Translate

Popüler Yayınlar

14 Ağustos 2012 Salı

Düşük maliyetli stabilize bağlantı yenilemek


Low cost stabilized gimbal retrofit Ile büyük bir gözetim video çözümleri sağlayıcısı düşük maliyetli bir dolaylı tahrik pan-tilt ürün hattı sorulan IJK analiz etmek için Kumanda Eder geriye dönük fizibilitesini istikrar gelişmiş hareket halindeki performans. Pan-tilt, bir dönüştürülmesi için iki eksenli stabilize bağlantı.
IJK gözden geçirilmiş kontrol eder, mekanik, elektrik ve yazılım detayları tasarımı ve sunduğu karşılaştırarak müşteriye bir ticaret matrix parazit reddetme performansı ve tasarımı üzerindeki etkileri farklı seçenekleri ve tanıtma, önerilen iki eksenli stabilize bağlantı.
Anlaşılması gereken, çözüm kontrol sınırları tarafından empoze edilen sürücü yapılandırma ve mekanik ve elektrik tasarım alanı. Yeni dengeleme yazılımı çalıştırmak için varolan bir düşük maliyetli 8 bit mikrodenetleyici zaten bir sorumlu diğer özellikler. Hızlı sistem simülasyonu anlamanıza yardımcı olması için oluşturulmuş temel kısıtlamalar ve ticaret-dilimleri bilgi.
Seçildikten Sonra sistem mimarisi ile müşteri'nin girişi, IJK Kontrolleri istendi prototip yeni sistem. IJK kumandalar için özel bir kartı ev gyroscopes ve diğer sensörler ve iletişimi sağlamak, mevcut denetim kurulu için. IJK Kontrolleri tamamen yeniden tasarlanan kumanda yazılımı, uygulama bir "istikrar çevrim" yerine paradigma değişikliğiyle "motion control" paradigmasının. Ayrıca, tüm matematik (gyro bias estimation) ile daha hızlı çalıştırmak için optimize edilmiş tamsayı aritmetik, yüksek maliyetli kayan nokta işlemleri sağlar. Donanım yapısı oldu keser yeniden tasarlanmış ve optimize edilir. Izleme ve kontrol özellikleri yeniden azaltmak için yazılmış işlemci yükü.
Bu çözüm sunmak için izin verilen müşteri bir cayro stabilize bağlantı uygun bir fiyata, herhangi bir etkisi olmadan var olan elektronik ve büyük bir kullanıcı deneyimi ödün vermeden. IJK teslim Kontrol Eder özel bir sensör kartı tasarımı ve tüm yeni yerleşik yazılım, yedekleme yüksek-seviye kontrolleri danışmanlık ile ayrıntılı mühendislik çaba.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder