Translate

Popüler Yayınlar

1 Ağustos 2012 Çarşamba

Courier bir son Microsoft bir tablet üzerinde

Microsoft tablet gelen parmak yapar: elektronik, Ocak ayında CEO'su Steve Ballmer, "Slate" ile göstermek Resim:. AP
Tablet bilgisayar için yarışta daha az rakip. Microsoft, kendi projesi olan "Courier" a tanıttı. Buna ek olarak, HP görünüşe göre, artık gelecekteki Windows 7 tablet için kullanılacaktır.

Amerikan yazılım devi Microsoft açık bir şekilde şu an için kendi tablet PC için yaptığı bir projedir. Proje hakkında son birkaç ay içinde "Kurye" vardı kod adlı çok spekülasyon oldu, "Microsoft Perşembe söyledi.
"Firmamız, her zaman yeni fikirler muayene test ve olgunlaşmış olacak." Teknoloji sadece olsa da "Kurye", bir örnek oldu "Microsoft'un yeni teklifleri kullanımı onaylanan," şirket söyledi.
Anzeige
Microsoft'un rakibi Apple Nisan ayı başlarında kendi iPad tablet PC yayınlandı ve böylece yeni bir patlamasını tetikledi vardı. Microsoft zaten üreticisi Hewlett Packard, iPad, "Slate" a rakip bir ürün piyasaya bilgisayar ile çalışıyordu.
TechCrunch blog göre bile HP teknolojisi, Windows 7 set temelinde tüm slates gelişme var - iyi ve olması gereken enerji canavarı Intel mikroişlemci ile uyumlu değil gibi. Bu, HP işletim sistemi WebOS tarafından işletilmekte olan, gelecekte tablet gelişebilir göstermektedir. Bu işletim sistemi, HP vardır Palm kendi satın aldım.
Microsoft sanayi hizmetlerine göre, "Kurye" projesi geliştirdi, iki dokunmatik ekranlar ve nasıl oluşur, bir tablet PC, bir kitap katlanabilir. Bir kalem ile, notlar almak mümkün olmalıdır. Microsoft, proje yorumladı hiç veya şirket yine Perşembe günü söylediği gibi, doğruladı.

Tablet PC'ler, dizüstü ve cep telefonu arasında cihazların yeni bir sınıf vardır. Bilgisayar cihazları kontrol edilebilir, üzerinde monte edilmiş dokunmatik ekran bunlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder