayıt işlevlerini doğrudan erişim olurdu ki, dışarı çıkmış. Acemi dostu ayna az kameralar için üreticilerin erken bir itme oluşturma çekim pençesinde bulmak için elinizi eğer, hala iki iyi kolları sunan kameralar için nadir olduğu anlamına gelir.
Kamera Panasonic DMC-G3 neredeyse kesinlikle aynı görülen, 16MP Four Thirds sensör etrafında inşa edilmiştir. Bu yalnızca bir çok daha yüksektir ve konum sensörü sağladığı ileri bir adım olarak görülebilir. Biz en son işlemci TruePic VI Olympus her zamanki sihirli kameranın JPEG üzerinde çalışmak için nasıl yaptığını görmek için sabırsızlanıyoruz. Zamanla biz bir şans, kamera, bu geliştirilmiş dinamik aralık şirketin iddiaları test değerlendirmek zordur, ama daha iyi bir sensör ve daha iyi işleme ile, o gürültü açısından daha iyi bir performans beklemek makul vardı. Dinamik ışık ve belli bir gürültü seviyesi arasındaki aralık olduğu için, bu dinamiği yoğunlaştırılmasını olacaktır.

 

 Olympus OM-D-E-spec M5 özeti:

MOS 16MP Four Thirds format sensör
Hava geçirmez gövde
İkiz düğme
Yeni '5 eksenli 'görüntü sabitleme
25.600 kadar ateş
9 kareye kadar (sürekli AF ile saniyede 4.2 kare) kadar kesintisiz çekim
800x600 piksel (1,44 M nokta) LCD elektronik vizör
VGA eşdeğeri 3 "OLED dokunmatik ekran - 80 ° yukarı ve 50 ° iniyor
Son işlemci TruePic VI
3D izleme ile geliştirilmiş C-AF otomatik netleme
Flaş senkronizasyon hızı 1/250th sn kadar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder