Translate

Popüler Yayınlar

14 Ağustos 2012 Salı

Google'ın akıllı telefon patent içine konuştuğumuz sonunda akla gelmez

Google'ın akıllı telefon patent içine konuştuğumuz sonunda akla gelmez
Dikdörtgen, ağırlıklı olarak simetrik en smartfonlar doğası aradığınız değilseniz, size bir çağrı Google'ın en yeni kazandırılan geldiğinde etrafında yakışıklı yanlış şekilde tutuyorsunuz bulabileceğiniz anlamına patent ekleyerek yönünü karışıklığı sona erdirmek için isteyebilir cihazın her iki ucunda, bir mikrofon ve hoparlör. Bu şekilde, bir aramayı cevaplamak için onu almaya, onu edeceğiz belirlemek bunu tutuyorsun hangi yolu ve buna bağlı mikrofon ve hoparlör seçin. Sonra tekrar, bu patent başvurusu, bu yüzden bir Mountain View mühendisin çekmecenin alt sıraya kadar rüzgar gibi olasıdır.

Eğer gömlek ütülenmiş verdiyseniz sadece bir kamera ve projektör kullanarak Araştırmacılar tedbir 3D nesneler, söyleyebilirsin (video)

Eğer gömlek Video ütülenir olsanız Araştırmacılar sadece bir kamera ve projektör kullanarak tedbir nesneleri, söyleyebilir
Yıllardır projektör ve kamera kendi görevlerini yerine, bize iyi hizmet etmiş. Şimdi, Japon araştırmacılar Gelişmiş Endüstriyel Bilim ve Teknoloji enstitüsü 3 boyutlu nesneleri ölçmek için onları birlikte kullanıyor. Konu üzerine özel bir desen projelendirme ve sonra görüntüde bozulma miktarı "okumak" için kamera kullanarak, üç boyutlu bir modelini inşa edilebilir. Bu şey 1'e kadar hassas, çok, doğru - 2mm ellerinizin kıyafet kırışıklık, hatta detayları ölçmek anlamına gelir. Teknoloji bile mikroskoplar ile çalışmak için ölçeklendirilebilir. Şey mevcut sistemlerle mücadele edebilirsiniz - yaratıcıları, onu video oyunları (çok Kinect gibi) kullanılabilir söylüyorlar, ve hatta hızlı hareket eden görüntüleri yakalamak kabiliyetini izleme sporcuların hareketleri için teşekkürler. 

Tencent kullanıcıların hizmet için ödeme izleyiciye nasıl ortaya çıkarır

Tencent kullanıcıların hizmet için ödeme izleyiciye nasıl ortaya çıkarır
Biz tüm bu sahte dilekçe "OMG! Bize Facebook için ödeme yapmayın", ama gördüm App.net ve Sosyal Ağ sosyal hizmetler kendi Moolah yükseltmek konusunda sorular uyandırıyor. Tencent Sophia Ong bu benzersiz içinde olduğunu ortaya koymuştur hafife aldığımız bu hizmetler için ödeme kullanıcıları mutlu olma konumu. QZone (Facebook eşdeğeri) için abonelikleri ücretsiz olsa da, kullanıcılar kendi avatarlarını satın almak ve giydirme qBS, sitenin sanal para, kullanmak zorunda. Şirketin aylık ödemelerle 50 milyon dolara güvenebileceğiniz anlamı - 1 QB = 1 yuan ($ 0.16), sitede 30 milyon ödeyen müşteriler varken. Bu yerel ekonomide bir yavaşlama algılama, ya da orada durdurmak değil, şirket devam edebilir sağlamak için kendi e-ticaret platformu açarak bir göz vardır nakit komisyon .

Yayıyoruz PlayStation 3 için YouTube'un yeni uygulaması, akıllı telefonları uzaktan kontrol sağlar

Yayıyoruz PlayStation 3 için YouTube'un yeni uygulaması, akıllı uzaktan kumanda getiriyor
Iken YouTube daima Sony'nin PlayStation 3 ile ilgili destek gördü konsolun Flash etkinleştirilmiş tarayıcı sayesinde ve hatta bir teklif YouTube XL şimdi, hiç şüphesiz video deneyimini daha iyi yapmak için yeni bir uygulama yayıyoruz (ve oluyor, bağlı cihazlar için düzen, rekabet tecrübe ile Xbox 360 geçen yılın sonlarında tanıtıldı ). Kullanıcıları tipi, bir kullanıcının abone kanalları çekmek için yetenek ve (aradan sonra bir ekran görüntüsü gösterilen basit bir eşleştirme işleminden sonra akıllı telefonunuzda YouTube app uzaktan kontrol olanağı sağlar iken uygulama önerileri ve anlık sonuçlar ile gelişmiş bir arama var .) şimdi Kuzey Amerika gelen edilmelidir resmi blog göre, ücretsiz uygulamayı indirmek ve denemek için PS3 deposunda My Kanallar bölümünde kontrol edin.

Looj 330 oluk-temizlik robotu, üç giriş seviyesi Roombas (video) çıkışı iRobot ishal

Looj 330 guttercleaning robottan DNP iRobot ishal, üç entrylevel Roombas Video
Roomba bu olduğunu hane isim olması ile, iRobot ayrıca açık ikna robotlar yapar unutmak kolay olabilir. Aslında olsa da, şirketin satış oldu Looj bazen bizi tedavi, şimdi beş yıl için cilt temizleme botlar demolar yaprakları, kir ve sahte çatılar dahil. Bugün şirket, tamamen yeniden işlenmiş dört aşamalı bir burgu, birden hız ayarları, otomatik bir "Temiz" modu ve bir lityum-iyon pil eklemek için olmuştur üçüncü nesil modeli, Looj 330, duyurdu. Bu sizin oluk uygun olacak olasılığını artırarak, aynı zamanda bu sefer biraz daha kompakt.
Bu arada, kendinize getiremiyor olanlarınız için 700 $ harcamak bir robot elektrikli süpürge üzerinde, iRobot Roomba kendi sanatçısını bazı giriş seviyesi model ekliyor: 620, 630 ve 650. Amiral gemisi teklifleri yarısı fiyat hakkında bu maliyet, aslında iAdapt, çapraz yapar gibi yere Roomba sağlayan sensör düzenlemesi de dahil olmak üzere aynı teknolojileri, birçok özelliği olmasına rağmen. Burada, buna rağmen kozmetik tasarım farklı ve aynı zamanda kapasitif dokunmatik ekran veya ince hepa filtreler gibi çan ve ıslık bulamazsınız. Pahalı modelleri fuzz gibi hafif parçacıklar üzerine almak için optik sensör eklenebilir ise Dahası, bu adamlar sadece, enkaz algılamak için akustik sensörler kullanırlar.
Tüm bu ürünlerin Looj 330 299 $ gidiyor ve Roomba 600 serisi 330 $ 'dan başlayan, şimdi mevcuttur. Değil temizlik bot için piyasada? En az bizim Luge bir victorious heyecanını dışarı hands-video, izleme keyfi aradan sonra gömülü. Yapabilirsiniz Ve evet, bu Goldfish ve m & m o oluğu dışarı uçuyor. Burada New York yağmur yağar aperatif yiyecek.

Cornell öğrencileri Lego, mıknatıslar, eğlenceli örümcek benzeri robot kara tahta silgi çıkışı (video) inşa

Robotik Silgi
Bu Şiir 101 geçmek için çalışırken, Cornell yaşlılar Le Zhang ve Michael Lathrop bir elma-parlatma oluşturuyorlardı Lego Robot otomatik olarak siler prof en kara tahta. Son bir sınıf projesi, toady mech bir kullandığı Atmel beyin, ivme ölçerler dışında uçan Lego tutmak için ekli ve sıcak tutkal kalmak yön kontrol, yönetim kurulu kenarına hissetmek için mikro, mıknatıslar. Mola gösterileri aşağıdaki videoda olduğu gibi, ilk dikey, sonra tebeşir 180 derece kendi tamponlar kenarı duygusu her zaman süpürme ve dönüm başlayan, tahtanın üstüne hareket eder kendini hizalar. İkilinin bir patent alma düşünüyor ve bir ticari versiyonu normal barut temizleme duraklama olmadan drone için öğretmen olanak sağlayacak. Yani, akıllı bir bot tasarımı ve el emeği kendi prof tasarrufu ise öğrencilere bir 'A' almazsa, biz ne yapacağız bilemiyorum.


Acer, ABD'de 14-inç TravelMate P243 700 $ iş dizüstü başlattı

Danbargo!
Acer oldu nihayet sunan TravelMate P243 ABD, kurumsal yaşamın sert gerçekleri için tasarlanmış bir iş notebook burada. Bir yanında DDR3 RAM oyalanmaya 4GB Ivy Bridge olduğunu uçuşan grande latte sadece kalıntıları renginizi ön sağlamak olacak bir sıvı sızdırmaz klavye altında paketlenmiş Core i5 işlemci ve 500GB HDD,. Sen bir 14-inç, 1366 x 768 LED arka aydınlatmalı ekran içine bakan olacak yerleşik bir web kamerası gibi bir parmak izi okuyucu ve şirketin Proshield güvenlik paketi. Hala 600 $ için geçen yıl Sandy Bridge destekli P243 kapmak Siz (veya daha büyük olasılıkla, BT alıcı), $ 700 için bunlardan birini yakalayabilir.

Telenav Kullanıcı Scout on dolar karşılığında iOS kullanıcılar çevrimdışı gezinme verir

Telenav Kullanıcı Scout on dolar karşılığında iOS kullanıcılar çevrimdışı gezinme verir
Biliyoruz ki iOS 6 bazı ev yapımı haritalama ile iPhone kullanıcıları korusun, ama o kendi bettering gelen Telenav durmadı İzci Apple'ın favori cep telefonları için navigasyon sunan. İzci artık kullanıcılar sadece WiFi üzerinden batı, merkezi ya da Amerika Birleşik Devletleri'nin doğusundaki haritaları indirmek izin çevrimdışı gezinti yapar. Artı, Scout şimdi size hücre sinyal olup olmadığı yakın Whataburger bulmak için söyleyebilirim sonraki yolculuğa kadar, sesli komutları alır. Hala iPhone için çevrimdışı gezinti maliyeti 9.99 yıl veya 2,99 $ bir ay, Scout serbest, veri bağımlı versiyonu olsa - İlgili taraflar kendi olarak indirmek için App Store üzerinden üzerine gidebilirsiniz, ama sen bu ayrıcalığı için ödeyeceğiniz konuşma tanıma dahildir. Hala satılmıyor?

Phones4U artık LG'nin Optimus 4X HD için ön siparişleri kabul, ilk 50 Cheryl Cole bilet alır

Phones4U artık LG'nin Optimus 4X HD için ön kabul, ilk 50 Cheryl Cole bilet alır
Eğer görünümünü sever misiniz LG'nin Optimus 4X HD ve Geordie şarkıcı Cheryl Cole? duygulu stylings Phones4U Tweedy eski Ms canlı performans görmek için ilk 50 ön sipariş müşterilerin biletleri bir çift sunarak ikiz tutkularını tatmin edebilir LG Arena. Kuyrukta olanlar daha geriye (ya da Nicola tercih eden) bir 4.7 inçlik ekran ve NVDIA en paketleme, LG'nin amiral gemisi yakışıklı yetinmek zorunda kalacak Tegra 3 , 1.5GHz saat hızına kadar. Ön siparişler bugün kapalı tekme ve yakışıklı (ve biletleri, hızlı iseniz) her ay geriye 26 £ ayarlamakta, 27 Ağustos sizin kirli pençeleri olabilir.

259 $ at preorder için Berg'in Küçük Yazıcı kadar, '60 gün içinde gülen haber ve dedikodu üretmek hazır '

259 $ at preorder için Berg'in Küçük Yazıcı kadar, '60 gün içinde gülen haber ve dedikodu üretmek hazır '
Sadece RSS Tüm büyüyen ortasında bir asansör gerektiğinde rekabet , burada beri bekliyordum bir gadget gelir geçen Kasım . Berg Küçük Yazıcı küçük bir kişisel baskı gibidir: bir yerde ev koymak yönlendirici kablosuz olarak bağlayabilir ve sonra kişisel beslemeleri bir "minyatür gazetesi" yazdıran ise arkanıza yaslanın. Daha daha, yaratıcıları cihaz oturaklı ve Google gibi yerlerden güncellemeleri çekmek için izin kendi BergCloud yazılımı üzerine inşa edilmiştir, bu yüzden de, konum güncellemeleri görev listeleri oluşturabilir ve arkadaşlarından doğrudan mesajları. Ön sipariş sayfası 259 $ artı nakliye fiyat listeler ve Küçük Yazıcı 60 gün içinde kargo başlayacağını vaat - büyük haber (ve büyük bir fiyat) gerçekten de.

Görselleştirildiği: kesintisiz 360 derecelik Mars 'Gale Crater

Sorunsuz 360 derece Mars 'Gale Krateri görüntülendi
Her piksel kadar alıştırma mı Merak geri gönderir , ama isteyen doğanın istediği gibi Eğer bir şekilde bu panoramalar görebiliyordu? Peki, 360 tür Şehirler kullanıcı Andrew Bodrov sayesinde yapabilirsiniz. Kontrollere alışmak biraz sürebilir, ancak Merak kendisi üstünde sanki sebat ve bir görünüm elde edersiniz. Bu bilen bir sonraki Google Maps güncelleştirme, içinde ise zaten eğlenceli hayal konum açmak nelerin . Zihin-darbe için kaynak üzerinde.

Verizon Viewdini iOS görünür: herhangi bir ağ üzerinde çalışır, 11 kaynaklardan video avı

Verizon Viewdini iOS görünür: herhangi bir ağ üzerinde çalışır, 11 kaynaklardan video avı
Viewdini akışı meta arama hizmeti Verizon 4G LTE yüklü Android donanım için birkaç ay önce piyasaya sürülen ve şimdi iDevices nihayet ulaşılabilir. Droid app bir 4G planı olanlar için özel olsa da Big Red Kullanıcı ağ, yukarı iOS 4.3 çalışan ve hiçbir şey artık bağımsız taşıyıcı bağları, Viewdini yararlanabilirler. Daha iyi bir önlemek için bu verileri yardımı izlemek rağmen gösterisi Yukarıdaki ekran gibi, aynı zamanda 3G gitmek için iyi bir konum kötü sürprizler . İlginçtir, iOS sürümü şu anda sadece Android sürümü 18 ile karşılaştırıldığında 11 içerik sağlayıcılarının katalogları delen, ama yine ABC, YouTube, Hulu Plus, Netflix ve Verizon kendi video hizmeti gibi çeşitli büyük isimler erişim alıyoruz. Diğer sağlayıcılar yakında listesine eklenir ve Viewdini bir deneyin isterseniz, artık App Store mevcuttur var olmalıdır.

Gartner: Kullanıcıların bir sonraki iPhone beklerken dünya çapındaki cep telefonu satışları yüzde 2,3 daldırma

Kullanıcıların bir sonraki iPhone beklerken Gartner'ın dünya çapındaki cep telefonu satışları yüzde 23 daldırma
Gartner alıcılar yükseltmeleri ertelenir ve uzattı gibi dünya çapında cep telefonu satışlarının bu çeyrekte yüzde 2.3 düştüğünü bildiriyor sonraki büyük şey . Son üç ay içinde satılan 419 milyon adet, Samsung , Nokia ve Apple ise tahmin edileceği üzere, satış aslan payını aldı ZTE ve LG, ilk beşte yer aldılar. IOS telefonları yüzde 18,8 ile ikinci olurken Genel olarak, Android, tüm yeni telefonların yüzde 64.1 çalışan, en popüler telefon işletim sistemi var. Eğer hayatınızda biraz daha tabloları gerekiyor gibi hissediyorum.

Acer Iconia Tab A110 iddia edilen basın çekimlerinde Jelly Bean sallayan yakalandı

Acer Iconia Tab A110 iddia edilen basın çekimlerinde Jelly Bean sallayan yakalandı
Geçen Acer'ın ayrıldığında Iconia Tab A110 , henüz başka bir 7-inç Android 4.0 tablet olacaktı. Önemli değil. Önerme sadece online alışveriş Ebuyer yeni bir ceket spor A110 resmi basın çekimleri ne olabileceğini yazmamış şimdi biraz daha ilgi çekici oldu Jelly Bean bunu gördük ilk üçüncü parti Android 4.1 tablet biri haline. Galeri varsayarsak sadece bir çılgınlık içine müşterileri kapmak için akıllıca bir girişim değil, gönderme Acer'ın tasarım takip edecek anlaşılacağı Nexus 7 stok arayüzü üzerinden formülü tüm yol. Sadece farklar hakkında bu boş ana ekran ve inanılmaz jenerik duvar kağıdı vardır. Bu ters giderse nerede zamanlaması: bir Jelly Bean güncelleme özgün yaz piyasaya hedef ötesine A110 itmek istiyorsunuz eğer bir çıkış tarihi herhangi bir ipucu olmadan, biz bilmiyoruz. Hikayeye Herhangi bir gerçeğin, ancak sadece tabletin büyük A210 kardeş için iyi şeyler ifade edebilir.

GE, Urban Green Energy ilk entegre, rüzgar enerjisiyle çalışan EV şarj istasyonu (video) kurmak

GE, Urban Green Energy ilk entegre iddia, EV şarj istasyonu Video windpowered
GE ve Kentsel Yeşil Enerji bir yüklemek için ilk olmayabilir rüzgar enerjisiyle çalışan EV şarj istasyonu , ancak iki büyük ölçekte için kavram almaya hazır iyi olabilir. Ortaklık sadece ilk yüklü Sanya Skypump onların tipik heftier taleplerini karşılamak seviyelerde gerçekten temiz enerji ile kurumsal ve hükümet şöförleri, Barselona'nın hemen dışında. İlk düzgün entegre rüzgar enerjisiyle çalışan EV şarj biri olarak fatura ve hiç şüphesiz daha zarif biri oldu: UGE en 4K bir rüzgar türbini kuleleri GE Durastation altındaki düzgünce sıkışmış iken, yukarıda esinti enerji yakalar sunan yüksek gerilim için şarj EV tekrar hareket almak şüphesiz istekli sürücüleri. Eğer 2012 bitmeden planları merkezleri ve Avustralya ve ABD genelinde üniversitelere Skypumps getirmek için çalışmalar devam etmektedir olarak Katalanca, ya ilk yerde şarj için yeterince bilmiyorsanız endişelenmeyin. Tek yakalamak bir üst-up için kişisel bir araç takıp çalışırsanız muhtemelen alırsınız somurtan - Hadi yakın gelecekte commuters için tamamen yeşil enerji kaynaklarına olan ilgi salıncaklar umuyoruz.

Apple patent karşı Samsung'un savunma DiamondTouch masa, LiveTile UI önceki teknik ile başlar

Apple patent karşı Samsung'un savunma DiamondTouch masa, LiveTile UI önceki teknik ile başlar
Samsung Hakim Koh birkaç atmak için ikna olabilir uluslararası telefonlar Apple'ın dava dışında, ancak Kore firması yine ile uğraşmak Cupertino patent lisanslama suçlamaları vardır. Onların taktiği? Icatlar Apple'ın iddiası teknoloji öncesinde tartışmalı patent Kullanıcı dosyalama için geliştirilmiştir geçersiz ve bu olduğuna mahkemeyi ikna. Bu, "tekniğin bilinen" gösteren denir ve Sammy önce bitti - ünlü gösteren 2001'den itibaren bir sahne: Apple'ın iPad tasarımı koymak için bir girişimde A Space Odyssey dinlenmek iddia ediyor. Bugünün örnekler daha bir kullanıcı bir sayfa ve ortak Multitouch zoom / navigasyon jestleri sonuna ulaştığında olur "sıçrama geri" etkisi Cupertino iddiasını çürüten odaklanarak, gerçekliğe dayanmıyordu edildi.
Samsung'un eski bir karşı ünlü "geri sıçrama" özelliği çekirdeksiz PocketPC kullanıcılar yakınlaştırma ve uzaklaştırma 36 uygulamalar arasında gezinmek için izin LaunchTile adlandırılan arayüz ve bir ızgara benzeri "dünya görüşü" arasında kaydırma uygulamalar söyledi. Izgaraları arasında Hareketi sayfanın sonuna işaretleme, her bölge için erken. Apple LiveTile Kullanıcı yakalamaya navigasyon köşegenleri işe yaramadı belirterek, geri çekilmiş, ve de diğer farklılıklar gösterdi. Samsung, ancak caydırıcı ve dışarı çıkarılmamış; DiamondTouch , tek tuşla kaydırma ve parmak tabanlı zoom jestleri hem kullanılan bir projektör tabanlı çoklu tablo. Tablo hatta geri ekrana çıkardı görüntüleri sekerek Masa örtüsü adı verilen bir teknoloji ile anılan sıçrama-geri patent hedef alıyor. DiamondTouch yaratıcısı Adam Bogue, o aynı zamanda Mitsubishi Elektronik Araştırma Laboratuvarları 'lobi ziyaret eden herkes için kullanılabilir olduğunu belirterek, özel arka 2003 yılında Apple teknoloji demoed olduğunu mahkeme söyledi.
Jüri önce sanat Samsung'un iddialarına alırsa, ciddi karşı Apple'ın iddiaları kesebilir. Böyle bile olsa, Cupertino avukatları savaşmadan aşağı gidiş değildir, ve hala Samsung hiç değinmediğini navigasyon ve tasarım iddiaları bir dizi var. Geldikleri gibi iki taraf için yaklaşık bir hafta mücadele yetişmek için beklenen, size kaçınılmaz çıkmasıyla ilgili haberdar edeceğim.

Şirketler zalimler inkar edemez böylece MTK yeni yerleşim süreci dikkate

Şirketler zalimler inkar edemez böylece MTK yeni yerleşim süreci dikkate Google, son zamanlarda ödenen MTK 22.500.000 $ ve Facebook veri işleme biçimini değiştirmek için komisyon kararı aldı, ancak her iki şirketin yanlış bir şey yaptığını duymak için sürpriz olabilir. Peki, tam olarak değil, ama kendi gizlilik ihlali durumlarda yerleşmesiyle, internet devleri herhangi bir kötüye inkar etmek hakkına sahiptir. New York Times'ın haberine J. Thomas Rösch, her iki yerleşim karşı oy bir komiser, mevcut kurallar "inkar davet edecek olduğunu hissettiğini gelecekte her durumda sorumluluk. " Rösch politikası çok yolu gibi, yerleşmeye karar verdiğinizde firmaların sorumluluğu inkar edemem bu yüzden değişti istiyor SEC benzer Düşüncesizliğin işler. Meslektaşlarının çoğu onun görüşleri yedeklemek için acelesi yok, ama üç süreci rafine MTK gibi fırsatlar grev nasıl "herhangi bir olası Halk misimpression önlemek" olabileceğini söyledi. Komisyonun yakın gelecekte sorunu bakmak bekleniyor, ama o zamana kadar, size hukuk dili ile gerçeğe ayırmak mümkün daha fazla konum eminiz edilir.

Yargıç Samsung karşı Apple dava uluslararası Galaxy S ve S II, Galaxy Ace keser

Yargıç Samsung karşı Apple'ın dava uluslararası Galaxy S ve S II, Galaxy Ace keser
Apple, içinde davanın kendi tarafında dinlenmiş Samsung karşı ana dava Pazartesi günü, ve odak anahtarı ile küçük bir kurban geldi. Samsung görevden elbise yaptırmak için bir Hail Mary teklifte başarısız olsa da, başarılı birkaç cihazları, tam teşekküllü bir yasağın kavramalar kaçmak gerektiğini savundu. Ancak, çok heyecan alamadım: dışlama listesi çoğunlukla sadece dahil olmak üzere, gayri resmi ithalatçılar aracılığıyla ABD kıyılarına ulaşmak telefonları dokunuyor Galaxy Ace yanı sıra Galaxy S ve uluslararası sürümleri Galaxy S II . Karar halen inceleme altında telefonların Amerikan varyantları bırakır ve bir Apple'ın umutları değişmez büyük lisans ücreti tüm iddia edilen ihlallerin için. Biz hala ancak, muafiyet Samsung rahatlama küçük bir miktar sağlar söyleyebilirim. Daha tanıdık görünümlü yabancı Galaxy modelleri üzerinde duruldu ve yöneltilen sırada yaşadıkları gök bir kısmını kaybeder ticari takdim ihlalleri Apple'ın erken, az-daha-iltifat suçlamaların en bariz değişiklik sonunda ABD'de ayak bastığı tasarımlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder