Translate

Popüler Yayınlar

7 Ağustos 2012 Salı

Ölü Deri Atma: Açık Anahtarlı

Her hafta Ross Rubin katkıda Açık Anahtarlı tüketici teknoloji hakkında bir sütun.
DNP Ölü Skins Atma Açık Anahtarlı
Apple ve Nokia, küresel akıllı telefon piyasasına katılan bu gün arayla ortak çok şey var gibi görünmüyor. Eski geniş ürün var olmasa da ikinci bir kez hakim cep telefonu pazarında bir dönüş yapmak için mücadele ediyor ise, bu, bilgisayar, tablet ve TV aksesuar pazarında yüksek sürme oldu. Bunların gerekçeleri farklı olabilir ederken Ancak, her iki şirketin yazılım ve hizmetleri yoluyla farklılaşma odaklanma yerine kullanıcı arayüzleri üzerinden yapmaya çalışmak suretiyle kullanıcılara daha fazla değer veriyoruz.

eBay Şimdi San Francisco'da iOS beta başlatılması, yerel mağazalardan aynı gün kargo sunmak için

eBay Şimdi San Francisco'da beta başlatılması, yerel mağazalardan sameday nakliye sunmak için
Bugün yeni bir şey mi ihtiyacınız var, ancak mağaza bir gezi ile kendinizi rahatsız olamaz? En az San Francisco - Görünüşe göre, bir uygulama olacaksa oluyor. Yerel eBay kullanıcıları beta alma, Şimdi eBay için alışveriş evden çıkmadan yerel mağazalardan ürün almak sağlayacak bir iOS uygulaması davet başladı. eBay beta kullanıcılarının ilk sıra ve ilk üç için ücretsiz aynı gün teslimat $ 15 indirim sunuyor. Freebies kadar kullanılan bir kez Siparişler kullanıcıların hayal kırıklıklarını karşı zamanın değerini tartmak zorlayarak, bir 5 $ kargo ücreti ile gelecek yerel otopark . Servis şu anda San Francisco yalnızca kullanılabilir, ancak yine Beta çekiliş kova adınızı atmak için aşağıdaki kaynak link kadar vurmak çekinmeyin.

Kaza taşıyan insansız hava araçları için Ordu arayan önerileri

Kaza taşıyan insansız hava araçları için Ordu arayan önerileri
Combat grizzly iş olduğunu ve tıbbi tahliye ekipleri en iyi çabalarına rağmen, her zaman göndermek mümkün değil kurtarma ekipleri kavgaya. ABD Ordusu : "özerk dikey kalkış ve iniş (VTOL) insansız uçak sistemleri (UAS)" (okuma ile bu adres çalışıyor uçağı tıbbi malzeme vazgeçtiklerini ve yaralı asker toplamak için). Araştırma ve geliştirme önerileri için en son talebi, Ordu çağrıları yeni araçlar için, ancak mevcut uçakların repurposing için iş yapmak. Zaten insansız sınıfında Tercih edilen adaylar dahil A160 Hummingbird ve K-MAX uzaktan kumanda değişiklik için önerilerden birini rezil olurken, Black Hawk . Yapar AR.Drone birazcık wimpy görünmüyor?

Ford, GE ve Michigan Üniversitesi EV pil ömrü izlemek için sensör üzerinde ekip, yolda bizimle devam

Ford Focus Electric hands-
O ya da inanmayın, EV pil ömrü bile automakers için, hala bir Pandora'nın Kutusu bir şey: sizi pil akım ve gerilim değil, gerçekten nasıl baskı altında performans oluyor söyleyebilir. Ford, GE ve Michigan Üniversitesi yeni aracılığıyla bu sırrı kilidini üzere birleşmeleri ARPA-E projesi. Rolünü, GE mevcut teknoloji kaçırdığı pil hücrelerinin nüansları takip edecektir ufacık bir sensör dizisi geliştiriyor; bunu derhal hem GE'nin veri işareti olduğunu kanıtlamak için planladığınız Michigan Üniversitesi'nde araştırmacılar için baton devredecek gibi davranış tahmininde hileler geliştirmek. Ford neredeyse kelimenin tam anlamıyla, son mil işler: bu daha gerçekçi bir ortamda araba ve test birine GE sensör teknolojisi uygun planlıyor. Eğer ömrü bilerek fantezisini önce Odak Electric dakikalık pil aşağı Ancak, yeni bir ittifak sadece sadece başlamak oldu vurgulayarak edilir - Orada başka bir üç yıl oldu ve proje tamamladı önce 3.100.000 $ gidin. Herşey planlandığı gibi giderse, ancak, elektrikli otomobillerin ve olacak plug-in hibrid daha iyi gün gördüm ama daha akıllı pil tasarımları ile ekstra kilometre uzatmak zaman sadece söyleyemem.

Robopsy düşük maliyetli, tek bir hasta monte tıbbi robot

Robopsy bir lowcost, tek patientmounted tıbbi robot
Daha az jelatin merkezli demo, Harvard tabanlı arkasındaki ekibi robot Steerable Probe okula ziyaretimiz sırasında bazı Robopsy cihazlar, fiziksel olarak hasta üzerinde hassas noktalarını tespit CT, ultrason ve MR gibi tıbbi görüntüleme teknolojisi yardımcı olabilir halkaları gösterdi. Kadar on iğne için tutabilir cihazları, yapıştırıcı veya kayışlar aracılığı ile hasta üzerinde doğrudan montaj, hafiftir. Tıbbi robotlar başka bir cihaz üzerine motorlar ve diğer kontrol elektroniği haşhaş, onlar bir hastada kullanılan oldum sonra bunları tek yapım, büyük ölçüde plastik kalıp parçalar pahalı olmayan enjeksiyon yapılır. Toplamda, takım Robopsy halkaları ucuz ve diğer tıbbi robotik cihazların daha hafif "büyüklükte siparişleri" olduğunu söyledi. Aradan sonra çalışan Robopsy cihazların tek bir video göz atın.

Green Inhabitat Haftası: 30-ayak 'Buckyball', Olimpiyat Stadı Lego çoğaltma ve 'Mantabot'

Her hafta bizim arkadaşlar Inhabitat recap haftanın en ilginç yeşil gelişmeler ve bizim için temiz teknoloji haberleri - bu Green Week var.

Yeşil TKTKTK DNP Inhabitat Haftası
Bir Bina robot durmak ve bir insan gibi iki ayak üzerinde yürüyebilir yeterince zordur - ama ne bir robot hakkında bir insan gibi yüzer? Tokyo Teknoloji Üniversitesi'nden bir ekip yarattı Swumanoid, bir insan yüzücünün fiziksel temel alan bir yüzme robot ve vuruşları çeşitli yüzebilirsiniz. Ama neden bir yüzme robot bir kişi gibi görünmek olmalıdır? En çok balık daha düzgün ve daha verimli bir insana göre çok daha hızlı yüzüyor. Virginia Üniversitesi bilim adamları geliştiriyor yüzden Mantabot, görünüyor ve bir ray gibi yüzer bir robot .

Görselleştirildiği: LG Optimus L7, 4X HD, Vu ve 3D Max aile albümü için poz

Görselleştirildiği: LG Optimus L7, 4X HD, Vu ve 3D Max aile albümü için poz
- Birkaç hafta önce LG'nin mevcut telefonlar bazı sıraya şansı Optimus L7 , Optimus 4X HD , Optimus Vu ve Optimus 3D Max - küçük bir fotoğraf çekimi için. Biz sadece kısa bir süre için 3D Max erişimi vardı, biz diğer üç gözden sona erdi. Bazı - Burada herkes için bir şeyler bir bit var Dondurma Sandviç ve bazı Gingerbread , bazı orta sınıf donanım ve bazı hi-end tarzı, bazı phablet ve bazı 3D. Aşağıdaki galeride Pr0n aile albümü göz atın.

DARPA frighteningly doğru One Shot XG keskin nişancı tüfeği geliştirmek için Kübik Corporation'ın çağırıyor

ARPA dijital süper kapsamı ile kol keskin nişancılar isteyen, XG One Shot geliştirmek için Kübik Corporation'ın çağırıyor
Yüksek kalibreli tüfeğin kapsamı ile bir hedef olarak görmemiz bu sesler biraz daha karmaşık olabilir - keskin nişancılar çapraz rüzgarlar, aralık ve tabii ki onların mermi koyabilirsiniz dış faktörler bir bütün ana hesaba sahip. Bu kolay değil ve gerekli hesaplamaları ciddiye tetiklemek için bir atıcının zaman yavaşlatabilir. Çözüm? Yüksek teknoloji lazer donanımlı keskin nişancı kapsamları, elbette. DARPA aslında bu sorun üzerinde çalışıyor oldukça uzun bir süre , ve onun 'projesi One Shot çağırır.
Önceki tekrarlamalar hedefleme sisteminin atıcılar dört bir faktör tarafından damgasını vurma şansını arttırdı, ama kısa pil ömrü, telemetre doğruluğu hataları ve aşırı ısınma sorunu yaşadı. DARPA içine inancını koyarak Kübik Corporation, bu One Shot XG çağıran bir "kompakt gözlem, ölçüm ve balistik hesaplama sistemi" geliştirmek için 6 milyon dolarlık bir sözleşme ile firmanın ödüllendirilmesi, bu hataları aşmak için. Önceki sürümlerinde olduğu gibi, XG atıcı mermi yörünge etkileyecek çevre koşullarına karşı bir ofset amacı noktası vermek için tasarlanmıştır. DARPA 15 ay içinde on bir silah veya kapsamı monte alan aygıtları görmek için umuyor. Bu adil uyarı düşünün Segway botlar .

Yeni AB mevzuatı araba özerk fren sistemi de gerektirir

Yeni AB mevzuatı araba autonymous fren sistemi de gerektirir
Biz hala yaşayan uzun bir yol olduğunu da tam özerk araba rüyası, bebek adımları atılıyor. AB besbelli bu hayali paylaşan ve onlar beş yıldızlı bir güvenlik notu elde etmek istiyorsanız yeni araba acil kendine fren sistemleri (otonom acil frenleme veya AEB olarak da bilinir) olması gerekecektir düzenlemeler geçti. Radar sistemleri, lazer veya engel veya yayaların mevcut olduğunda algılamak için video kullanabilirsiniz, ve son çalışmada teknolojisi yüzde 27'ye varan kazaları azalttığını göstermektedir. Ticari araçlar Kasım, önümüzdeki yıldan itibaren sistemlerini spora var ve her şey 2014 yılından sonra olacaktır. Güvenlik bir yana, biz arkadan biten önleyebilir bir şey düşündüğünüzü yeni binmek , kesinlikle hoş bir ektir.

Görselleştirildiği: Sandia Ulusal Laboratuvarı 'Z makinesi yıldırım bir web patlak verdi

Görüntülenmiştir Sandia Laboratuvarları 'Z makinesi EMP yıldırım bir web patlak verdi
Sandia Ulusal Laboratuvarı ' bir de ait gibi Z makinesi geliyor James Bond daha bir Alberquerque araştırma tesisi yaptığından daha film. Göründüğü gibi zoraki olarak ne yapabilirim dayanarak, bu değil. Gördüğünüz bazı elektrik örümcek el işi değildir - bu Z'nin bir saniye sonra hemen fraksiyonunda tanık ne elektromanyetik darbe devreye girer ve yıldırım çatal 108 metrelik mesafe içinde üzerinde patladı. Söz konusu darbe füzyon ve normal durumları değiştirmek için çöp malzemeler üzerinde çok yoğun manyetik baskıların etkisi Sandia en çalışmaları anahtarıdır. Hatta 2006 yılında, Z o atmosfer basıncı 10 milyondan fazla kez dışarı atıyordum ve kabaca yarısı bu gücü de başarıyla Erimiş elmas. Bizim bilim adamları anahtarı fiske zaman enerji bu tür yakın bir yerde olmak istemiyorum söylemeye gerek yok, ama biz o kadar güzel ve ölümcül bir şey bize fiziği anlamanıza yardımcı olabilir gördüğümüze çok sevindik.
[Resim kredi: Randy Montoya, Sandia Ulusal Laboratuarları]

Nasıl Motorola Droid 4 değiştirmek istiyorsunuz?

Nasıl Motorola Droid 4 değiştirmek istiyorsunuz
Verizon ilk Android amiral gemisi acımasız tasarım ve geeky dokunuşlar reveled, ama zaman değişti. Motorola Droid 4 , neckbeard döken bir takım elbise koymak ve şimdi niş kurumsal seti hedefleniyor etti. Kez değişti olmasaydı bunu gözden geçirdiğimde, biz Android ekosistemin zirvesinde Droids gasp Nexus telefonları ile, merak etti. Telefonun kendisi bunun dışında zayıf PenTile ekrandan, kötü değil, ama gerçekten günümüzde var gerekiyor? Eğer aşağıdaki yorum bunu nasıl düzeltebileceğini hakkında duygu ve düşüncelerini paylaşın.

Sızan Rogers memo detayları onun BlackBerry Playbook 4G LTE fiyatlandırma seçenekleri

DNP Leaked Rogers notlar BlackBerry Playbook 4G LTE fiyatlar ortaya
Birkaç gün için, Büyük Beyaz Kuzey millet bağlı Telus ve Bell onlar için düzen gerekir ne kadar para bilinen BlackBerry PlayBook 4G LTE bunu, 9 başlattığında. MobileSyrup elde Rogers, sızan notlar sayesinde, artık taşıyıcı olarak da şarj olacak biliyorum. Herhangi bir taahhüt ücretsiz 550 $ ağları Kanadalılar kayrak, bir ve iki yıllık sözleşmeler sırasıyla $ 50 ve $ 100 ile bu fiyat düşmesi ise. Eğer üç yıl OS 2.0.1 yüklü, 1.5GHz kayrak ile ortağı kadar kadar cesur iseniz, bir daha cüzdan dostu 350 dolara sizin olabilir. Gibi Hey, değil BB10 tam olarak köşeyi doğru .

Iyi harici Blu-Ray sürücü: Engadget Ask?

Engadget iyi harici Bluray sürücü sor
Size sorular var ve cevaplar için dünya sormak için yeterince cesur iseniz, burada bunu yapmak için çıkış olduğunu biliyorum. Bu haftaki Engadget Ask sorgulama sürücü az dizüstü dünyasına hareket ediyor Dominic gelen ama onun Blu-Ray diskler gitmesine izin veremem. Kendi bir soruşturma göndermek için arıyorsanız, Engadget [dawt] com [at] sormak bize yazmaktan.
"Merhaba çocuklar, bir disk sürücüsü olmayan bir laptop satın almak üzereyim ve ben onunla gitmek taşınabilir Blu-Ray sürücü almak istiyorum. Eğer herhangi bir küçük herhangi bir USB Bus-powered birimleri biliyor musunuz ( ish) ve cool görünümlü? Teşekkürler! "
Eğer, bir donanım gerçekten şık bir parça arıyorsanız Eh, o zaman ASUS'un bir göz alarak öneririz art-deco ilham teklifleri, ancak bunun ötesinde? Bilgini paylaş gel - Kullanıcı dostu Engadget topluluğu, size teslim edelim.


TakkTile açık kaynak robot dokunma sensörleri içine dijital barometre dönüyor

Dokunsal Dizi opensource robot dokunma senors içine dijital barometre dönüyor
Freescale Semiconductor Kullanıcı MPL115A2 parmağınızın ucunda çok rahat oturacağı küçük bir şeydir. Bu kadar küçük bir şeyin yaratılması girdi mühendislik hayret etmek zor değil, ama çok hassas. Küçük metal kare, bir cep telefonu içine plunked edilebilecek kadar dakikadır saptayarak teknolojileri konumu sunan bu ek GPS, atmosferik basınç değişikliklere dayalı pozisyonları mastarlanması. Bu teknoloji keşfetti Harvard Biorobotics ekibi açıkça cep telefonu duvarları ötesinde büyüleyici bir uygulama oluşturulması, etkilendim. Sensörleri robot eller için algılama duyarlı dokunmatik getirebilecek bölümün TakkTile açık kaynak kurullarının çekirdek oluşturmak için giderdim.
I2C bus / USB uyumlu panoları korumaya yardımcı olmak için, lastik 6mm yer herşeyi ile, değişik sensörlerle dahil. Kauçuk TakkTile bazı dayanıklılık ödünç - Eğer aradan sonra tıklarsanız aslında, sen takımın görüntüleri gemide 25 £ dumbbell yerleştirerek ve (oldukça popüler gibi görünüyor hangi bir çekiç ile vurarak görebilirsiniz aktivite orada ). Hatta bu ekstra katman ile, TakkTile hala oldukça duyarlıdır - gibi video beş gram ağırlığı ile kanıtlanır. Aslında, bu takım bizim ziyareti sırasında bu yeniden yaratmak mümkün olmasına rağmen, bileğinizin karşı koyarak bir darbe tespit almanız bile mümkün.
Ayrıca zorlayıcı fiyatı - toplu olarak satın, küçük barometreler monte dokunsal dizi nispeten ucuz hale $ 1 bir parça çalışacaktır. Eğer bir satın sonra, aynı zamanda bireysel kullanım, tasarım simetrisi verilen bir olasılık için satır kapalı oturtularak paranın karşılığını en bang alabilirsiniz. Bölümü açık kaynak teknolojisini tercih etti ya da sadece ilgili taraflar için daha kolay erişilebilir hale yardımcı olmak için, tek kendiniz yapabilirsiniz.

Kranial Sondaj Aygıt beyinleri değil, kafatasında bir delik koyar

Kranial Sondaj Aygıt beyinleri değil, kafatasında bir delik koyar
Eğer biz yenilikçi bir kafa matkap kontrol ederek bizim hafta kapalı kapatma edeceğimi Pazartesi günü bize, biz büyük olasılıkla sadece komik baktı olurdu. Ama burada Kafatası Penetrasyon sonra katlanması Matkap ile Kraniyal Sondaj Aygıt olarak, oldukça sade bir dille, bir cihaz sevk, burada olup edildi. Matkap manuel matkaplar ile önemli bir eksikliğin giderilmesi için Harvard'da araştırmacılardan oluşan bir ekip tarafından tasarlandı. Bu tür cihazlar yatan beyin dokusuna zarar vermeyecek şekilde durdurmak için ne zaman tam olarak bilmek için nöroşirürji eğitimi gerektirir. Bu tür acil servis ve ambulans sırtına gibi bazı durumlarda, tıbbi uygulayıcıları bulunacak nary bir beyin cerrahı ile, bu basınç monitör ekleme gibi işlemleri gerçekleştirmek için bir kafatası matkap gerektirebilir. Harvard ekibi bir matkap uydurulmuş olduğunu geri koruyucu kılıf içine otomatik olarak geri çeker, o matkap spin olarak aktif bir bi-stabil mekanizmasını kullanarak, kafatası yoluyla sondaj bitmiş en kısa zamanda.
Aradan sonra, ekip üyesi Conor Walsh teknoloji, minnetle, oldukça beyin cerrahi olmayan bir şekilde olduğunu açıklıyor.

Robot Steerable Probe, minimal invaziv cerrahi amaçlayan bir şampiyon gibi jelatin ile hareket

Robot Steerable Termal Ablasyon Probe daha minimal invaziv cerrahi amaçlayan, bir şampiyon gibi jelatin ile hareket
Kimler ifade önünde kelime "cerrahi" olmasını tercih değil "minimal invaziv?" Bizim gezi sırasında Harvard araştırma laboratuarları bugün, biz robot Steerable Termal Ablasyon Probe, bir tümör gibi bir şey tedavi ederken gerekli enjeksiyon sayısını en aza indirmek için tasarlanmış bir aygıttır bir demo verildi. Makine bir doktor gidilecek bir dizi seçebileceğiniz üzerine bir x-ray görüntü tarafından yönlendirilir. Aksine yeniden enjekte hastaya zorla yerine, dış kanül belirlenen alan ulaşan, içinde uzanan bir ince kıvrık bir stile ile, konumunu bulmak için aşağı yukarı hareket eder. Alanına ulaşmak için bir kez daha genişleterek, onun yukarı ve aşağı konumunu ayarlar kanül, geri sonraki noktalar, stile geri çekilir vurmak için. Teknolojisi için başvurular bir hastanın doku örnekleri çıkarma olasılığı da dahil olmak üzere, sadece enjeksiyon ötesine.
Sen aradan sonra çalışmasını yaparken cihazın bir demo bakabilirsiniz. Ama merak etmeyin, sadece jelatin var.

7 inçlik iPad kabuk İddiası görüntüleri doğudan görünür

Görüntü
Hey, duydun mu ... Apple 7 inçlik iPad yapıyor. Peki, üst düzey subayların en azından bunu düşündü , bildiğimiz bu kadar. Şimdiye kadar gelirse neye benzediğini görünebilir? Eğer biraz şüpheci olmaya istekli iseniz Peki, bu yukarıdaki gibi görünebilir. Bu görüntüler - okunaklı iPad parçaları olduğunu iddia - Çince sosyal medya sitesi Sina Weibo üzerine attı. Orada kaynak yedeklemek için hesap biraz diğer faaliyet var ve bir kamera deliğin ihmal bazı sıkmak olabilir, ama bu erken parça olsaydı, o sonradan eklenen bir şey olabilir. Şu an için, biz de umut Diğer içerir dışarı hayal ile boşlukları doldurmak için sol konum kızdırır son zamanda realiteye sıçrama yapmak olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder