Translate

Popüler Yayınlar

14 Ağustos 2012 Salı

Mahkeme: Yatırımcılar Amerikan Fonları Menkul Kıymet Davaları iddialarının denk düştü, Nasdaq, 62 milyon dolarlık fon altında kalmaktan Facebook IPO katılımcılar, iddianamede iddia da Muni Bond tesirle Grafiği, & Yatırım Danışmanları, Kullanıcı Ücretleri ödeme

BIZE göre Temyiz Mahkemesi 9. Devre, bir alt mahkemenin hata oldu zaman gerekçesiyle görevden güncellik yatırımcılar 'de el Cezire Afganistan hisse senedi sınıfı eylem olmakla suçlayan dava açtı Amerikan Fonları fonu aile şarj pazarlama ve yönetim ücretler çok yüksek ve simsarlar parayı yanlış. Şimdi, davacılar değiştirmek fırsatına sahip olması için çözüm scienter dilenen ile ilgili yetersizlikler.
Bölge mahkemesi, yatırımcılar menkul kıymet bulduğunu iddia ediyor çünkü bu zamansız olduğunu söyledi kuran sanıkların delil sağlanan ortam ve yasal düzenleme teşkilatlarının baktım olduğu iddia edilen söz konusu finansal dolandırıcılığı en az üç yıl önce, davacılar, menkul kıymetler şikayetini sunmuş olduğu. Temyiz mahkemesi, ancak hiçbiri söyledi kaynaklar (2003 ve 2004) olan örtülü sanıkların saldırdıkları niyet ile kandırmak amacıyla bir davacının neden olabilir bu "keşfetmek için makul ölçüde kararlı olun" bu isteğini (eğer bile var). Bu nedenle, 9. devre, iki yıllık hükmünün didN'T start fazla çalışan iki yıl önce şikayet dosyalanmış, yani alt mahkeme sırasında bir hata olduğunu dava, zaman-engellendi.
Ilgisiz bir hisse senedi, bu bir ceza ücretleri, federal yetkili ex-finansal hizmetler icra Phillip Murphy komplo iddiaları üzerinden hareket ettirilmesi için ihale süreci birden fazla maliye sözleşmeleri, ilgili olanlar da dahil belediye bonoları. Zanlı sayısı bir kablo dolandırıcılık, iki adet komplo, ve bir can için komplo yanıltıcı banka kayıtları.
ABD Adalet Bakanlığı bu Murphy konusunun yer almıştı ile bir komplonun CDR Finansal Ürünler (Rubin/Odalar, Dunhill Insurance Services Inc. ) boyutunu artırmak için ve gerekli miktarda yatırım anlaşmaları olduğunu farklı belediyelerden verildi, firması için de uygulanmıştır. Iddianameye Göre kazandı çünkü yatırım anlaşmaları CDR değiştirilen ihale süreci.
Murphy kaybetme iddia edilen hedefleri haline bazı yatırım anlaşmaları ve (veya) CDR ve diğer simsarlar parayı aldı. Savcılar şunu söyleyebilirim ki, sonuç olarak, Murphy, bono' vergi muafiyeti durumu tehlikesine de.
Diğer menkul kıymetler haber, Nasdaq Borsası LLC, bir öneri sundu, SEC sağlayacak bir bağlantı kurmayı dolar geri ödeme 62 milyon fon onaylı üyeler nedeniyle uğradığı kayıpları kapsayan teknik hatalarını Facebook'un (FB) IPO. Nasdaq diyen nakit olarak ödeme formu ve konaklama açıkladı önerisi üzerine altı ay içinde.
Belirli koşullar altında, önerinin yer aldığı siparişleri sattı uyum fiyatı $42 fiyat veya alt her iki komut başarısız veya infaz daha düşük bir fiyata satın aldı, fiyatı $42 ya da alt infaz olduğunu doğruladı ve hemen satın alır, ve bu aynı fiyat aralığı olan ancak sadece verilmesinden hemen teyit edilmemiş, ancak, aynı zamanda bu çabaları yapıldığında iptal etmek için. Nasdaq dedi yer aldığı iddia eden bu son kategori bir %30 azalma.
Bu arada da, geliştirmek için bir çaba da yatırım danışmanı dikkatsizlik, Rep. Maxine Waters (D-CA) bir yasa tasarısını açıkladı, onaylandığı takdirde, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, yetkisine yatırım danışmanları kullanıcı ücretleri ödemek için, ek ve daha sık olduğu sürece muayeneleri yükseltir, regülatör, etkinlik bağıl son mali yılda. Şimdi, SEC inceliyor sadece 8 'her yıl yaklaşık 11.000 kayıtlı danışmanlar. Sularda daha fazla inanıyor idarenin yatırım danışmanları önemlidir, olarak gören kontrol ederler varlıkları milyonlarca yatırımcılar her yıl. Su'ın Yatırım Danışmanı Muayene Geliştirme Act 2012, co-sponsorluğunda Rsep. Michael Capuano (D-MA) ve Rep. Barney Frank (D-MA).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder