Translate

Popüler Yayınlar

1 Ağustos 2012 Çarşamba

Outlook.com yeni Hotmail, Microsoft, e-posta servisi güncellendi

Rakibi Google ve Gmail ayak uydurabilmek için, Microsoft, web posta hizmeti yükseltti. Sosyal web ve Microsoft Office işlevselliği entegre Outlook.com.
Tüm Blue: Microsoft. Puan istiyor Bu tasarım Resim: dpa


Microsoft başkanı Google'ın e-posta hizmeti Gmail saldırır: Adını Microsoft'un varsayılan e-posta programı Outlook türetilmiştir, Salı Outlook.com sunulan Grubu. Hotmail.com uzun vadede yerine Outlook.com - tüm Microsoft ilk web tabanlı e-posta hizmetlerinden biri 1998 yılında satın almıştı.
"Biz yine e-posta kişisel yeniden keşfetmek için zaman olduğunu düşünüyorum," Komisyon, Microsoft yöneticisi Chris Jones dedi şirketin blog . Outlook.com geçmişinden kopma ve sıfırdan dizayn edilmişti. Hotmail kullanıcıları ise, kendi e-postaları, kişileri ve ayarları ile birlikte birkaç tıklama ile değiştirebilirsiniz gerekir.
Yüzey Outlook.com tarafından düzenlenen basitçe diyor. Microsoft, özellikle özellik seti ile reklam: Yeni hizmet Twitter, Facebook ya da LinkedIn gibi sosyal ağlar ile bağlantılı olabilir. Dokümanları görüntülemek ve düzenlemek için gönderilen e-posta yoluyla doğrudan olabilir ve - Microsoft, Office programları, Word, Excel ve PowerPoint Entegre Outlook.com online versiyonları vardır. Doğrudan Microsoft'un SkyDrive online depolama veri saklanır.
Tüm fonksiyonlar mevcut olsa bile. Böylece, kabul Microsoft Internet telefon hizmeti Skype daha sonra inşa. Outlook.com, Microsoft ücretsiz vaat neredeyse sınırsız depolama, spam koruması sahip ve geniş kapsamlı bir reklam serbest kalır.
"Biz e-posta içeriğini veya ekler değildir ve reklamverenler ya da diğer işletmeler için satmaz tarama," Jones söz verdi. Doğru metin reklamları görüntülemek için, sistem otomatik olarak Gmail üzerinden elemek kutusu Google, bir kazı oldu. "Biz size sosyal ağ ile ve ne kullanmak istediğiniz e-posta hesabı bağlamak isteyip istemediğinize karar versin," Jones devam quipped. Gmail sosyal ağ Google + ile iç içedir.

Hotmail, 1996 yılında kurulmuştur. Gmail 2004 çıktı Google hizmeti bir gigabayt bir o inanılmaz boşluk ile attı. Yarışmacılar önemli ölçüde daha az bellek veya maliyet para vardı. E-posta için arama Google'ın hizmeti dışarı çıktı. Gmail milyon 425 kullanıcıları için geliyor, Hotmail 350 milyon olarak tahmin ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder