Translate

Popüler Yayınlar

1 Ağustos 2012 Çarşamba

Yeni Özellikler Microsoft Hotmail at Pimped


Tozlu posta ile savaşlar: e-posta servisi Hotmail resim yalamak alır Alex2.0/photocase.com.
Microsoft'un Hotmail hizmeti tozlu olarak kabul edilir. Şimdi bir kaplama kullanıcıları çekmek. Son eklemeler sosyal ağların entegrasyonu yer alıyor. 

On iki yıl önce, Microsoft, daha sonra oldukça popüler e-posta hizmeti Hotmail dahil etti. O zamandan beri, Google uluslararası posta yanı sıra, elektronik posta için ulusal düzeyde ve genellikle iyi ücretsiz paketler de GMX veya Web.de teklifi olarak yerel sağlayıcılar olarak adlandırılan ücretsiz e-sektöründeki rakipleri çok şey yapmıştır. Hotmail, ancak, yavaş yavaş hizmet hala 300 milyondan fazla müşteri olsa bile, ilgi odağı kayboldu ve en azından nispeten çirkin olarak bu ülkede edilir.
Microsoft Hotmail yine şık yapmak istiyor. Yaz için, hizmetin geniş bir yeniden planlanmıştır. Diğer multimedya öğeler (videolar ve fotoğraflar doğrudan inceleyen) arasında inşa edilecek yeniden tasarlanmış arayüzü ek olarak. Ayrıca, posta depolama ve SkyDrive servisi ile entegrasyon için uzay gigabayt onlarca insan var, diğer veri alır. "Bizim hizmet daha iyi olabilirdi," yeni özelliklerin açılışında bir Microsoft yöneticileri kabul etti.

Yarışma yine de büyük ölçüde eksik bir özellik sosyal ağ entegrasyonu. Hotmail, Facebook ve Co sayısız dışarı Bu filtreler durum mesajları, davetiye ve kendi klasör yapısını diğer bilgiler gönderilir, böylece ana posta kutunuza yapışmasına neden yok. Arkadaşlar ve kontaklar açık en önemli mesaj, yalnızca vardır.

Ayrıca Microsoft, kendisi şaşırtıcı doğrudan rekabete açıktır: Apple iPhone için mobil kullanım için optimize edilmiş ayrı bir Hotmail kullanıcı arabirimi yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder