Translate

Popüler Yayınlar

7 Ağustos 2012 Salı

AT & T Mobile Share başından itibaren 23 Ağustos olmak planlıyor

AT & T Mobile Share başından itibaren 23 Ağustos olmak planlıyor
AT & T Mobile paylaşın, onun açıkladı paylaşılan veri planları Ağustos ayında bazen gelecekleri bildirildi vaadi ile bir kaç hafta önce,. Taşıyıcı nihayet belirli bir tarihte onaylamıştır: Ağustos 23. Bu planlar gerektirecektir tam olarak ne yetişmek için, bizim okuma uzun analiz ve üzerinde taşımak için mantıklı olmadığına bakın.

Mobil grafik ARM sekiz çekirdekli Mali GPU'lar vaadi 'dramatik' artırmak

ARM cevaplar daha güçlü eightcore mobil grafik için çağrı
ARM mobil grafik teknolojisi için mevcut amiral gemisi hiç kuşkusuz olan Galaxy S III dört çekirdekli Mali 400 GPU içeren ve bazı yabani kriter puanları sunar. Sadece bir - ancak bu yılın sonunda, biz Malis yepyeni bir nesil görmelisiniz Mali'de 450 orta sınıf cep telefonları için değil, aynı zamanda dört çekirdekli T604 ve sekiz çekirdekli T658 ARM Midgard dayanmaktadır, mimarlık ve pazara gelip sonsuza alıyor. Şimdi, daha da bizim iştahını kabartmak için, ARM hemen hemen gelecek nesil olarak kabul edilebilir olan liste için çip daha üç çeşidi ekledi: dört çekirdekli T624 ve T628 ve T678, her ikisi de vardır sekiz çekirdeğe kadar ölçeklenebilir.
Üçlünün başlık özelliği "konsol sınıf oyun," teslim açık amacı ile, aynı silikon alanı ve güç berabere en az yüzde 50 daha fazla performans vaat olduğunu 4K hatta ve 8K Video iş yükleri gibi tereyağlı 60fps telefonlar, tabletler ve akıllı TV'ler kullanıcı arabirimleri. Prim T678 özellikle tablet amaçlayan ve sekiz çekirdeğe kadar izin vermeye ek olarak ayrıca sayı matematik-crunching çekirdek başına ALU iki katına olduğu, hangi kendi bilgi işlem performansı (gigaflops ölçülen) aslında T624 kıyasla dört kat demektir. Daha fazla bilgi için okumaya - Ancak, aynı derecede önemli olduğu ortaya dönüşebilir bir başka, ince bir fark var.

Fosfor Dokunmatik Zaman dijital saatin yeniden keşfediyor, Kickstarter nakit (video) sorar

Fosfor, Touch Zaman finanse etmek Kickstarter bir dokunmatik ekran dijital saat dönüyor
E-Ink saatçi Fosfor dijital saatler olduğunu düşünüyor çok zarif bir fikir . Öyle ki modern çağın kullanılan zımba 80'lerin yeniden keşfetmek istiyor, bu yüzden işe oluyor ki Nike + tasarımcı Stefan Andren bir tasarım dokunmatik kronometre bir smartphone gerekmez. Dokunmatik Zaman yüzler seni ve kontrol uygulamaları yerleşik bir dizi arasındaki tokatlamak sağlayan arkadan aydınlatmalı LED, kapasitif ekrana sahip. Her zamanki alarm ek olarak, kronometre ve dünya saati, bir takvim, hatırlatma, hesap makinesi alırsınız ve hatta ayın evrelerini takip edeceğiz. Bu yardım için smartphone gerek olmadığından, tek bir para pille bir yıl için koşacağız ve su 30 metreye kadar dayanıklıdır. 115 $ renk askıları pick satın alacak ise ilk 200 destekçileri, 89 $ bir alabilirsiniz - ve gerçekten suçlu iseniz, 18 ayar altın kaplamalı olan bir resesyon-kızdırma 499 $ sürümünü alabilirsiniz.

Dört çekirdekli Galaxy Not 10.1 kaynak kodu artık, hiçbir zaman boşa

Dört çekirdekli Galaxy Not 101 kaynak kodu tablet yanında serbest, hiçbir zaman boşa
Galaxy Not 10.1 'nin yanında neredeyse aynı anda gözükmek lansmanı güzergah , Samsung kalemi dostu levhanın her iki Kore iterasyon için kaynak kodu kadar teklif etti. Özel ROM devs çok kaynak erken erişim sağlanması var biz (eksi diğer yazılım tekrarlamalar görmek olasıdır demek gerekir TouchWiz belki) er ya da geç. Geliştiriciler aşağıdaki kodlama iyiliği eski defterleri olabilir.

Redbox, Sony uzatmak dağıtım anlaşması, herhangi bir gecikme ile film akan tutmak

Redbox, Sony uzatmak dağıtım anlaşması, herhangi bir gecikme ile film akan tutmak
Iken Redbox Kullanıcı ana şirketi Son Videolar kısmen oldu gelir büyüme gösterdi kazanç sonuçları dolayı bayram Geçen yıl zam nedeniyle , kiosk film kiracı kendi DVD uzanan sonra daha iyi bir haber vardı Sony Pictures ile lisans anlaşması . Bu Redbox Sony filmleri onlar mağazalarında satışa aynı gün kiralamak anlamına gelir ve lisans Blu-ray filmleri de Sony, iki yıllık uzatma opsiyonu vardır Eylül 2014, seçeneği vardır. Biz hala beklemek ve onunla bir anlaşma çalışmak, görmek gerekecek Warner ve Disney ve ne kendi akışı hizmeti sunmak için vardır , ama daha yeni filmler, hemen her zaman iyidir.

Presler tutun! Amazon Birleşik Krallık baskılı olanlardan daha fazla e-kitap satan

Presler tutun! Amazon Birleşik Krallık baskılı olanlardan daha fazla e-kitap satan
Bu bir alışkanlık oluyor Amazon'un fiziksel metinlerin pahasına e-kitap yükselişi rapor etmek ve onların son duyuru farklı değildir. Satış rakamları Birleşik Krallık'ta, 114 Kindle alımları 2012 yılında bugüne kadar her 100 basılı kopyaları için yapıldığını gösteriyor. Benzer bir istatistik ABD sağlandı Geçen yıl , ancak bu e-kitap üstünlüğü gerçek göstergeler olup olmadığını tartışmaya kadardır. Ücretsiz indirme taksitli çıkarıldı, ancak bir kağıt ikiz olmayan Kindle Direkt Yayıncılık aracılığıyla yayımlanan bu sayıldı. Guardian da bu denetlenmemiş rakamlar, bu nedenle ters şurada burada bir rakam olabileceğini belirtiyor. Ve birkaç ile fiziksel mağaza hala buralardayım, bu panik-satın almak gerek yoktur Kindle henüz.

Vana bildirildi ikinci nesil Kaynak motoru hazırlayan, biraz Bölüm Üç gecikme açıklıyor

Vana bildirildi hazırlanıyor ikinci nesil Kaynak Altyapısı, kinda Bölüm Üç gecikme açıklıyor
ValveTime karıştırdı etti Kaynak Sinemacı "Kaynak 2" bildirildi nesil yenilemek referansları ortaya çıkarmak için kod Valve'nin ünlü oyun motoru. Verilen üç büyük konsolları tüm nedeniyle bir olan yenileme , o yapılmaktadır hazırlıklarını görmek için süpriz var. Ancak, bu dedi, orijinal kaynağı için ikinci (ve önemli) fırlatma başlığı Half Life 2, bu yüzden Gordon, Alyx ve Köpek ile biraz daha fazla zaman alamazsanız bir şikayet mektubu hazırlanıyor olacak bu konum güzel bir gelecek distopya kıldı.

Onun 'kit' kanıtlamak için İngiliz casusu servisi ile çalışan Huawei temiz

Onun 'kit' kanıtlamak için İngiliz casusu servisi ile çalışan DNP Huawei temiz
Huawei başkanı eski Çin Halk Kurtuluş Ordusu'nun üst düzey mühendis olarak görev olduğundan, bu en öfkeli kaldırdı oluyor şaşırtıcı bulunuyor ABD ve diğer ülkelerde . Bu oldu bloke casusluk şüphesiyle başbakan, güvenlik duyarlı sözleşmelerin çeşitli, ancak Çinli şirketin onurlu niyetlerini ispat peşinde görünüyor ve tam da bunu Banbury, İngiltere'de bir "Siber Güvenlik Değerlendirme Merkezi" açıldı. Economist'e göre, şirket, ekipman güvenilir olduğunu Birleşik Krallık ve diğer hükümetler ikna etmek, GCHQ, yakındaki Cheltenham bulunan İngiliz sinyalleri-istihbarat teşkilatı ile yakın çalışacaktır. Hatta vites aşağı sallamak ve Spooks veya dolandırıcılar tarafından istismar edilemez sağlamak için, İngiliz ajansı bazı dahil olmak üzere personel, güvenlik-netleşmiştir. Huawei zaten Kanada ve Yeni Zelanda'da ağır omurga sözleşmesi olan ve bir olma , bir telefon üreticisi olarak, yüksek rütbeli üstüne, telekom altyapısının dünyanın en büyük tedarikçilerinden biri. Bu yeni yaklaşım, onun ABD ve Birleşik Krallık'ta piyasaya logjam kırılsın umuyoruz olabilir - ama bir yeri vardır bastırılmış güvensizliği aşmak için.

Lego Merak Mars rover Kennedy Uzay Merkezi (video) çorak yüzeyi araştırıyor

Lego Merak Mars rover
Ne yapmak istiyorsanız ne NASA, sadece mi , dışında Lego şeklinde , daha sonra başka. bakmak NXT inşaatçılar Doug Moran ve Gorman Will mutlu cevabını ararken, plastik arazilerde etrafında dönebilirsiniz bu muhteşem çalışma Merak rover araya Bowie'nin sorular . Tam çalışma kol ve mast ayrı ayrı kontrol edilir altı tekerleklerin dört, vites 360 derece dönüşler yapmasına imkan güçlendiriliyor. Tabii ki, biz söyleyebiliriz şey eti plastik onu görmeye karşılaştırabilirsiniz, geçmişte mola baş bir eylem görmek çok.

Ses yardımcısı 'Nina', herhangi bir app itaat komutları sağlayan konuşma şifrenizi yapar

Ses yardımcısı 'Nina', herhangi bir app itaat komutları sağlayan konuşma şifrenizi yapar
Gelen ses tanıma teknolojisi Nuance her yerde olduğu - her şeyde Akıllı TV'ler için Beemers . Ama bugün, gibi cihaza özgü ses yardımcıları büyüme yanıt olarak Siri ve S-Ses , şirketin farklı bir rota aşağı şeyler almak istiyor: iOS ve herhangi bir üçüncü parti uygulama istihdam olduğunu Android için mobil bir SDK başlatıyoruz. Vaftiz "Nina", yardımcısının sesini sadece talimatları anlamak mümkün olmayacak, aynı zamanda vokal kullanarak hoparlörün belirleyecektir biyometri . Yani Nina olası bir fatura ödemek banka havalesi düzenlemek, kitap bir tatil hatta hiç bir şifre girmesine gerek kalmadan, devlet hizmetleri ile etkileşim olabilir demektir. Mola samimi şeyler alabilir ne kadar gösterdikten sonra video - Eğer iki kulak misafiri olmayacak bir nokta bulmak mümkün olduğunu varsayarak.

Öncesinde lansman sertifikaları tarafından outed nesil Xiaomi Telefon, yine (updated) üç değişik gelecek

Öncesinde lansman sertifikaları tarafından outed nesil Xiaomi Telefon, yine üç çeşidi gelecek
Next-gen Xiaomi Telefon gördükten sonra var daha renkli henüz reddetti biz değil gerçek anlaşma bu donuk görünümlü sertifikasyon görüntüleri şaşırttı konum, tasarımlar. Eski güzel TENAA bir dosyalama göre, Xiaomi bu yeni cihaz kod adı "2012051" ve paketleri WCDMA radyo gider, ama bu hemen hemen özellikleri açısından var. Kartal gözlü okuyucular zaten orijinal çarpıcı benzerliği fark olabilir Xiaomi Telefon (aka MI-One Plus), ama bazı nedenlerden dolayı, arkasında daha küçük bir hoparlör ızgarası, ve ekstra bir ön kamera karşı karşıya alıyor gibi görünüyor. Ama bekleyin, dahası var! Biz Çin Zorunlu Sertifika veritabanında iki ek modeller kazılıp: Orada "2012052" WCDMA radyo ile de, artı CDMA2000/WCDMA çift radyo ile "2.012.053".
WCDMA lezzet tekrar yavaş ve daha ucuz bir sürümü (daha ne gibi takiben 1.5GHz sürümü olabilir: Mevcut Xiaomi Telefon üç çeşidi olduğunu göz önüne alınırsa, bizim tahmin halefi benzer bir model takip edecek olmasıdır Gençlik Sürümü aka MI -Bir MI-One Plus) için; ve Çin Unicom ve China Telecom, ikincisi için CDMA lezzet veya WCDMA kuzeni ile birlikte piyasaya olabilir veya olmayabilir ile Xiaomi düzenlemeleri bağlı. Diyelim ki bu iddia edilen dört çekirdekli telefonu aldığında en iyisi için umut duyurdu önümüzdeki perşembe.
Güncelleme: Bir başka olasılık yukarıda betimlenen tasarımı sadece sadece (umarım bir Snapdragon S4) çift çekirdekli yonga paketi olabilir alt uç modeli için geçerli olmasıdır. Göreceğiz.

Resmi resmi (tekrar) bir an Habersiz HP tablet, Kayrak 8 olabilir

Görüntü
HP'nin bu site özellikleri biz gördüğümüz biri tükürme görüntü var gizemli bir cihaz kullanarak bir medikal tip kişinin bir atış Matter olun Temmuz . Şirketin planlarını hiçbir gizli yapılan esnada Windows 8 tablet, bu ise onaylamak için henüz var Kayrak 8 veya diğer bazı habersiz amiral gemisi. Bağlam göz önüne alındığında, belki de bu kurumsal müşteriler için tasarlanmış bir kurumsal sunan veya gibi kolayca bir ateş-rüya olabilir Madison Avenue sanat yönetmeni. Gerçek buysa, biz etrafında bir sürümü beklediğiniz Ekim 26 , Windows 8 kohort geri kalanı ile birlikte.

Samsung Galaxy Not 10.1 bu ay dünya çapında geliyor, UI YouTube'da gösterilmek

Samsung Galaxy Not 10.1 bu ay dünya çapında geliyor, UI YouTube'da gösterilmek
Biz iyi bir kaç güncellemeleri üzerinde haddeleme var ettik 10.1 Galaxy Not önünde bugün. Yeni başlayanlar için, Samsung S Kalem donatılmış barut bir LTE sürümü yıl sonra geliyor, WiFi ve 3G çeşitleri Ağustos ayından itibaren küresel kullanmadığınızı duyurdu. Aradan sonra basın açıklaması ve spec levha da Not 10.1 gerçekten dört çekirdekli Exynos işlemci (RAM 2GB kapasiteli bir dozu ile birlikte), yerine bizim ilk görülen çift çekirdekli motoru sahip teyit eller - rağmen biz zaten o kadar toplanan ediyorum perakendeci listeleri . Sonunda YouTube bu kalemle yararlanmak için bir çok ekran fonksiyonu da dahil olmak üzere, tablet arayüzü kapalı gösteren resmi bir videonuz var. Samsung kesinlikle S Not / daha bir doodle kurulu daha yayın programına benzeyen S Kalem combo ile, burada verimlilik açısı iterek oldu. Bir büyükçe ve hareketli klavye de ekran alanı yiyor manzara tuşları sorununa gereken, ayrıntılı. UI gibi hızlı ve sorunsuz video anlaşılacağı gibi yeni bir işlemci üzerinde çalışan bilinmemektedir, ama biz çok yakında bizim incelememizde gerçeği spin sıralamak edeceğiz olsun.

Bluetooth dock adaptörü Armut Kickstarter kaybolur, kurucuları yeni bir isim altında getiri söz veriyorum

Siz hatırlıyor olabilir Armut , (neredeyse) herhangi bir Bluetooth bağlantılı cep telefonu favori iDevice dok bağlayan bir son Insert Coin oyununu oynayan aktör. Ancak, siz gelen onun çabuk kaybolması fark etmedi Kickstarter sadece hafta önce. Projenin arkasındaki kişi crowdfunding site etrafında merkezleme, rıhtım dönüştürücü için bir durdurma ve iptali için ile vurulduğunu açıklayan, bizimle görüştü "marka ihlali sorunu." Aşağı finansmanı sayfasında, Armut bu ürün geliştirme, yeni bir ad altında da olsa devam edeceğini destekçileri söylemenin hiçbir yolu yoktu diyor. Tarafından finanse edilen proje herkes güncel tutmak için aşağıdaki kaynak link kayıt tavsiye edilir. Kurucuları yeni bir logo ve isim yanında gelen birçok as-yet habersiz geliştirmeleri ile, yaklaşık 3-6 hafta içinde Kickstarter dönmek hedefliyoruz - şey bu karar ile görev destekçileri için gidiyor.

Bloomberg: Nokia önümüzdeki ay Nokia World Windows Phone 8 ahizeye açıklayacak

Bloomberg Nokia World Windows Phone 8 ahizeye açıklayacak
Bloomberg, belki de olduğunu bildiriyor şaşırtıcı , Nokia da Windows Phone 8 ahizeye fırlamakta olacak Nokia World 2012 . 5 Eylül tekmelemek gösterileri, yeni kit için ticaret canlandırmak için çeşitli yerlerde gezecek. Haber ajansı ayrıca herhangi bir revamped Lumia telefonları Tatil alım sezonu için satın almaya hazır olacağını bildiriyor - umarım yakın bırakarak 26 Ekim Redmond Kullanıcı için çıkış tarihi en yeni işletim sistemi . Ne yazık ki, Nokia söyleyerek, uzak bir şey vermek değil ki bu "söylenti ve spekülasyonlar konusunda hiçbir yorum," ama en azından biz beklemek için uzun gerekmez.

Içinde damlatmalı NASA'nın Mars Merak iniş başarılı, ilk resimler (video)

Içinde damlatmalı NASA'nın Mars Merak iniş başarılı, ilk resimleri
"Sonra terör yedi dakika bile güdümlü girişi, paraşüt ve motorlu inişi ve bir gökyüzü içeren "vinç, NASA'nın Merak rover oldu başarıyla indiği Mars yüzeyinde. Daha da iyisi, bilim laboratuarı 2.000 lbs (900kg) Dünya ile iletişim kurmuş ve Gale krater ilk resimleri ile birlikte telemetri geri gönderiyor. Bu ilk görüntüler sadece 256 x 256 piksel boyutunda ancak Mars toprağında gösterisi Merak gölgesi gri tonlama. Aşağıda bizim mutfak az Peek ve güncellemeler için bizi izlemeye devam edin.
Güncelleme: vurgular, tüm "terör yedi dakika" bir video check out mola Hit.

Apple'ın Kuzey Carolina veri merkezinde yeni inşaat hava fotoğrafları için poz

Apple'ın Kuzey Carolina veri merkezinde yeni inşaat hava fotoğrafları için poz
Apple'ın yeni olduğunu Kablolu müjdelendiği Resimleri nezaket "taktik" veri merkezi olan az Maiden, North Carolina tesis tamamlanma yolunda iyi. Bir 1949 Piper PA-11 Cub Özel, biliyorsun gerekiyorsa - - çekim özelliği ne outed edildi 1.900.000 $, 21.000 metrekarelik yapının cephe gibi görünen bir kararlılıkla düşük teknolojili uçak yardımı ile Yakalanan geçen ay. Görüntüler ayrıca ikinci bir 20 megavatlık Glimpses gösteren fotovoltaik dizi ve ne dönüştürecek karmaşık planlanan 4.8 megavatlık biyoyakıt hücreli bitki, temelleri olabilir biyogaz elektrik enerjisine. Alma Apple'ın önümüzdeki Reno proje ile onay lastik damga şirketin yakında inşaat projeleri her zaman tükenecek gibi gözüküyor. Resim ve analiz tam set için kaynak link yoluyla tıklayın.


NASA'nın Merak Mars'ta aşağı dokunma izleyin, 1:30 PM EDT canlı

NASA'nın Merak Mars'ta aşağı dokunma izleyin, 1:30 Live at ES AM
Sen lansmanı izledi üzerinden çivi bit, bilgisayar simülasyonları ve hatta oyun oynadı ve tüm bugün aşağı gelir: NASA'nın Merak rover hakkında etmektir Mars'ta karaya . 2.5 milyar dolarlık araç sekiz ay kızıl gezegene yolda olmuştur ve bir kaç saat içinde körü körüne Mars yüzeyinin onun yolunu yaparak yedi korkunç dakika geçirecek - Sadece NASA bilim adamları onun hakkında rapor etmeden önce başka bir tam yedi beklemek yapmak başarı veya başarısızlık. Rover yalnız uçuyor.
Yani biz ancak, ruhu içinde olamaz anlamına gelmez: NASA TV olayı yayınlayan olacak ustream , gezici arkasında zihinlerden yorumları sunan yanı sıra, görev kontrol ses. 02:00 ve 03:30 EDT 04:30 EDT AM AM kadar 11:30 çalışır Merak Cam, arkasında bilim adamları ve mühendisleri yorum sunacak merak ederken ikinci bir besleme (11 çalışır NASA JPL Live at : 30pm itibaren) görev kontrol ses oynayacak. Her şey planlandığı gibi giderse, NASA'nın Mars yüzeyindeki güvenli varış teyit Merak navigasyon kameralar bir görüntü paylaşmak mümkün olacak. Bize bir gösteri bir cehennem gibi geliyor.
Burada Merak Cam görüntülemek veya hazırlık için aşağıdaki kaynak linkleri kendiniz için görüntüleme akşam (ya da sabah erken) kontrol için okuyun. Bizim yorumların içinde Merak açılış kendi düşüncelerinizi bildirin.
Güncelleme: Touchdown doğruladı! Tüm dizi planı mükemmel gitti ve gezici Merak şimdi Mars yüzeyinde ve telemetri veri gönderme.
Güncelleme: NASA'nın basın toplantısında artık canlı oluyor.

Android için Verizon HopeLine app kaynakları ve aile içi şiddet mağdurlarına destek sağlar

Android için Verizon HopeLine app kaynakları ve aile içi şiddet mağdurlarına destek sağlar Verizon HopeLine programı gerektiğinde onların acil ve destek hizmetleri konuşmak böylece aile içi şiddet mağdurlarına (hizmet 3.000 dakika ile birlikte) onlara vererek 2001 yılından beri eski telefonları geri gelmiştir. Şimdi, Verizon destek hizmetlerine doğrudan erişim ve Ulusal Aile İçi Şiddet Yardım Hattı sağlar sadece Android için bir HopeLine uygulaması yayımladı, ama aynı zamanda kullanıcıların fotoğraf ve video paylaşarak aile içi şiddet farkındalık katılan diğer insanların meşgul sağlar. Bu uygulama aynı zamanda HopeLine için para ve telefon bağış yapma hakkında bilgi sağlar. HopeLine yardımcı olmak ister misiniz? 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder