Translate

Popüler Yayınlar

1 Ağustos 2012 Çarşamba

E-posta izleme Snoopers istirahat sniff istiyorum

Sniff, sniff ... Resim: Catherine Levy / photocase.com
Bazıları 37 milyon e-postalar ve telefon görüşmeleri 2010 yılında BND aradı etti. Detay istendiğinde federal hükümet pekiştiriyor. Torsten Kleinz

"Stratejik İletişim İstihbarat iletilen uluslararası telekomünikasyon trafiğinin yakalanabilir birlikte belirli koşullar tarafından bireysel risk alanlarının aydınlatılmasında, yani," sol-Abgerdneten Andrej Hunko, Jan Korte ve Jan van Aken bir soruya yanıt olarak Alman iyi yetkilileri diyor .
Bunun arkasında neler var? Rutin aydınlatmak teröristler, yasadışı silah tüccarları ve kaçakçıları yakalamak için Alman gizli servisleri ve Almanya ve elektronik iletişim.
Denge oldukça ayılma: A sadece 213 kullanışlı ipuçları büyük bir veri akışı gelen Parlamento Kontrol Kurulu (PMB) raporuna göre hizmet avlanmış olan, sadece on iki yönetilen e-posta diyalogları istihbarat yetkililerinin dikkatini çekmek için tasarlanmıştır.
Bu amaçla, 30.000 'den fazla sözde hain kelime ve kelime kombinasyonları bir katalog iletişim elektronik koklama, burun, hangi buldukları yere gidin, oluşturuldu.
Spam sorunu snoopers durmaz
Ne kadar veri sıyırıp olan izleme, hangi yazılımı kullanılmaktadır yoktur - bu bilgileri izin vermez halka federal hükümet. Bir mantra gibi federal hükümet bu tür bilgileri "güvenlik kurumlarının işleyişini tehlikeye." Özel bilgi en iyi temsilcileri incelenmek üzere hazır gizli bir mesele olarak sağlandığını tekrarladı.
Sonuçta, ilginç trivia gizli ihanet. Yani aynı zamanda bir spam problemi ile uğraşmak zorunda: mesajları yüzde 90 istenmeyen önemsiz posta filtrelenir. Ve bilgi suçlayıcı için günlüklerinizde gizli araştırma kendisi.
"Kamu kamuya ait telekomünikasyon gözetim ölçüde haberdar olarak federal hükümet, daha fazla soru ve şüpheler uyandırmaktadır", yardımcısı Andrej Hunko eleştirdi. Bu nasıl başlık ile BT haber servisi Golem.de dün: "Alman istihbarat servislerinin şifresini çözebilir PGP" - Federal hükümet, sadece vermiş değil ise.
Bu e-posta veya PGP şifreleme teknolojisi, ağ protokolü SSH gibi şifreli iletişim hizmetleri değerlendirmek sorusu üzerine olabilir federal hükümet "evet" bir battaniye ile sadece tepki verir.
Şifreleme kırık?
Onları çatlasa ne şifreleme teknikleri, elbette, gizli ihanet etmeyiz. Bu zeka ruhu içinde yanlış bir mesaj şudur: zanlının tekniği güvende olduğunu bilmek olmaz. Sonra da vatandaşların, amacı gizli, toliert haklarını korumak için değil biliyorum. PGP şifreleme veya açık kaynak meslektaşı GPG çatlamış olduğu ciddi belirtiler yoktur.
Burada istihbarat diğer seçenekleri bol. Böylece, Almanya'da GSM şebekesi üzerinden çoğu cep telefonu aramaları şifreleme teknolojisi kamuoyunda uzun süre çatlak edilmiştir. Izleme hücreleri uzun piyasada olmuştur - Hacker'lar perdah boyunca hücre siteler en az çaba trafik, özel donanıma sahip istihbarat örgütleri için bir engel artık yapabilirsiniz.

Ve hiçbir şifreleme kırılabilir olduğu, orada sık sık onları işleyebilir. Bu görev "olarak bir Truva atı kullanımı," Hunko taz.de. karşı söyledi Bu tür casus farkedilmeden parola veya özel tuşları kopyalayabilirsiniz. Sangt Hunko "Bu federal istihbarat güvenmiyorum".

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder